רוברג - מסעדת שף במושב לבנים (אזור טבריה)
מסעדה מיוחדת, כשרה, שעיקר המנות בה בשריות. הייתי עם בעלי (הקרניבור) בסופ"ש באזור, חיפשנו מקום טוב לארוחת ערב והמליצו לנו על רוברג. מהתפריט שראינו בפרסומת נראה היה שמדובר במסעדה על טהרת המנות הבשריות. למרות זאת, התקשרנו לשאול אם יש גם לצמחונים מה לאכול. ענו לי שיכולים לארגן ארוחה גם לצמחונים, אבל אין להם "פסטות וכאלה...". הארוחה תהיה על בסיס ירקות שונים. דווקא שמחתי לשמוע. נמאס לי כל פעם למצוא את עצמי אוכלת פסטה במסעדה. מכיוון שמדובר במסעדה קצת אחרת, בעצם התפריט נקבע ע"י השף וכולל מספר (גדול) של מנות לא גדולות. כל פעם מביאים מנה נוספת. מתחילים בסלטים, אח"כ מרקים, אח"כ מנות עיקריות (נראה לי שבכמה "נגלות") ובסוף קינוח. בכל אחד מהסבבים האלה בעלי קיבל את המנות שלו (בשריות, ולדבריו - מעולות) ואני קיבלתי מגוון של ירקות וטופו בכל הצורות האפשריות. אני כבר לא זוכרת כל מה שהיה שם, אבל אני זוכרת שנהניתי כמעט מכל מה שטעמתי (ואני די בררנית בדברים שאני בכלל מוכנה לטעום בדר"כ, אבל שם היה פשוט מעולה ועשה חשק לטעום). מסעדה לא זולה, אבל מבחינתי - שווה לגמרי. הבעיה היחידה - המסעדה כשרה, ולכן סגורה בשבת... ועדיין מומלץ בחום!