ביקורת לקומיקס

moshikgulst

New member
ביקורת לקומיקס

אהלן אנשים, עשיתי קומיקס קצר במסגרת לימודיי בבצלאל ואשמח אם תתנו לי ביקורת ודעה על מה שיצא. הקומיקס עוסק בכלליות בעולם הרגש כשהתרגיל מדבר על התעסקות בפוקוס

pillit

New member
מד-ה-י-ם

כבר ראיתי את התסריט הזה פה או בפורום אחר- אולי עוד משהו מהכיתה שלך ( מי המורה שנתן לכם את התרגיל הזה ?) הציורים- כהרגלך- מצוינים. אני - אישית- נשביתי על ידי ההצללות והשימוש במונוכרומטיות הסגלגלה... הכי אני אוהבת את הדף ה-4 ( זה שהם חונים מעל הים) קומיקס נהדר. תגיד - למה כל מי שיוצא מבצלאל עושה קומיקסים נוגים ועצובים ? מי המורה שם שמתכנת אתכם להיות חנוכה/ אקטוס/ פנזין או קומיקס מחתרתי אחר שמציג סיפורי אתגר קרת/ חכמת הבייגלע-- הבאים ?

moshikgulst

New member
תודה רבה רבה

שמח שאהבת... המורה שנתן לנו ת'תרגיל הוא מוטי מזרחי. אני כרגע בשנה א'-לומד כולה חודש וחצי בבצלאל ונכון לעכשיו אף אחד לא מלמד אותנו קומיקס, אז את הכיוון הנוגה אני משער שיצרתי ללא השפעה של מישהו... אני גם לא מגדיר את עצמי כקומיקס מחתרתי (אם בכלל אני טורח להגדיר את עצמי). הקומיקס שיצרתי נכנס היטב כקומיקס מיינסטרים ארופאי (לפחות בנושא ובסגנון, אם לא ברמה עדיין). האמת, יש מצב שהושפעתי מקרת. אפילו לקחתי קומיקס שלו ועשיתי לו אדפטציה מושיקית...

סחטיין עליך!

קיבלתי הבוקר את עטלף העיר, וזה מקסים. (כמעט התבלבלתי שזו עבודה של Emily! אבל זכרתי שהראית אותה פה + החתימה הסגירה)

מתלהב

New member
איך, לדעתך, הפוקוס אמור לבוא לידי

ביטוי? מה הוא אמור לשרת? לבנות סצינה או הבעה?

מתלהב

New member
אני חושב שיש פה משהו קצת מבלבל

בפריימים 1 ו-2 (מימין) בשורה העליונה של חלק 4. מי שעובר על זה מהר יראה פה סתם הכפלה וישר לרוץ לראות משהו עסיסי בשורה למטה.. צריך אולי רמז נוסף להתרחשות המתמשכת שם. אבל אולי זה רק אני.

moshikgulst

New member
יש

מצב שזה קורה. זו בעיה עם פריימים שחוזרים על עצמם פחות או יותר-הם קצת משעממים את העין ויוצרים קצב אחר לקריאה. אפשר להתגבר על זה עם גיוון צבעוני, אבל לא רציתי להכניס עוד צבעים לפה. תודה על זה שהפנת את תשומת ליבי לזה. רציתי לשאול עוד אנשים פה האם הם הרגישו כמו מתלהב? ההכפלה מעייפת את העין או באה במקום לדעתכם?

pillit

New member
דוקא

זה גרם לי להסתכל עליהם ביותר עיון לחפש הבדלים וסיבה להכפלתם.

*GormE*

New member
הפוקוס מייצג מעמד סוציו אקונומי

כחלק מהזדהות בדמות. מאוד יפה מושיק, עניין אותי אם כתבת את הטקסט או שזה היה חלק מהמטלה? ואיך בצלאל? תזכיר לי באיזה תחום אתה?

moshikgulst

New member
אני

כתבתי ואיירתי את הכל. בבצלאל סבבה-אני במחלקה לתקשורת חזותית. קצת לחץ אבל אני באופן עשיר מרגיש מופרה ומפרה קריאטיבית. מתי את מצטרפת אלינו?

*GormE*

New member
לא לא לא. . .

אני לא מתה על בצלאל... דווקא הכיוון הכללי הוא הטכניון (לא ליפול), בתקווה רבה שאתקבל לשם. אני רוצה ללמוד ארכיטקטורה, וסדר המוסדות שאני מעוניינת בהם הוא- טכניון ת"א בצלאל זהו. דרך אגב, הייתי רוצה להתייעץ איתך קצת אם לחכות עם הלימודים או להתחיל שנה הקרובה, שלח לי מסר

*GormE*

New member
לטייל- ברור

אבל לדחות שנה עבור זה? כמה זמן כדאי? כי מאפריל עד אוקטובר יש הרבה זמן, אני אוכל להסתובב לפחות חודשיים שלוש! זה מספק לפני לימודים של 5 שנים?

amitais

New member
החלטה שלך

אבל אני הייתי אומר שלא. אני לא טיילתי בין הצבא לאוניברסיטה כי עשיתי את סטיות, וגם עכשיו אני לא רואה טיול ארוך בעתידי הקרוב. ואני די מצטער על זה. לא שאני לא יכול להפסיק הכל ולהתחיל לחסוך לטיול, אבל יש לי פרוייקטים שחשובים לי ובעבורם אני מקריב את הטיול והחופש. להרבה אנשים יש סיבות אחרות שבגללן לא יוצא להם לטייל טיול ארוך אחרי האוניברסיטה. לכן הייתי מציע לך לדפוק לפחות חצי שנה, בין אם בדרום אמריקה, בויאטנם\קמבודיה\לאוס, או בכל מקום אחר שעדיין יחסית זול. לעניות דעתי אין שום צורך למהר ולחזור לתלם. שום דבר לא בוער.

למעלה