ביקורת בבי"ח

saritsn

New member
ביקורת בבי"ח

לבנותי גילו צליאק לפני יותר משנה. רציתי לדעת האם גם אתם הולכים לביקורת בבי"ח מדי חצי שנה? כי המצב שלהם טוב למדי. הנוגדנים ירדו. ושומרים על דיאטת צליאק למהדרין!!! האם יש צורך להמשי בביקורות???

מית צאן

New member
ביקורת

לבנותי גילו לפני יותר משנתיים. כל חצי שנה הן עושות בדיקת דם לנוגדנים דרך רופאת הילדים והכל בסדר (אנחנו שומרים באדיקות ובלי זיופים!) כך שהן לא הולכות לבי"ח או לרופא גסטרו.

נילוס11

New member
לפי דרישת הרופא

אני עושה ועשיתי מה שהרופאה שלי בגסטרו אמרה לפני שנה בדיוק הייתי בביקורת,אז היא אמרה לי שאני לא צריך יותר להגיע אלייה. ולהקפיד לעשות בדיקות דם לפחות פעם בשנה. האמת,שאולי לא הייתי צריך לשמוח,אלה לעמוד על כך שהיא תזמין אותי אחת לשנה לבדיקה. כי ככה אני קצת מזייף בזמני הבדיקות.

נטלי22

New member
אנחנו היינו בביקורת האחרונה בבי"ח

לפני כחודשיים, והיות והנוגדנים של נופר כמעט התאפסו, נאמר לנו שאין עוד צורך שנגיע לביקורת בבי"ח, אלא שנקפיד לבצע בדיקות דם חוזרות וכן מעקב גובה ומשקל אצל רופא הילדים הרגיל של הקופה, ולחזור לבי"ח רק במידה ומתעוררת בעייה כלשהיא. אצל ילדים חשוב במיוחד הן לחזור על הבדיקות מדי חצי שנה והן לעקוב שהגובה והמשקל שומרים על העקומה (או עולים לעקומה גבוהה יותר, אם היה פיגור בגדילה לפני האבחון), ולא יורדים לעקומות נמוכות יותר.

כל שלושה חושדים כמו שעון../images/Emo133.gif

למעקב גדילה (עדיין קטנטן
), מעקב סימפטומים (עדיין יש לפעמים
), מעקב בדיקות (מידי כמה חודשים
)... אולי בגלל שיש קצת ממה שהזכרתי לעיל, אולי כי האבחנה עדיין לא ממש בטוחה, אולי כי מתישהו נצטרך לחשוב עך הבדיקות הבאות (שתי ביופסיות נוספות
)

shirili

New member
מה עושים בדיוק אצל הגסטרו בביקורת??

הבנתי עכיו שעושים בדיקות דם וחוץ מזה כלום ??

למעלה