ביקורת מסעדות

ביקורת מסעדות

גולשים, לא מזמן הועלו פה רעיונות לתת המלצה למנות צמחוניות וטבעוניות במסעדות.. ישבתם במסעדה\בית קפה נהנתם ואתם רוצים להמליץ עליה? זה המקום.. מבטיחה לקחת חלק בעיניין.. יאללה שרשרו...

1Reebok

New member
אני רוצה להמליץ על מקום בראש העין,

שנקרא NR.. זו מסעדה חלבית, זאת אומרת שמגישים בה גם דגים ושמים תוספת טונה בכל מני דברים, אבל אני כן מרגיש שיש לי (צמחוני) הרבה יותר מבחר שם. אפילו מצאתי בגיגול קצר את התפריט באינטרנט
http://www.rest.co.il/_Pages/nr/0110/heb-menu.html המנות טעימות, מהנות משביעות ואף אסתטיות, ואחד הפיצ'רים האהובים עלי במקום הוא שכשמזמינים סלט, אז הבחירה היא בין לחם דגנים ללחם עגבניות
וזה לחם עגבניות מצוין. וספציפית, אני רוצה להמליץ על המנה "מגולגל NR". זה רול של פטריות וגבינות, וזה טעים שעשיתי לעצמי עכשיו חשק

../images/Emo260.gifתודה רבה

שמחה שאתה חולק את המידע ולא שומר לעצמך.. הרבה אנשים יעשו בו שימוש.. שוב תודה!

d a p h n a

New member
אני עכשיו יושבת ומנסה לחשוב

על המסעדות שאכלתי בהן בארץ, ואיפה היו מנות מיוחדות או מעניינות. אני זוכרת שאכלתי בהדסון בראסרי, ואמנם יש להם רק שתי מנות צמחוניות בתפריט (ואחת מהן היא סלט עם שיפודי טופו), אבל המנה שאכלתי זכורה לי לטובה. זו היתה מנה של ניוקי ברוטב שמנתי (טיפה שמנתי מדי לטעמי), אבל מה שבמיוחד היה מעניין בה היה שהם שמו רצועות דקות של זוקיני שפעלו כמעין אטריות בנוסף לניוקי. בדרך כלל אני ממש לא אוהבת זוקיני או קישואים, אבל במקרה הזה היה ממש טעים. בנוסף, ההמבורגר הצמחוני (בריז'יט ברדו) בblack bar n' burger היה מצויין. אני אנסה להזכר איפה עוד אכלנו.

1Reebok

New member
אל תתפסו אותי במילה, אני לא סגור על זה -

אבל חברים צבעוניים מעירים לי על זה שבבלאק מכינים את ההמבורגר הצמחוני על אותו החלק שבו מכינים את כל הבשרים.. לכל הרשתות של ההמבורגרים מהז'אנר הזה (בלאק, מוזס, אגאדיר וכ'ו) יש מנה צמחונית, אבל אני לא יודע איזה מהם מקפידים באמת על ההפרדה הזו.

נעמי66

New member
בית אוכל אורגני בתל-אביב

עדיין לא ביקרתי שם, ב"אבא גיל" ברח' יהודה הלוי, אבל שמעתי כמה המלצות על המקום הזה. פרטים בקישור - http://www.mouse.co.il/CM.food_item_place,386,213,6053,.aspx

nuIIa

New member
../images/Emo45.gif

אבא גיל מעולה , בריא וטעים אני מאוד אוהבת גם את MEZZE באחד העם, המסעדה צמחונית, אני טבעונית עם משפחה וחברים קרניבורים וכולנו תמיד נהנים שם

אשי23

New member
רוברג - מסעדת שף במושב לבנים (אזור טבריה)

