ביקורת בynet

darli

New member
ביקורת בynet

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3218439,00.html#n

gala21

New member
גבע קרא עוז..

לא יכולה שלא להסכים עם המבקר . קודם כל - מבקר שבאמת מבין במוסיקה. ( לא הפרובוקטור מוואלה!) גם בעיניי השיא של הדיסק נמצא ברצועה 9 . מודה לו על הכנות והפרגון . מקווה שיתקבל גם פה באהבה. גלית דביר.

גרציה פ

New member
גם אני חושבת שהביקורת מאוזנת...

עמיר תמיד יוכל להפתיע י ו ת ר מבחינת סגנונו המוזיקלי היחודי, זה אנחנו יודעים, למרות שרובנו חושבים שהאלבום הזה מיוחד, ביקורת מתמרצת ואוהדת, יחיי ההגיון המקצועי, ותודה שהאזנת בתשומת לב לאלבום, ואז חוית דעה.

AviHayun

New member
כל כך נכון ואמיתי. מקצועי נטו.

ביקורת בונה כהגדרת במילון.

revchuk

New member
סליחה ?

להגיד שהעיבוד של הדסיק הוא בסגנון גלגלצי או כוכב נולד זה ביקורת נכונה ? אני אישית לא חושבת ככה. אין ספק שהמטרה שלו היתה לפרגן ... אבל בדרך הוא גם עקץ פה ושם.

golf123

New member
אין כל רע בעקיצות כשהן למטרה בונה..

ובמיוחד כשהן עטופות באהדה ואהבה.

AviHayun

New member
ביקורת -לא מטרתה לפרגן. אלא..

לחוות דעה אובייקטיבית. זה בדיוק מה שהיה כאן. ויש אפילו מספר הצעות שניתן ליישם באלבום הבא.

revchuk

New member
אין לי בעיה עם ביקורת ... אבל שתהיה

נכונה ... להגיד על עמיר שהוא מוציא דיסק שמזכיר בעיבוד שלו את סטייל כוכב נולד זו שטות גמורה ... זה פשוט הדבר האחרון שניתן לומר עליו. אבל, רק אני חושבת ככה ? אתם חושבים שעמיר מזכיר בסגנונו את הסגנון של גלגלצ ? סגנון מסחרי ?

אריק S

New member
גם להגיד ש"הייתי שר" זה שיר בינוני!

זה שיר כל כך מרגש עם טקסט ולחן מדהימים! וכמובן ה"סיפור" מאחורי השיר

gala21

New member
לכולם קשה עם ביקורת ..

ובפרט לאמן עצמו . הנקודה שהוא ניסה להבהיר ( ולדעתך, באופן צורם) היא העובדה שהעיבודים זקוקים לרענון . לו זה הזכיר את ה"טיפול" בקאברים של "כוכב נולד" . חוץ מזה - גלגל"צ זו לא מילה גסה . כולם כאן מתפללים שהסינגלים של עמיר יעברו את האינקויזיטור העומד בשערי התחנה . תנסי לראות את התמונה כולה . ראית כאן איזה אמן( חוץ מעמיר ) שכתבו שהארץ קטנה עליו וצדקו?

revchuk

New member
גלגלצ היא לא מילה גסה ... נכון ...

אבל כשמשווים משהו לגלגלצ הכוונה שזה סגנון קליט מסחרי שגלגלצ בדר"כ אוהבים להשמיע ודוגמאות יש בשפע (רוני, ה"לרוץ מהר לרוץ מהר לרוץ מהר ..." שהם טוחנים אובר אנד אובר ללא הפסק וזה ללא ספק השיר הדבילי ביותר ששמעתי לאחרונה וכד' ...). ככה, שלדעתי ההשוואה לסגנון גלגלצ היא לא מחמאה. כמה שאני מאוד שמחה שהם משמיעים את עמיר (הלואי ורק ימשיכו ככה, כי הוא בבחינת האיכות הבודדת שהם משמיעים בדר"כ).

gala21

New member
את הבנת נכון.

זו לא מחמאה. הוא מאמין שעמיר מסוגל ליותר.

golf123

New member
ביקורת עניינית ונכונה...

אלבום עם מוריס אל מדיוני, אחחחחחח... מתאים לגמריי. ונכון, הארץ כבר קצת קטנה עליו.

עמירם04

New member
ביקורת נכונה ועניינית....

במיוחד אהבתי ..על השיר "כמעט" אין ספק שאם הייתה בו עליה קטנה כמו ב"קרוב אליך" .. זה היה משהו מטורף. "מוחמץ" לא הייתי אומר.. אבל אם לא הקצב של "נשמתי" אז לפחות המשיכות של "קרוב אליך"... {לא שאני סובל מאיך שזה היום} ולגבי מוריס אל מדיוני {{ קשישא }} אין ספק שאלבום איתו יהיה משהוא משובח ... מי יודע ??? ימים יגידו..

למעלה