ביקורת לאיור (?)

Hubert Hubert

New member
ביקורת לאיור (?)

הנה איור\שער שעשיתי לעיתון כלשהו, שאני לא בטוח שמותר לי להגיד איזה אבל בטח כולם פה יכולים לנחש (הם לא ביקשו ממני או משהו, אני מציע את עצמי). רציתי שתגידו לי מה דעתכם, מה אפשר לשפר ומה נראה טוב. והחלק הריק למעלה זה בכוונה, מקום ללוגו ולכותרות וכל זה.

iX

New member
נהדר, נדמה לי. רק המדרכה הורסת

את איכויות הצביעה והקווים של כל השאר. והקקי קצת מוזר. אולי מבחינה צבעונית. ועוד שווה לחשוב קצת על הטמעת הטקסטורות הנוכחית. בהצלחה! (אגב, אפרופו "עכבר העיר", נדמה לי שבשבועות האחרונים מתברגים לשערי המהדורה הירושלמית כל מיני מאיירים עלומים. האמנם?)

NietKartoshkes

New member
ביקורת!!

אללה כיפאק עכשיו ברָהציניות אללה כיפאק עכשיו באמת הדמויות לדעתי טובות אבל אתה צריך לפתח את הסגנון,החבוב שקורא עיתון הוא הכי טוב,ועליו תתבסס,המדרכה כמו שנאמר לא טובה, הצבעוניות יכולה להשתפר הדלת והמדרגות לא טובות גם החיבור בין הצילומים לאיור לא משהו,אבל ללא ספק יש כאן התחלה של משהו שיכול להיות ממש טוב,אחרי שתסיים לסגנן את הדמויות,תדפיס באאוטליין ותצבע ידנית עם פנדה או גואש אקריליק משהו שייתן לדמויות מימד אמין יותר(ואז תסתרק שוב),אם אתה מתעקש על הצילומים, אז תסגור את החיבורים בפוטושופ עדיף,טוב?

Noa Angel

New member
אחלה שער, ויסמן

בעיניי הוא טוב אפילו כמו שהוא עכשיו, למרות שלקרטושקעס יש כמה נקודות נכונות לגבי הליטוש. משהו בדלת מפריע לי קצת על אף הסגנון המיוחד, אני חושבת שזה קו המתאר החלקי. כף יד שמאל של האישה הפוכה.

מה קרה

מה קקי זה לא רעיון? בטוח איזה דודה תתחמם! אולי אפילו מאיר ויזל ישלח מכתב!!!!

Hubert Hubert

New member
וואלה,

מאז ומתמיד לא ידעתי באיזה צד לתקוע את האגודל (או הבוהן?), זה עוד ירדוף אותי לנצח!

מאייר

New member
המדרכה, הדלת והמדרגות

למרות שאפשר לקבל את זה כ"שפה", אני חושב שהאלמנטים המאוד גאומטריים האלה לא במקום. החלון והמעקה ממש טובים. מבחינה טכנית, צריך לשפר את הצביעה. אני יכול להגיד עוד דברים אבל אז זה יהיה כאילו נייטקרטושקס פירסמה שתי תגובות.

Hubert Hubert

New member
תודה לכולם!

גם אני חושב שהדלת לא יצאה משהו, המדרכה דווקא לא כל כך מפריעה לי. גם אני מרוצה מהמעקה, אין לי מושג מה הבעיה שם אנשים עם המדרגות, הן דווקא לא כל כך "גיאומטריות" ולדעתי הן יצאו בסדר (יחסית למדרגות). אני יחסית מרוצה מהצביעה, בהתחשב בכך שלא צבעתי אף פעם בחיים שלי כמעט, אני לא חושב שהייתי משיג תוצאות יותר טובות עם צביעה ידנית, בטח להיפך. אני גם חושב שהדמויות יצאו לי נחמד מאוד, חוץ מהבחורה שיצאה קצת פחות טוב. נראה אם יאהבו את זה בעיתון המסתורי שאליו שלחתי את זה, אם לא אני אמשיך לעבוד על זה (או פשוט אעשה משהו אחר).

למעלה