ביקורת גבולות...

אטל81

New member
ביקורת גבולות...

חבר שלי במשך 5 חודשים עבר את כ-ל הראיונות של המשטרה - ביקורת גבולות. והראיון (בדיקה) האחרונה שלו הכשילה אותו בגלל סיבה בריאותית שרופא המשפחה שלו רשם בטפסים הרפואיים, שהדבר מותנה בארוחות מסודרות במהלך המשמרת.... האם אפשר לערער על הפסיקה הזאת? אי אפשר לסדר את העניין הזה? הרי זה רק עניין של הפסקת אוכל. כל העובדים רשאים להפסקה....אז למה הבעיה שלהם??

moria007

New member
תמיד יש מה לאכול בטרמינל

בכל שעות היממה יש אוכל מהיר ובתי קפה פתוחים, אולי בשבת המבחר מצומצם יותר אבל עדיין יש. כמו כן יש חדר אוכל של עובדים שתמיד תמיד פתוח. לא בכל המקומות יש ארוחה מלאה, אבל סנדוויצ'ים וסלטים וכל מיני מאפים אפשר למצוא תמיד. אני לא יודעת מה ההפסקות של בקרי הגבולות אבל אני מאמינה, בגלל שמדובר במשטרת ישראל, שהם מקבלים את ההפסקות המגיעות להם על-פי חוק. על כל פנים, אני ממליצה לחבר שלך לנסות לערער. רוב הסיכויים שהמשטרה לא מכירה את הבעיה שלו ואם הוא יסביר למה הרופא כתב שהוא חייב ארוחות מסודרות, ובתנאי שאכן לא מדובר בבעיה אמיתית שמפריעה לתפקודו כבקר גבול, אני לא הצדקה לפסילתו. שיהיה בהצלחה!

SWEET HOME

New member
בקורת גבולות....

אני מבינה עד כמה חבל לבזבז 5 חודשים על תהליך גיוס ולבסוף לא להתקבל. אבל תאמיני לי שהכל לטובה.זאת לא ממש עבודה שמתאימה לגברים ורק מספר קטן מהם שורד בבקורת.לדעתי חבר שלך הרוויח ולא הפסיד,תאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת!!!!! בכל אופן אני מאמינה שהוא יכול לפנות ללשכת גיוס בבקשה לעבור ועדה רפואית בנושא,אבל לא בטוחה לגבי התוצאה. לגבי הפסקות בבקורת :אכן מגיעות לבקרים הפסקות,במשמרת של 8 שעות כשעה הפסקה שמחולקת לחצי שעה ועוד חצי שעה.במשמרת של 12 שעות שעתיים הפסקה. אבל הפסקות ניתנות לפי צרכי המערכת,זאת אומרת כשיש מינימום לחץ בעבודה,אין שעת הפסקה קבועה מראש.ולכן זה בעייתי מאוד ואף אחד לא יסכים לגייס עם מגבלה כזאת. בכל אופן שיהיה בהצלחה!אם יש עוד שאלות,אשמח לעזור.

אטל81

New member
היי SWEET,

באמת יצא לי לשמוע שיש בעיות עם קבלה של גברים לביקורת גבולות...אשמח לדעת למה...את יכולה לשלוח לי במסר. והאם ידוע לך על תפקיד אחר פנוי בשדה התעופה שלא קשור באבטחה...? תודה.

יש לו מזל!

הפרצוף של המדינה הוא הביקורת גבולות , והדבר הראשון שהתייר רואה ממדינת ישראל (וגם האחרון אגב) , וככה אנחנו נתפסים כשהם רואים את השוטרים האלה שכל מילה לגביהם מיותרת. קיצר , יש לו מזל שלא התקבל לשם , החומר שמה באמת תת-רמה , וזה לא מרוע לב זה פשוט האמת לצערי.

SWEET HOME

New member
../images/Emo192.gifאדון שיקשוקון רד ומהר מהעץ !

