ביקורת - אם אלה החיים

אוחח אחלה של כתבה,רק ש..

הם שוב טעו עם "איתי" וחושבים שחבר שלה זה זה שפירק חצי בקבוק,עמות. בכל מקרה,כמו מחמאאאאאות באלוהים, עשו לי טוב על הלב.

איפה הם טעו... ?

אז זהו שהם לא טעו... אבל לא חשוב.. מי שכתב את זה והפגין בקיאות רבה על קרן, ידע גם שאיתי בעבר פרק חצי בקבוק.. בקטנה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאכן בקיאות רבה../images/Emo15.gif

לימד אותי כמה דברים שאני לא ידעתי וכן איתי בעבר "פירק חצי בקבוק" (האם מסתמן כאן מושג לקסיקוני חדש
) אבל אני חושבת שהאיזכור היה מיותר..אמנם לא טעות..אבל מיותר כאילו לא האיזכור של איתי כפרעליו הקטע שהוא הסביר את הקשר בינו לבין השיר (שגם הוא עדיין שנוי במחלוקת..אני עוד לא הבנתי וגם לא מתיימרת להבין אם אכן מדובר באותו איתי) זה היה נראה כאילו הוא מנסה לדחוף קצת פיקנטיות לכתבה אבל בכללי..כתבה מהממת ממש ממש ממש נהניתי לקרוא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gifכתבה משעשעת../images/Emo15.gif

תודה מירב הצחיקה אותי קלות אבל הדבר שהכי משך את עיני היה ההודעה הרשמית על יציאתו של "יונתן שפירא" ועל זה נאמר דייייייייייייייייייייייייייייי
חחח *מאושרת*

razpg

New member
איזה ביקורת יפה!!

נהנתי לקרוא כל מילה בביקורת... לכותב יש ידע רב על קרן.

חח טוב עזבו,כנראה שאני לא יודעת -

על מי השיר מדבר חחחחחחח הסתבכתי עם כל ה"איתי" האלה:| קרן לא אמרה שאיתי פרל,חבר שלה העכשווי, במקרה יצא שקוראים לו "איתי", כמו איתי שמדובר עליו בשיר?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיא אפפעם לא../images/Emo15.gif

אמרה מפורשות "איתי פרל" וכששואלים אותה היא עונה "היו לי כמה איתי..יצא במקרה שגם לו קוראים 'איתי' " והיא אמרה (אאל"ט) שהשיר בעיקרון מדבר על יותר על הסיטואציה עצמה ולא מחייב שהיא התכוונה לבנאדם ספציפי (מה שקצתלא ברור כשמחברים את זה לתגובה הראשונה שכתבתי
) בכל מקרה אפחד לא אמר שזה עליו וזה כבר סתם לחפור והנה נכנסנו שוב לדיון שלא אמור להתקיים כי זה לא עניינו של אפחד.. אז זה גם ייפסק כאן
לילה טוב

למעלה