ביקורת על אתר

israel4ever

New member
ביקורת על אתר

שלום לכם, אני בשלבי סיום של אתר שעבדתי עליו בתקופה האחרונה. אשמח לקבל מכם ביקורת בונה לגבי שיפורו. http://www.discus.co.il תודה

itsik8

New member
אתר יפה מאוד

כמה הערות של טעם: 1. אל תשתמש בקו תחתון בשום אופן - מקומו של קוו תחתון הוא רק בword ולא באינטרנט. 2. אני הייתי מרווח קצת את התוכן בעמוד הבית - קצת צפוף. 3. תדגיש כותרות ותעמעם קצת את צבע הטקסט. יש באמת דגי דיסקוס? אני דג שנים ולא שמעתי עליו...

israel4ever

New member
->

שמחתי לקבל את הביקורת. 1. לגבי הקו תחתון, אתה צודק. תיקנתי את זה. ביטלתי את הקו תחתון מתחת לכותרות (השארתי את הקו תחתון תחת הלינקים). איך נראה עכשיו? 2. כשאתה אומר מרווח אתה מתכוון מגדיל את המרווח בין שורה לשורה או פשוט מוותר על טקסט? 3. לגבי הצבעים, אקח את זה לתשומת לבי. כן, יש דגים כאילו. הם מדהימים!

itsik8

New member
לגבי המרווח

פשוט תרווח קצת בין השורות זה צפוף מידיי. נראה טוב חוץ מזה. ואגב, מילה מדהימים, איך הטעם?

israel4ever

New member
../images/Emo13.gif

שמחתי לקבל את דעותיך. אני בטוח שאתה יודע, אבל הדגים הללו הם לא למאכל. למרות, שהצורה שלהם מתאימה בידיוק למחבת
תודה

yarontor

New member
האתר לא נראה מקצועי

הרמה הגראפית של האתר לא מספיק טובה. למשל המסגרות המעוגלות של התמונות נראות לא טוב זה נראה כאילו שהעתקת אותם מאתר אחר (אבל אולי לא...) הפונט בעמודים פנימיים גדול מידי - תקטין מ 3 ל 2 אם אתה שואל אותי - אני מציע לך להשקיע כסף וללכת לכותב אתרים מקצועי. כי אם בתור לקוח פוטנציאלי שלך הייתי חושב שאם אתה מקים אקווריומים כמו שהאתר שלך נראה ...זה לא נראה טוב. איך שלא יהיה - שיהיה לך בהצלחה !

danielee

New member
yarontor היקר

הייתי שמח לדעת איך קבעת שהרמה הגראפית של האתר לא מספיק טובה? והאם אתה בתור "מעצב" קובע את זה? לדעתי האתר מותאם היטב לקהל היעד שלו, המטרה שם להראות שהעסק מקצועי והאתר משקף את זה בצורה ברורה וחלקה. מסביר > מראה > מציע > מספק שירות. לדעתי הוא לא מיועד לילדים בני 12 אלא לאנשים שעוסקים בתחום או חובבים, שזה לרוב מבוגרים שהם לא אוהבים להתאמץ כ"כ לקרוא את התוכן. לכן הפונט של האתר מתאים מאוד וזו דעתי. ואם מדברים כבר על הרמה של הכותב, תשים לב לשליטה המלאה שלו בדפי החיפוש של גוגל - אולי תלמד משהו. (אפרופו פורום קידום - הרי אני מאמין שגם לזה ובעיקר לזה הכותב היה רוצה שנתייחס) וyarontor היקר, אם אתה מקדם אתרים כמו שאתה מגיב (בצורה מעליבה הייתי אומר את הכותב פה), אני לא חושב שהייתי פונה אליך. יתכן והתגובה שלי תראה לך קצת תוקפנית אני אומר לך שתסתכל על דברייך בהודעה הקודמת ותחשוב איך זה נשמע מהצד השני. אבל איך שלא יהיה - תהנה מהקריאה ! דניאל. ( :

yarontor

New member
אני אכן חושב שתגובתך תוקפנית

אני לא אכנס איתך פה למריבות הבחור שאל מה דעתנו ואני רשמתי את דעתי בצורה הכי עדינה שיכלתי. תסתכל למשל על התמונה הזאת : http://www.discus.co.il/images/nymphaea.png הקצוות של התמונה לא נקיים - זאת תמונה שכאילו המעצב לא החליט האם הקצוות מעוגלים או שפיציים אבל עזוב ... אני 13 שנה מעצב אתרים ואל אכנס איתך לדקויות. שיהיה לשניכם לבריאות ושרק תצליחו בכל שתגעו בו שבת שלום.

israel4ever

New member
מיותר להגיב

מלבד לתת ביקורת הורסת ריקה מתוכן, לא אמרת כלום.

yarontor

New member
תסתכל למשל על האתר הזה

כנס לאתר הזה http://www.tetra-il.co.il/Site/pages/homePage.asp זה לדעתי אתר טוב

israel4ever

New member
ושוב, ללא תוכן.

שוב אתה מצרף תגובה שלא אומרת כלום. ובוא נגיד שזה אתר טוב.. איך זה מתקשר למה שאני ביקשתי? עזוב. נוותר על עזרתך.

yakir shp

New member
דעה

כחובבן דגים מושבע האתר שלך נחמד מאוד.. הייתי אולי מציע לך אם אתם גם מתעסקים בדגי נוי אחרים אולי לכתוב אילו דגים ולתת עלייהם קצת רקע.. לדוגמה אני יש לי אקווריום עם דגים שרובם ציקלדים כאשר אני מחפש דגים אני מחפש איך הם נראים, טורפים לא טורפים ועוד.. אז אולי מידע כזה יוכל לשפר את האתר.. שיהיה לך בהצלחה!!!

israel4ever

New member
תודה.

לקחתי לתשומת ליבי. חלק מהדברים חשבתי לעשות והם נדחו מפאת חוסר בזמן.. תודה.

ayelletked

New member
אז ככה

העיצוב בסדר, אבל יש לי קצת בעיה עם הטיפול בתמונות. לפי דעתי או שעושים משהו רציני לתמונה, או שפשוט משאירים אותה כמו שהיא. לא אפקטים - זה לא הפיתרון. קצת חסר לי איזון - הטקסט והרקע מאוד חדגוניים והתמונות מאוד רבגוניות. צריך איזה צבע מאזן יותר לרקע או לפונטים. אולי סוג של ירוק. צפיפות - הכל צפוף מדי. הדגים השחורים חמודים. _________ בניית אתרים עיצוב אתרים

למעלה