לא אתן לך ולאף אחד אחר לפגוע בחברות שלי שעובדות קשה (על בטוח לא פחות קשה ממך)!!!!!! בביקורת, כמו גם אצלכם הבודקים ,יש את האנשים שהם ממש על רמה ויש כאלה שלא,מה שכן תת-רמה זה להכליל!!!!!!!!!! אין לך מושג על מה אתה מדבר, אז אולי עדיף שלא תלכלך?!!!!!!! הייתי בקרית גבול הרבה מאוד שנים ואני ממש לא מחשיבה את עצמי לתת-רמה. ואל תקרא להם "החומר" ,אתה מדבר על אנשים!!!!!!!

tomerikoc

New member
שיקשוקון אני איתך...אבל ללא הכללות

יש בקריות מקסימות...ואין לי בעיה להגיד שמות..מכל הלב... אבל יש כאלה באמת..שכפכף יותר חכם מהן...באמת יחס מגעיל...והאנגלית שלהם אוחחח....

SWEET HOME

New member
../images/Emo192.gifכבר אמרתי שמפקד

של משרד בקורת גבולות לא יודע מילה באנגלית?!!!!! וזה אחד הדברים שמלמד אותנו על זלזול של משרד לבטחון פנים בנושא של בקורת גבולות. אני באופן אישי פניתי לפני כשנה לשר לבטחון פנים ,מר גדעון עזרא בבקשה לטפל בבעיות ,אך כמו שאתם מבינים זה ממש עיניין אותו. אז הרמה בביקורת רק תמשיך לרדת,בהתאם לרמה של מפקדיהם.אבל זה לא אומר שכל הבקריות הן לא איכותיות ותאמינו שיש הרבה כאלו.

SWEET HOME

New member
המקום הוא בהחלט לא מתאים לגברים

לרוב זה הרבה זמן לשבת במקום סגור וגברים לא ממש שורדים את זה,סביבת עבודה היא 99.9 % בנות ולכן בנים לא מרגישים ממש שייכים. אם חבר שלך התכוון להיות שוטר אז בביקורת הוא היה מבין מהר מאוד שזה ממש,אבל ממש לא זה. אני אישית חושבת שמפקדים בביקורת די מעוניינים לגייס בקרים,רק שאלה לא נשארים שם הרבה זמן. ולסיום:אני חושבת שעבודה בבקורת גבולות היא מאוד מעניינת ורצינית ,רק שיש בעייה מאוד גדולה שבמשרד לבטחון פנים לא מבינים את החשיבותו של הגוף הזה ולכן בקרים לא זוכים לתנאים טובים בעבודם.הדבר גורם לתחלופה רבה של כח אדם.בנוסף כיום זוכה בקורת גבולות בנתב"ג לפיקוד שמבייש את המקום. לשאלתך לגבי משרות נוספות אני יודעת שבחברת קיו.אי.אס מחפשים פקחי רחבה.הנה הטלפון:039754300 .אולי זה יכול להתאים.את יכולה גם לבדוק דרך האתר שלהם. שיהיה בהצלחה!!!!!!

אטל81

New member
תודה על התשובה...

חבר שלי היה יכול להיות מתאים בול לתפקיד. הוא רוצה להמנע מתפקידים של אבטחה. נמאס לו. הוא מוכן לעבוד עבודה משרדית, אפילו שזה אופייני לבנות. וחבל. הוא עבר שרשרת ראיונות ארוכה שבמהלכה הוא עבר בדיקה רפואית ורק בסוף פסלו אותו - זה לא הגיוני איך שהם עובדים שם במשטרה. ממש מתישים את הבנאדם!! בנוגע למשרה שציינת - מי זאת החברה הזאת? במה היא עוסקת? לא הצלחתי למצוא את אתר שלהם...תוכלי לכוון אותי? תודה רבה שוב!!

למעלה