מסעדה מיוחדת, כשרה, שעיקר המנות בה בשריות. הייתי עם בעלי (הקרניבור) בסופ"ש באזור, חיפשנו מקום טוב לארוחת ערב והמליצו לנו על רוברג. מהתפריט שראינו בפרסומת נראה היה שמדובר במסעדה על טהרת המנות הבשריות. למרות זאת, התקשרנו לשאול אם יש גם לצמחונים מה לאכול. ענו לי שיכולים לארגן ארוחה גם לצמחונים, אבל אין להם "פסטות וכאלה...". הארוחה תהיה על בסיס ירקות שונים. דווקא שמחתי לשמוע. נמאס לי כל פעם למצוא את עצמי אוכלת פסטה במסעדה. מכיוון שמדובר במסעדה קצת אחרת, בעצם התפריט נקבע ע"י השף וכולל מספר (גדול) של מנות לא גדולות. כל פעם מביאים מנה נוספת. מתחילים בסלטים, אח"כ מרקים, אח"כ מנות עיקריות (נראה לי שבכמה "נגלות") ובסוף קינוח. בכל אחד מהסבבים האלה בעלי קיבל את המנות שלו (בשריות, ולדבריו - מעולות) ואני קיבלתי מגוון של ירקות וטופו בכל הצורות האפשריות. אני כבר לא זוכרת כל מה שהיה שם, אבל אני זוכרת שנהניתי כמעט מכל מה שטעמתי (ואני די בררנית בדברים שאני בכלל מוכנה לטעום בדר"כ, אבל שם היה פשוט מעולה ועשה חשק לטעום). מסעדה לא זולה, אבל מבחינתי - שווה לגמרי. הבעיה היחידה - המסעדה כשרה, ולכן סגורה בשבת... ועדיין מומלץ בחום!

שלום לך ../images/Emo140.gif

תודה רבה על המידע המאוד נחוץ! באמת נמאס לאכול תמיד רק פסטות בחוץ.. הממלצה שלך תעזור לי מאוד בקרוב שאצטרך להיות יומיים בטבריה. תודה אישית ממני

אשי23

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

תהני. שווה רק להתקשר קודם לוודא שעות פתיחה ולהזמין מקום

motior

Member
גוטה בריא ומהיר

באזור התעשיה של הרצליה פיתוח - אבא אבן 12 מסעדת מזון מהיר שאינו ג'אנק - רוב המנות מבוססות על מוצרים אורגניים, הדגנים מלאים, אין שימוש בחומרים משמרים וכו' יש שם מנות בשריות אבל גם שלוש "מנות עיקריות" צמחוניות (ואאל"ט כולן טבעוניות) - קציצות ירק, קציצות עדשים וטופו. בנוסף יש סלטים - אני מאוד אוהב את סלט הקינואה שלהם. המחירים סבירים - בסביבות 40 ש"ח לארוחה צמחונית (מנה עיקרית, תוספת וסלט)

בננטלי

New member
קפה לואיז- חיפה

מדובר במסעדה עם דגש על אוכל בריא. יש בה גם בשר ודגים אבל גם לא מעט אופציות צמחוניות וטבעוניות, למשל- סלט קינואה מתפצפץ ומוצלח וקארי הודי על בסיס ירקות. גולת הכותרת- לחמים שנאפים במקום על בסיס שאור שאפשר לקנות גם הביתה וממרחים מוצלחים (כמו ממרח קארי שום שהולך נהדר עם טופו צלוי). אני חייבת לסייג שמדובר בחיפה- ככה שבטוח אפשר להשיג אוכל דומה במסעדות רבות במרכז אבל בשביל הפרובינציה הסהרורית (שאני כה אוהבת) זו אלטרנטיבה מעולה.

lisa s

New member
קפה לואיז-תל אביב

עד כמה שידוע לי הסניף החיפאי היה ראשון. בכל מקרה הסניף בתל אביב נמצא ברמת החי"ל (לא האיזור ההייטק אלא ממש בשכונה) והוא מקום מקסים. מגישים בו גם בשר, אבל יש מודעות גבוהה לבריאות ולכן יש מנות צמחוניות טובות (הקארי באמת נחמד, ניסיתי גם פסט חביבה). יש להם הרבה שייקים מוצלחים וקינוחים נחמדים. השירות שם ממש טוב ואיכפתי והמקום עצמו נעים מאוד לישיבה.

למעלה