ביקורת יתר

The Heretic

New member
ביקורת יתר

אני מבקרת אנשים מאד מהר, ולא נותנת צ'אנס כמעט בכלל.
אולי אני בכלל לא מעוניינת בזוגיות?
יכולה להיות לאדם תקופה שהוא אינו מעונין ולא רוצה זוגיות?
ואולי זה נובע עוד מזה שהבן אדם היחיד שהייתי רוצה להיות יחד איתו אינו מעונין, ולא התגברתי על כך?
ואולי מתוך פרפקציוניזם שלי עם עצמי, לא כלפי הגברים חלילה, שאיני מרישה עוד ראויה לכך?
אבל באמת, אני פשוט פוסלת ככ מהר, ככ לא רוצה את זה.. למה? האם זה נורמלי שאתה באמת, פשוט לא רוצה את זה.

אולי יש לכם משהו חכם להגיד, כי אני כבר כמה שנים לבד ומשום מה, לא מעוניינת בזה.
ולא חושבת שזה בלל שהתרגלתי.

היי

כמובן שיש!!
יש תקופות בהן לא רוצים זוגיות, רוצים שקט, רוצים את הלבד, היו לי כאלה וזה נורמלי.
השאלה היותר חשובה היא, מה קורה כשאת לא בתקופות האלה..
האם גם כשאת כן בזוגיות את נוטה להעביר ביקורת מהר על אנשים?
האם זה קורה לך דרך קבע גם עם חברים?
משפחה?
על עצמך?
לתקופות הלבד לא צריך להגיע ע״י כך שבאופן שיטתי כביכול ׳מסננים׳ את כולם על כל פרמטר קטן,
אלא ע״י מודעות עצמית שכן, עכשיו אני לא מכילה אף אחד חדש בחיי, מחפשת את השקט.

שלום

כשתמצאי אדם שיהיו לו תכונות אופי טובות בשבילך, תלמדי לאהוב אותו ותרצי אתו קשר. על אהבה לא מתגברים לגמרי אף-פעם ולא צריך.

ביקורת

שלום לך:)
הביקורת שאת מתארת היא לא יותר ממנגנון הגנה שזקוק לריפוי... פגיעה ישנה שמהבהבת בכל פעם שאת פוגשת מישהו חדש
יתכן שהפגיעה והדחיה שחשת ממי שלא רצה בך בעבר- מנותבות היום לכל מועמד שמגיע, יתכן שבעקבות הפגיעה מבחור שחשבת שהוא "שווה" את בוחרת באופן לא מודע רק בכברים אותם תוכלי לדחות- על מנת שלא תדחי בשנית..
אשמח לשמוע יותר אם תרצי ... בוודאי שמחכה לך אהבה, תצטרכי לעשות שינוי כדי למצוא אותה.

HH husa

New member
אין חוק שאומר שאת צריכה להיות עם אדם אחר

זה לדעתך בא מהשוואה עם בן זוג קודם ? בן זוג אידאלי שעוד לא היה ?

או שאין לך יותר עניין בבני זוג ?

cmyk137

New member
לא פחות חשוב

שבדברים כאלו תגדירי בעצמך
אולי זה תלוי במשהו כאשר באופן בסיסי
יכול להיות שזה התכופה שכזאות
אולי זה המצב או סיטואציות
רוב הדברים עושים בשלבים
שמגדירים לפני

על הבקורת

יקרה, לדעתי הבקורת שלך על הגברים קשורה גם בבוקרת כלפי עצמך. אני גם בקורתית כלפי אחרים אבל אני עובדת על עצמי.
כיון שחוויתי המון בקורת מאימי השתדלתי לא להיות כמוה ואני חושבת שעדיין אני נאבקת להיות אמא מקבלת ומכילה יותר...
נו גלשתי לעצמי...... חושבת שכדאי לך לגשת לטפול אם את יכולה להרשות לעצמך מטפלת מטפל פרטי שיתאים לך או בקופת חולים.
מאחלת לך אהבה ושמחה ובריאות!

למעלה