ביקורת דיסק

Smelly

New member
ביקורת דיסק

הקשבתי לקטעים מהדיסק החדש של בריטני ואלה המסקנות: אחרי הקשבה נייטראלית (ללא דעה מוקדמת, לא התייחסתי למה שאני חושב עליה אלא רק על המוסיקה...) הגעתי למסקנות הבאות: א. חוץ משתי הבלדות ומ"Me Against The Music" ועוד שיר אחד, כל שאר השירים נשמעים בדיוק אותו הדבר (חוץ המילים והשם)... ב. בשיר "Brave New Girl", לא נראה שום זכר לבריטני או לקול המקורי שלה, היא נשמעת כמו להקת בנות בתחילת דרכה שפשוט שמה על השיר 20 טון אפקטים של מחשב... ג. שתי הבלדות הם השירים היחדים שחוץ מהמתיקות הרגילה של בריטני לא גורמים לבחילה, כי היא איכשהו מנסה להימלט ממוסיקת הפופ לסגנון אחר ולא מצליחה... ד. ההשיר הכי נורמלי מהדיסק החדש הוא כמובן הדואט (שלפי דעתי הוא בגלל מדונה), אבל לא רק בגלל הסיבה בסוגריים, כי פשוט הוא שנשמע הכי טוב... לסיכום: בריטני תישארי עם מוסיקת פופ הטהורה (או קצת ללכלך אותה, כמו ב"מי אגיינסט דה מיוזיק"), כי בזה את הכי טובה ונשמעת הכי טוב, ותשאירי את סוגי המוסיקה האחרים לאלה שטובים בהם... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ תזכורת: זוהי דעתי האישית, אתם יכולים לאהוב או לא, אבל בבקשה אם אתם מגיבים אנא לא ליצור תסיסה בפורום, זה לא נעים...

dor307

New member
../images/Emo45.gif בערך../images/Emo187.gif

היה בוואלה לשמוע את הדיסק... אחרי חמש שירים הפסקתי!!!! זה לא כי היא נמאסה אחרי שתי שירים זה בגלל שזה היה כל כך צפוי ואני יכול להגיד ששמעתי את כל הדיסק.. היו שתי סגנונות מובילים הפופ כמו אתה אמרת והדנאס (בוואלה היו גם רימקסים). היא מנסה ללכת בכיוון של מדונה ואולי היא תצליח ואולי לא אבל דבר אחד היא לא תהיה מדונה כי היא פשוט תקועה במקום!!! וזהו אני יפסיק כי אני עייף כמו לא יודע מה(אימון טניס גם אתמול וגם היום וכנרא גם שישי ושבת
)

למעלה