אהלן כולם!
אני יוסי ואני בן 21 ואני חולה על מחזות זמר... אבל על עצמי בפעם הבאה, ועכשיו על מרי לו. הייתי במחזמר הזה לפני שנה, ופשוט התפוצצתי מאנרגיות חיוביות, בעיקר בזכות השירה המדהימה של אילנה אביטל שהרעידה את האולם, ובזכות השירים הנהדרים של צביקה (גם בעיני רגע השיא שייך לדואט "אני לא יכולה בלעדיך" של אילנה ואמיר פיי גוטמן), אמיר פיי גוטמן ללא ספק מפתיע לטובה, יעל בר זהר גם אחלה, גם השיר החדש "כמו בסרטים" הוא סבבה, אבל דבר אחד העיק על כל האווירה: העלילה הקלושה, הבלתי נראית כמעט. בשלב מסוים כבר התחלתי ליילל עמוק בלב שהדיאלוגים האיומים יסתיימו כבר ויתחיל השיר הבא. גם הבדיחות חלשות. אבל כל האריזה מדהימה. הסאונד נהדר, התלבושות גם, הריקודים והכל. הייתי לא מזמן ב"מאמה מיה" בלונדון, מחזמר המבוסס על שירי אבבא, ושם העלילה מעניינת לא פחות (אם כי לא מצטיינת, מה הקטע עם מחזות זמר המבוססים על דיסקים של "המיטב של..."?) בכל אופן- אני מאוד ממליץ ללכת למופע, אני יודע שאחזור אליו שוב... זו חוויה! אה ולגבי "ברודווי טונייט"- הייתי בזה, בכיתי. היה נוראי ומזעזע, פשוט מופע דוחה ומשמים. שיא הקיטש והגועל. הפלייבקים יותר זולים מאלה של ציפי שביט.