ביקורת מס' 4 ../images/Emo13.gif
מאוד מצטערת שזה יום לפני , פשוט מחר אין מצב שאני אהיה במחשב לפני 22:00 , ואז אני בטח אהיה עייפה
...
שם הקוויז :
Which Enemy of the Christian Faith Are You?
לינק:
http://robertandtim.topcities.com/quiz/christ/christquiz.html
סוג קוויז :
די רציני. לא משהו שייגרום לך לשנות את חייך , או להתחיל להרהר במשמעות החיים , אבל די רציני.
השאלות:
די ברור למה משתייכת כל תשובה , ברגע שאתה מבין מה בדיוק האפשרויות. שאלות ברורות , די קשורות לנושא , בקיצור , בדיוק כמו שצריך (לדעתי ולטעמי
) יש כמה בדיחות חביבות , שמוצאים אם מסתכלים טוב (it's GOD CHICKEN! )
שפה:
אנגלית בינונית.
תוצאות:
ציורים חביבים , םירוט על התוצאה , סה"כ טוף מאוד! משהו אחד כן הפריע לי - כמעט בלתי אפשרי לקבל בקוויז הזה תוצאה שהיא אינה nothing . אני לא הצלחתי , גם אחרי שניסתי
(אני תמיד מנסה אח"כ כדי לראות איזה עוד תוצאות יש). בכל מקרה , אני nothing
שיפורים לקוויז:
היו כמה שיפורים שהייתי מכניסה בקוויז , למשל: 1.קודם כל , צריך לבדוק , אולי יש בקוויז הזה רק תוצאה אחת ?
וגם אם לא, אני לא מאמינה שהרבה אנשים יקבלו תוצאה אחרת בלי לנסות. אולי אני טועה... אני אשמח לראות את התוצאות שלכם
2.האותיות קטנות והכתב צפוף , ולי לפחות זה הפריע בעיניים , והפריע לי לקרוא. 3.תשקיעו קצת בציורים!
התוצאה שיצאה לי:
כאמור , יצאתי "כלום" , כלומר , לא-אכפת-לי , לא-מזיז-לי. זה לא ממש מדויק , אבל אני מניחה שאני די מאוזנת מהבחינה הזאת
ציון מ 1-10
קוויז חביב , נושא נחמט , רעיון מקורי , יש משהו מוזר בתוצאות. 7
ממליצה/לא ממליצה
הקוויז הזה לא ישנה לכם את החיים , ולא ישכיב אתכם מצחוק על הרצפה , אבל הוא נחמד , והוא מקורי , אז למה לא?
סיכום כללי
לרעיון יש יותר פוטנציאל מהביצוע הסופי , שהוא חביב .
מאוד מצטערת שזה יום לפני , פשוט מחר אין מצב שאני אהיה במחשב לפני 22:00 , ואז אני בטח אהיה עייפה