ועכשיו אחרי שקראתי...
דווקא עם רוב מה שכתבת אני לא מסכים..
נתחיל עם זה שלמרות שגם אני מסכים שדרד הוא בגולת הכותרת של סרטי האקשן מהשנים האחרונות אני לא יודע אם מהיר ועצבני 5 (שלא ראיתי) ומשחקי הרעב הם הסרטים שהיית צריך להעמיד לצידו. מה לגבי המכונאי עם ג'ייסון סתאטם? בעיני גם סרט מעולה. מצ'טה. ולדעתי אם משחקי הרעב, שלדעתי הוא סרט רע מאוד, עומד בפני עצמו אז יש גם מקום לסאקר פאנץ' והאנה הבינוניים.
מעבר לכך, למרות שפשטות העלילה היא גם בעיני נקודה מאוד מעניינת בדרד אני ממש לא חושב שהייתרון שבה הוא שהיא "לא מפריעה בדרך אל האקשן", אלא להפך. אם המטרה המרכזית והיחידה של הסרט הייתה האקשן אז דווקא יכלו לקחת עלילה יותר הוליוודית ונוסחתית, היופי בדרד לעומת זאת היה שכשבחרו סיטואציה כל כך קטנה ודחוסה שהיה יותר מקום לפרט ולהעמיק בפרטים הקטנים, שעלילה גרנדיוזית אולי לא הייתה מצליחה, כמו הדמויות ומערכות היחסים ביניהם. אם הייתי מתלונן על רומנטיקה ודיאלוגים בסרטי אקשן מודרניים זה היה שיישפרו אותם ולא שיוציאו אותם לגמרי, אני דווקא קיוויתי שיתפתח משהו בין דרד ואנדרסון, אם לא בסרט הזה אז בסרט עתידי דמיוני (שאני מלא תקווה שיצא).
נוסף לכך אני מאוד אהבתי את הדמות של מאמא וחשבתי שלנה הידי משחקת אותה בצורה מצוינת ואמינה.
ואם זה לא מספיק, אז אני דווקא לא חשבתי שהסרט קצר מידי כי אם טיפה ארוך מידי יחסית לחומר שהיה להם, ולקראת הסוף כמה רגעים הרגישו לי נמתחים, זה בלי להתייחס לאורך הסרט "על השעון", אלא פשוט התחושה שהייתה לי בזמן הצפייה.
איךשהו יצא ששנינו מאוד אהבנו את הסרט אבל מסיבות ממש שונות.
איזה עוד סרטים אתה אוהב\מה הסרטים האהובים עלייך? ובכלל מה זה הבלוג הזה, איך הגעת אליו וכמה זמן אתה כותב בו.
(אגב בכמה מקומות כתוב drag במקום drug.)