ביקורת דיסק-Turnaround -Westlife

Art Freak

New member
ביקורת דיסק-Turnaround -Westlife

עכשיו כש-(סוף סוף) קניתי את הדיסק החדש של ווסטלייף-Turnaround אחרי משולים רבים של עיצומים במכס ושאר ירקות, אני יכולה לעשות ביקורת לדיסק (המצויין
) של ווסטלייף. so here we go.... Mandy בלדה מקסימה שבטח רובכם מכירים מהרדיו, חידוש לשיר של בארי מנילו המצוין, לקראת הסוף, השיר נהיה אפילו עוד יותר יפה לדעתי. Hey Whatever שיר קצבי ומגניב, הלהקה עשתה מייקאובר לשיר שנקרא rainbow zypher של להקת Relish, הם שינו את הליריקס ואת שם השיר והפכו אותו למשהו שונה לגמריי. זה לא שיר ווסטלייף טיפוסי (ע"ע בלדות...) אבל הוא מומלץ בחום! Heal בלדה קצת קצבית, מה שמפתיע בשיר זה שהוא לא מדבר על אהבה, או יותר נכון- הוא מדבר על פרידה. שיר מקסים! Obvious בלדה משגעת, לפזמון יש נטיה להישאר בראש ולגרום לך לרצות לשמוע את השיר עוד פעם! When a woman loves a man הבלדה הכי יפה בדיסק לדעתי, מרגש, מקסים, מזכיר את העוצמות של הלהיט הישן שלהם Flying without wings . On my shoulder בלדה חביבה , יותר מתאימה ל b side של סינגל, לא אהבתי כ"כ, השיר הכי חלש בדיסק לדעתי. Turn around שיר אלקטרוני, מגניב, מקפיץ ורועש, הרבה תופים וצלילים אלקטרונים משגעים! אחד השירים היותר יפים של האלבום! I did it for you בלדה יפה מאוד, מתחילה מהמם, הפזמון מתאים לפסקול של דוסון קריק חחחח Thank you שיר מקסים, קצבי, ופשוט יפה! To be with you שיר קצבי,עם צליל אקוסטי , חידוש לשיר של Mr.Big , שיר שאפשר לשמוע אותו הרבה פעמים מבלי שהוא ימאס. Home בלדה חביבה, ווסטלייפית טיפוסית. What do they know? בלדה עצובה , מדהימה!! , ה -vocals שלהם בשיר מהממים!

i love gina

New member
../images/Emo45.gifאחלה ביקורת...

אגב- בקרוב, ביקורת על נלי פורטדו... (איזה דיסק, איזה זמרת... אחח... )

the papercut

New member
אחלה המלצה

הכוונה בפירוטים אבל למה ווסטלייף(למה?)(טוב בעצם זה יותר טוב ממה שאני יכול להמליץ את מי מעניין פה ג'ימי הנדריקס)

הכנסתי למאמרים....

למרות שאני לא ממש אהבתי את הביקורת (זה שיר מדהים, זה שיר אדיר, זה אחד היפים בדיסק....
).

yehudit b

New member
טוב, אף אחד כאן הוא לא ממש

עתונאי, אז אי אפשר לצפות לביקורת מקצועית, ולדעתי היא עשתה את זה מצוין. כפיים!

למעלה