ביקורת דיסק - c-nile

Blood

New member
ביקורת דיסק - c-nile

c-nile - golden child ישבתי וחשבתי על מה כדאי להמליץ ביום חגיגי זה (בחירות כאילו?), ולפתע עלתה מול עיני דמותו של ראפר לא מוכר אך נהדר! c-nile חתום ב gorilla records (גם אני לא מכיר אותם..), וניחן בכישרון פלואו נדיר, קול שהוא השיבוט המושלם בין dmx ו-cuban link, והפקות (חלקן אנדרגראונדיות) מצוינות). הדבר הבולט בדיסק הוא סדר השירים שנותן לנו הרגשה של "עוד מעט השיא" אחרי כל השיר, ומגיע לשיאו בשירים 7-10 כששומע הדיסק נתקף קטרזיס מטורף, כשבמשך כל הדיסק נעים הליריקס בין אקדחים, בחורות, אהבה, שנאה, קצת אגוטריפ וגם לא מעט הצהרות על "אני נגד הזרם" הדיסק מתחיל בקטעים קופצניים ומיסתוריים כאחד ("you don´t know me" ו-"i don´t need ya") עם אורחים לא מוכרים במיוחד (ג´יימי פליים וספידי), ולאט לאט מוריד את רמת הקופצניות שלו בשירים שלאחר מכן (tell me why ו-it´s murder) וחוזר למסיבה בשירים how it feel ו-it´s on now שממחישים עד כמה הבן אדם יודע לעשות ראפ. לאחר מכן מגיעה אחת ההפקות היותר מיוחדות ששמעתי - fat girls. שיר רגוע שנדמה כי נעשה כולו עם חיוך ענק מרוח על שפתיו של המשורר. ואחרי הקטע המשוגע הזה איך אפשר שלא לחזור לרקוד, ומגיעים קטעים מאוד מרקידים (where my dogs at, ballin´ outta control). הדיסק מסתיים בשיר מרגש ונעים לאוזן שנקרא "ride with me" הדיסק מלווה כולו באומנים שרובנו לא מכירים (nigeria, scarbaby, dangerous p), אך מפגינים כישורי שירה וריפרופ יוצאי דופן, כמו c-nile עצמו. ציון סופי: 8 מתוך 10 כדאי מאוד רז

Blood

New member
מה זה קצת? שנתיים וחצי אני כותב!!!

ורק עכשיו מצאתי את הכפתור שאיתו שולחים את ההודעה (הייתי חייב משהו מקורי כדי להקפיץ.. עמכם הסליחה)

Stinkin Fish

New member
גם אח של מואישה מתארח?

כי אני יודע שהוא מתארח בדיסק של באבילון....

Blood

New member
אני לא ממש יודע מי זה, א ב ל

הנה רשימת השירים המלאה יחד עם המבצעים האורחים

למעלה