ביקורת מסעדת מול ים

מה לא היה מקצועי ביחס בתשלום? הייתה בעיה, פתרו אותה

בלי להביך אתכם ובלי להתעקש על אמצעי תשלום אחר. אם באתם בטענות על כך, במקום להודות להם על התושיה, אולי זו הסיבה ליחס שקיבלתם ביציאה.

אגב, לפי גודל מנת הלובסטר נראה שהייתם שם בארוחת ערב כי בצהריים מקבלים רק חצי לובסטר בעסקית. המחירים בערב באמת בשמיים אבל את זה בטח בדקתם מראש.

Surrealistical

New member
אז אני לא רואה את זה ככה

אני לא רואה את זה כ"היתה בעיה פתרו אותה" אני רואה את זה "לא כיבדו מספיק בשביל להודיע שהיתה בעיה ולא כיבדו אותי מספיק בשביל להתייעץ איתי על פתרון הבעיה" במיוחד כשמדובר בכסף שלי. ולא לא באתי בטענות כי לא ידעתי שיש על מה לבוא בטענות באותה נקודה ואפילו אם היתי באה בטענות, להחמיץ פנים ללקוח זה נראה לך הגיוני? במיוחד במסעדה כל כך יקרה ושנחשבת ליוקרתית? אפילו אם במזללה היתי לא מסכימה עם משהו שעשו באשראי שלי לא היתה מקובלת עלי התנהגות כזאת ביציאה, ואת הפרצופים הם יכולים לשמור לעצמם מבחינתי, שלא לדבר על מסעדה כזאת.
אולי זה נראה לך הגיוני, לא יודעת, אבל אני לא אהבתי את היחס.
אז אם קראת את הביקורת ומבחינתך הכל היה תקין תראי בזה כביקורת חיובית וכהמלצה. מעבר לזה אין לי מה להוסיף.

בהחלט זכותך לחשוב שהם לא היו בסדר.

אבל לחלק תשלום לשניים זה לא נקרא, בעיני לפחות, לעשות משהו לא תקין בכרטיס האשראי שלך. אני הייתי מודה להם שהצליחו לפתור את הבעיה.

החתולית

New member
תראי, כל אחד מגיב אחרת לבעיה עם כרטיס האשראי

אילו היו שואלים אותי אם יש לי אמצעי תשלום אחר, הייתי חוששת קצת שמשהו לא בסדר, ניגשת לעמדה הצוות ושואלת מה הבעיה.
&nbsp
אני חושבת שהיה על האחראי/ת ליידע אותך בדבר הבעיה, ולהתייעץ איתך על הדרך לפתור אותה. נהוג לעשות זאת בצד, ולא באמצע המסעדה ליד סועדים אחרים, כדי לא להביך את הלקוח.
&nbsp
כפי שאקונומיקה ציינה, חלוקת תשלום לשניים אינה פותרת בעיית חריגה ממסגרת בכרטיס אשראי.
&nbsp

אני לא אוכלת פירות ים אז אין לי סיבה לבקר שם :)

ראיתי שרשמת ואולי לא הסברתי את עצמי נכון...
&nbsp
אני כן חושבת שהיית צריכה לשאול באותו הרגע מכיוון שאם הייתי במקומך והיו שואלים אותי אם יש לי אמצעי תשלום אחר, הייתי דיי נבהלת ושואלת ישר מה הבעיה.
בכל מקרה, גם אם לא היית שואלת, אני לא חושבת שהמסעדה הייתה צריכה לקחת על עצמה ולקבל את ההחלטה לפצל תשלום.
לדעתי, הדבר הנכון היה לגשת לאדם שנתן את האשראי ולהסביר לו מה קרה.
&nbsp
אני יכולה להבין גם שבזמן הארוחה או שיחה לא שאלת באותו הרגע אלא מאוחר יותר...
&nbsp
פשוט נשמע שכל הערב התחיל לא נעים והמשיך ככה...
&nbsp
אני מקווה שהדיווחים הבאים שלך יהיו נעימים יותר..

קליספרה

New member
היא אמרה שהיתה לה את המלצרית הכי מקצועית

שהיתה לה אי פעם
מה הבעיה עם היחס?
לי נראה שהיתה הקטנת ראש מצד הלקוחה, ולא ההפך

בדיוק כתבתי עליהם

זה היה הביקור הראשון והאחרון שלי אצלהם.
&nbsp
אכזבה משוגעת.
גם אני לקחתי את הלובסטר חמאה אבל אצלי היה משהו מריר בחמאה.
והשירות לא משהו בכלל.

נכנסתי לבלוג בחתימה שלך אבל לא ראיתי את הביקורת...

את יכולה להעתיק את הדיווח לפה ולצרף קישור להודעה המקורית בבלוג...
&nbsp

הבעיה שאם משתפים תכנים שעלו כבר ברשת גוגל מסיר אותם מתוצאות

החיפוש או מוריד אותם בדירוג.
זה מה שלומדים מאירוע בגוגל

עדכנתי את החתימה ועכשיו יש לינק גם לבלוג השני

passioneta

New member
את רצינית??? "הדרך שלי לבחון עד כמה הדג טרי

הדרך שלי לבחון עד כמה הדג טרי הוא בעיקרו בריח וכאן לצערי לא היה ריח של דג בשום צורה
&nbsp
&nbsp

passioneta

New member
למעלה זה ציטוט מבהלוג של אודליה אם זה לא היה ברור

לדג טרי אין ריח.
&nbsp
&nbsp

רק לידיעה

אם כרטיס האשראי מגיע למסגרת שלו פיצול לשני תשלומים לא אמור להועיל - מסגרת האשראי כוללת בתוכה תשלומים, סביר להניח שהייתה בעיה אחרת.

למעלה