ביקורת בונה

kapezio

New member
ביקורת בונה

אמת ע"פ רוב אני מעיר על דברים שליליים כגון חוסר גיוון של ריקודים מהרקדה אחת לזאת שאחריה, מיזוג אויר מוגזם, עוצמת קול בלתי נסבלת וכו', אבל יש לי גם ביקורת חיובית. הייתי בבית דני בהרקדת יום ג' ונהנתי מאוד, ההרקדה שטפה, עוצמת קול התאימה, המיזוג כנ"ל,היה פשוט תענוג וההוכחה לכך שלא רק אני אלא גם אחרים נהנו היא הישארותם של הרבה רוקדים (הרבה יותר מהרגיל) עד לסיום ההרקדה. למרקידים גדי וירון נהדר, תמשיכו ככה. אבל אי אפשר בלי טעם מר כלשהו והפעם לרוקדים-נותנים לכם שתיה חמה, למה אתם לא מתייחסים בכבוד, למה אחרי זמן קצר נראה אזור השתיה החמה כמו אחרי הוריקן, איפה הנימוס והכבוד למה שניתןבחינם (אצלכם בבית לא הייתם מרשים התנהגות כזאת).

משהא

New member
מהפך? אולי? האם היגיעו ימות המשיח ?

גם אני חזרתי כעת מהרקדה שקטה נעימה ומהנה בגן נחום(שמעון עשור) שעוברת למעמד קבע בלי להשאיר לנו מקום "לקטר" ולבקר. אבל לשמוע שגדי ביטון בבית דני הנמיך את עוצמת הקול לסבירות האוזן זו התוצאה המפתיעה ביותר ליום הבחירות. אפילו יותר מהמנדטים שזכו הגמלאים. אני ממליץ לתת לידיעה זו מעמד מיוחד מועדף, להפיצה ברבים, להוציא פליירים ולהעמידה בראש עמוד הפורום במשך שבוע לפחות. במידה שזו תוצאת אמת, ולא תוצאת סקר, אני מברך את גדי ביטון על כך. הצטרפת למפלגה של שמעון עשור,ואולי זו תחילתה של דרך חדשה.? הלוואי!! ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא - תודה על הביקורת הבונה

ועל הדרך החכמה שבה אתה מבין ומנתח את הדברים, תוך ראייה רחבה של צורכי כלל אוכלוסיית הרוקדים. בדרך סבלנית כפי שאתה מציג ניתן לפתוח כל דלת וגם העבה והקשה ביותר.

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif חותמת על כל מילה...

באמת יופי של הרקדה הייתה היום בבית דני וגם יופי של רפרטואר... ולותיקים שבינינו... שימו
גדי השמיע את "בת יפתח" ואת "קרבושקה"... מי מכם עוד זוכר

פרפרית-

ההרקדה באמת היתה נהדרת, ולמרות הכל , אחרי שרקדנו את "בת יפתח", זוג שרקד מאחורי נשמע אומר אחד לשניה (ואני מצטטת):"מה קרה לו זה היום? התחרפן???" אז שוב, תמיד יהיו שיהנו, ויהיו שיתענו. זה מה יששש!!! (אגב, אתם מגרים את המיצים בשולחן שאתם פותחים בהפסקה, ויפה לך שחור!!)

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif ויזל'ה פיספסת...

כי:
אני לא אוכלת בזמן ההרקדות ובטח לא משתייכת ל"פתחי השולחנות" {ומכסחי השדים...
}...
לא לבשתי שחור אתמול....
לא נורא... בםעם הבאה...

../images/Emo204.gifקשה לומר....

או זכר או כוון נכון... בכל אופן בהחלט הצליח לרקוד את שניהם....

למעלה