ביקורת לאיור

moshikgulst

New member
ביקורת לאיור

אהלן, הנה איור שעשיתי במסגרת קורס יסודות איור בבצלאל. הנושא היה יחסית כללי והיה:"ילדות"(childhood) העלה הודבק באמת על האיור ולמרות שדבר כזה לא יכול להיות מודפס בעיתון, רציתי להשתמש בהזדמנות של הגשה במסגרת הכתה ולעשות לאו דוקא משהו שיהיה מסחרי.. אשמח לשמוע ביקורת, דעות, הגיגים ושאר דברי מתיקה.

manic_subsidal

New member
מדהים

ממש יפה ההתרגשות של הילד מהעלה שהוא מצא גם זה שעשית את כיון התאורה מהעלה נותן לזה תחושה שהוא מצא איזה פסלון זהב סטייל אינדיאנה ג'ונס שעשוה אותו פשוט קורן ומאושר מהעלה הזה, ממש יפה

pipidi

New member
יפה מאד

הקומפוזציה, הצביעה ההבעה על פניו של הילד והבחור עם המעיל המתנפנף נראים מעולה! אבל, הצללית מעל הגבות של הילד נראית מוזר מאד, כמו גבה ענקית על כל המצח. חוץ מזה תאורה קצת מוזרה ליום סגרירי ו"רוחני" (אני מרשה לעצמי להניח שהשתמשת ברפרנס והשתמשת באותה תאורה, דבר שבעיני לא היה נכון לעשות במקרה הזה).

ציור מקסים -

קו מעולה, קומפוזיציה טובה, צבעוניות יפהפיה. מותק של ציור. העלה עצמו - אפשר לתת לו עוד קצת נגיעות, להדגיש את הצבע והקונטרסט, ולסדר צל יותר אמין. הייתי מורידה לילד קצת מהצל בשיניים, שלא יראה מפחיד.

pixaboo

New member
מתוק, קומפוזיציה מעניינת,

רק הגבות/פוני מה שזה לא יהיה לא ברורים ומפריעים, והיד נראית קצת יד של מבוגר (חסרים לי קצת שומנים של ילד).

אסף 212

New member
יפה מאוד ../images/Emo13.gif

מבט מפחיד לילד אבל פרופורציות נכונות לדעתי יש לך את זה

demontux

New member
נהדר ! אהבתי :)

ביחוד את הפנים הקצת מפחידות של הילד זה ציור וזווית נהדרת ! איזה קורס עשית ? :O הייתי שמח גם לעשות אחד כזה ^___^

למעלה