ביקורת בונה?

יאללההההההההה

מה הקטע אז לא נעים לה להתבטא ככה בטלוויזיה מה הבעיה? והיא לא בולמיץ מה את רוצה מהחיים שלה תפסיקו כל היום לתת ביקורת....היא לא בולימית היא סתם רזה!!! והיא גם לא טיפשה...מה אתם רוצים אז היא ניסתה לנסח את זה יותר יפה מלהגיד היא יורדת לך

בוטנית

New member
ביקורת בונה?

אני צופה ברגעים אלו ממש בתכנית של הבנות ומנסה להבין איך אני לא נעשית מטומטמת רק מלהסתכל עליהן. הרמה כ"כ נמוכה ולא נראה לי שאפשר לרדת נמוך יותר. צוות Y בלילה, ראו הוזהרתם: בשנה שעברה שתי התכניות (בנים ובנות) היו בהחלט טובות, השנה התכנית של הבנים - מעולה ושל הבנות - תת רמה. כדאי לעשות משהו לפני שיהיה מאוחר מדיי וכל הצופים יהפכו לנעליים...

נוני 17

New member
את צודקת!

התוכנית של השנים היא תוכנית חמודה וגם מצחיקה וגם התוכנית של הזוגות היא נורא יפה. אסל של הבנות זה פשוט מגעיל, מה הם מביאים איש שהוא מישהי והוא רוצה אותה.

shirany

New member
בפעם הבאה תספרי כמה היא ממצמצת...

אל תתיאשי ... השלבים של מורן... שלב ראשון----כאשר אין לה מה לומר היא קמה. שלב שני---- היא קוראת למצלמה שלב שלשי----היא ממצמצת בעניים חצי שעה שלב רביעי---- מתחילה לתקוף את הצופה תוך כדי חירבושים איומים..... אני טועה????

בהחלט ביקורת- דורשת שינוי!!

האמת שאני ממש מסכימה השנה אין חשק לראות את הבנות הללו- אל תפגעו- שינו דחוף!!!!!!!!!!!!!

s16

New member
את האמת

ראיתי ביום חמישי וזה לא היה כל כך נורא וגם אתמול היה שידור חוזר של מורן שירז וליאון והן לא היו נוראיות כל כך אבל אני עדיין חושבת שהצוות במושלם של הבנות זה מורן אייזינשטיין שירי בן ארי ורותם

אתם כולכם צודקים!!!!

אבל איפה הצדק של צוות התכנית??? מה הולך לנו שמה על המסך?????? לא ברור...

למעלה