ביקורת על אתר

zipzap100

New member
ביקורת על אתר

היי לחברי הפורום, (אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה) בנו למישהי שאני מכיר אתר http://www.spa-pinuk.com ורציתי לראות מה דעתכם על האתר, אם אתם חושבים שהוא ברמה מקצועית או לא או כל דבר אחר. אני חושב לבנות אתר באותה חברה שבנתה אותו, אז אני אשמח שתעזרו לי להחליט. אני ישמח אם תעזרו לי ברעיונות לפרסום האתר הזה ואני בשמחה יעביר אותם לבעלת האתר תודה לכל המגיבים. אגב,זה אחלה ספא למי שרוצה.

ערN

New member
על רגל אחת

מבלי להתעמק יותר מידי- העיצוב נראה סבבה ומתאים לאווירה שרציתם להעביר אבל את חייבת קופי שיעבור על המלל ויעשה קצת הגהה, הייתי באתר פחות מ20 שניות ומייד קפצו לי לעין המילים כמו "נטרלו את עצמכם" "פינה להתרגעות" ועוד בעיות שהן לא בעיות של עברית נכונה אלא של ניסוח קצת עילג, מומלץ לקחת קופי או מישהו טיפה יותר רהוט שינסח לכם את מעט המלל שיש זה לא אמור לעלות הרבה לדעתי. בהצלחה

נראה די סבבה

פשוט לנווט (אולי בגלל שאין הרבה דפים, אבל אני מניחה שלא צריך לבלבל את הקורא יותר מידי). הייתי מעבירה את הפרטים כמו הטלפון והכתובת והמפה לצד ימין, שיהיו יותר נגישים ולא נאלץ לחפש אותם. כן, זה בדיוק הדבר הראשון שאני מחפשת בספא, מיקום. אם אתה בקטע של להוסיף דפים הייתי מוסיפה המלצות של לקוחות מרוצים, או איזשהו ספר אורחים, בו הלקוחות שהיו בספא יוכלו לחתום. אפשר גם להוסיף דף לינקים לאתרי ספא אחרים או לפורטלי ספא. שמעתי שבגוגל אוהבים את הדברים הללו. אפשר להוסיף לגלריה איזה סרטון וידאו שידגים כמה טיפולים, זה יתן הרגשה שאתם מקצוענים.

למעלה