ביקורת לגיטימית

OrdinaryDay

New member
Well...

עד כמה שזה "קשה" להודות...כל מילה ומילה שם נכנונה... אבריל היא באמת כוכבת פופ. ובגדים באמת לא עושים את האדם (או את המוזיקה) והעבודה שהיא לא מנגנת בגיטרה או כותבת את השירים שלה בעצמה אבל אומרת שהיא כן עושה את הדברים האלה, קצת (הרבה) מורידים את הערך שלה...! והכותב בהחלט צודק שם שהוא כותב שבריטני יותר טובה מאבריל (כן כן זה מה שאמרתי קראתם נכון) בגלל שלפחות היא מודה במה שהיא עושה! והוא גאה בזה!! היא לא אומרת שהיא מישהי שהיא לא! ורק פעם אחת! פעם אחת!! היתי רוצה לראות את אבריל מנגנת בגיטרה...!! טוב...אבל אחרי הכל, למרות שהיא לא באמת מנגנת בגיטרה והיא לא באמת כותבת את השירים שלה ופה ושם היא משקרת ומיפה את הדברים, עדיין אני חושבת שלא יכלו למצוא מישהי יותר טובה ממנה שתעשה את הדברים האילו... (ואני לא מזלזלת בה, למרות שזה נשמע כך...<טוב אולי קצת! אבל אחרי כתבה כזו קיצונית איך בנדאם צריך להגיב?>) בכל מקרה! אני נשארת עם ליאני שלי!

קראתי את זה כבר לפני חודשיים...

ואני יודעת, שמי שכתב את זה אין לו מקורות מוסמכים. דבר ראשון, הם טעו בליריקסים. מי שקרא ושם לב, ראה שחלק מהליריקס שטענו שהוא "ילדותי ומטומטם" בכלל שגוי, וזה לא הליריקס המקורי והאמיתי של אבריל. דבר שני, אני רוצה להדגיש את זה, ושכל העולם ידע. אבריל יותר טובה מבריטני. זה לא משפט, זאת עובדה וזאת דרך חיים. למי שכתב את הכתבה הזאת כנראה נורא שיעמם בחיים, ואו שהוא ממש חולה על פופ, או שהוא רוקיסט כבד כי הוא יורד על אבריל בצורה שמבליטה את הפופ ורק טוענת שאבריל היא לא רוק ולא פאנק. פסדר, מקובל עליי. אבל היא מגניבה ואנשים אוהבים אותה. דרך אגב, כן, היא כן מנגנת על גיטרה, והיא גם הלחינה את השירים של עצמה. השמועות האלה באמת לא נכונות. אז טוב השיער שלה לא באמת חלק, ואולי עזרו לה בכמה חרוזים פה ושם, ואולי היא התחילה משהבו והיא פשוט לא הצליחה לגרום לזה להשמע לא מזוייף? ביג דיל!!! לכל האמנים עוזרים, אבל לכולם. גם בסרטים, השחקנים לא לבד, תמיד יש מישהו שעוזר להם. וגם מקצוענים הכי מקצוענים, הם לא מקצוענים לבד, תמיד יש את האנשים הקטנים מאחורי האנשים הגדולים, ואין מה לעשות זה לא ישתנה אז פאק כל האנשים שחושבים שאבריל סאקס, כי היא לא. נקודה.

PumpkinPie

New member
אבריל לא סאקס אבל...

בריטני יותר טובה... ואני מדברת מעמדה אובייקטיבית, אני אוהבת את אבריל וגם את בריטני, את שתיהן מהסינגל הראשון שלהן [אצל אבריל זה לא היה מזמן...] ובריטני פשוט יותר טובה, כי כמו שאמרו לפני היא קוראת לילד בשמו, עושה פופ וקוראת לזה פופ.

לאנה

New member
../images/Emo4.gif

חשבתי וחשבתי, והגעתי למסקנה: בריטני ואבריל שוות, כלומר, באמת באמת, אין יותר טובה. ההעדפה נעשית על פי המוזיקה, כי כשמסתכלים על זה - שתיהם פה בשביל הפוזה.

ברודי

New member
בולשיט2

אתן מזבלות בשכל פשוט. בריטני לא יותר טובה מאווריל ולא שווה לה. זה שאווריל צריכה a wake up call בקשר לסיגנון מוזיקה שהיא עושה לא אומר שהיא שווה לבריטני או פחות טובה ממנה. אולי מבחינת הכנות, אווריל משקרת לעצמה. אבל כבר הוכחנו מאלף ואחת בחינות איך אווריל עולה על בריטני פי אלףף.. מה שגם אצל ברינטי כל השירים פופ זנותי בעוד שאצל אווריל עוד איכשהוא יש גיוון. מה שגם אני לא חושבת שאפשר לדבר על זה עד שנשמע את הדיסק השני של אווריל אם הוא ייצא דיסק פופי יותר מהדיסק הנוכחי, כמה חבל, מבטיחה לכם להצטרף למעגל ה-
לאווריל. אם הוא ייצא יותר אכותי ופחות פופי, אז כמה נחמד לכולנו. ואל תשכחו שהדיסק הזה של אווריל הוא דיסק הפריצה שלה והוא חייב להיות קליט וקיטצ´י. עכשיו שהיא כבר חתיכת סלב, נראה לאן המוזיקה שלה תפנה.

לאנה

New member
על זה דיברתי...

עד כמה שאני שונאת פופ, יש אנשים שאוהבים את זה, ואת לא יכולה להגיד להם שרוק יותר טוב, כי מה לעשות, לפי דעתם זה לא. בגלל זה אמרתי שאי-אפשר להגיד שאבריל יותר טובה מבריטני בגלל הסגנון המוזיקלי - זה עניין של טעם.

ברודי

New member
כן, א-ב-ל...

זה פורום של אווריל. בגלל זה אני כן יכולה לומר שאווריל
יותר טובה מבריטני
! וכל מי שחושב שאני לא, יכול פשוט...לקפוץ לי!
(מצב רוח קרבי, להתרחק!!!
)

BiZzY M

New member
../images/Emo123.gif איזה שטויות!!!

אני חושבת שאין מה להשוות בינהם!!! אבריל קורעת את בריטני!! אני לא מעריצה של אבריל...פשוט שמעתי שיש פה כמה דברים על סאם 41 ואני מעריצה גדולה שלהם..
... אבל עדיין!!

ברודי

New member
בולשיט

כל אחד יכול לקחת סלב ולקטול אותו עד דמעות, טיפה ציניות, והמון שינאה. לוקחים שיר מוציאים אותו מההקשר שלו ומסתלבטים עליו. ואאה-הו איזה כייף... חכו שנייה אני רצה להדפיס ולתלות בכל הבי"ס...NOT

למעלה