ביקורת בונה

ביקורת בונה

אוקיי... קוראים לי גילעד פולדש, אני תלמיד בכיתה י"א בבית הספר התיכון שליד האוניברסיטה העברית בירושלים. לפני כשלושה שבועות נערכו בביצפר בחירות דמה, בהן קיבלה המפלגה הנחמדה שלכם 3 מנדטים, היו כמה חבר´ה שבאמת העריכו אותכם. אני הייתי אחד האחראים על מערכת הבחירות (הדי מוצלחת בדיעבד), וככזה, יצא לי לדבר עם אפי, ראש המטה הירושלמי שלכם, או משהו כזה. בכל מקרה, הוא מקום 8 ברשימה שלכם לכנסת אני חושב. הוא עשה עליי רושם טוב מאוד, וגם תומר, ועוד מישהו מהסניף בהחלט הרשימו אותי. לא יודע אם שכנעתם אותי ל"הצביע" (אין לי זכות בחירה - באסה) לכם, אבל בהחלט הרשמתם אותי. אני מניח שגם את שאר בני הנוער בירושלים אתם יכולים להרשים, במיוחד את מאוכזבי מרצ, שינוי והליכוד שמהווים אני חושב, רוב מוחלט בנוער הירושלמי. אבל מה, מאז הבחירות האלה, נעלמתם. כאילו בלעה אותכם האדמה. ואני לא מדבר רק על תעמולה לבני נוער ותלמידי תיכון, אלא תעמולה לסטודנטים (פשוט תעמדו ביציאה מהאוניברסיטה), או ברחובות, ולא ראיתי שום שלטי חוצות (טוב, בזה אני לא יכול להאשים אותכם, אין אף שלט חוצות בכל העיר הזאת שהתמונה של האדון ברקת לא מתנססת עליו). נאדה. בעוד ששינוי ממש לוחצים על הדוושה. אבא שלי למשל, אדם חכם לדעתי, ממש לא מת על שינוי. הוא הצביע להם בבחירות הקודמות, אבל הרגיש שהם לא עשו כלום, והוא מתעצבן מזה ש"הבועה" (כך הוא מכנה אותם), הולכת וגדלה, ואף אחד לא מנסה לסחוב קולות ממנה. זו הפשאלה שלכם. אנשים כמו אבא שלי, היו מצביעים לכם. אנשים שבעד אידאלים, ובעד אנשי מעשה ולא אנשי דיבורים (בזה שינוי באמת חזקים). אז קחו את עצמכם בידיים.

© Tweety ©

New member
אז בוא לפעול!

תצטרף ל"ישראל אחרת",אם את מאמין במה שהמפלגה מציעה מאמין שאפשר לשנות שאפשר גם אחרת "ישראל אחרת" צרכה אותך.

למעלה