ביקורת אלבום: Outkast - Aquemini

dune d

New member
אחלה של סקירה

אני עדין לא החלטתי איזה אלבום יותר טוב, ATLiens או Aquemini, אני חולה על שניהם.

dod drakon

New member
סטנקוניה

באמת האלבום הכי טוב שלהם, גם להיטים מגניבים וגם הרבה שירים מעניינים ומקוריים שהפתיעו לא מעט אנשים. מי זוכר שהיו מנגנים את B.O.B בעסק שחור לפני 7-8 שנים. holla

לגבי סטנקוניה

כן יש שם כמה מהשירים היותר טובים של אאוטקאסט כמו: B.O.B שהוא פשוט אחד השירים הכי לא צפויים בהיפ-הופ Humble Mumble - שיר מדהים Gangsta shit Toilet Tisha - השיר הכי מרגש שלהם וכמובן הסינגלים אבל כאלבום שלם ממש קשה לי לשמוע אותו. את Aquemini אני יכול לשמוע מהתחלה עד הסוף (חוץ מאת Mamacita המזעזע).

חולוני

New member
סטנקוניה אלבום ענק

הבעיה היחידה איתו היא שהוא ארוך מדי, יש בו יותר מדי סקיטים וזה מעצבן אותי. בכלל סקיטים זאת המצאה מיותרת שהורסת לי הרבה פעמים את ההנאה מאלבומים גדולים (הראשון של דה לה סול למשל). למה זה טוב? מיותר, פשוט מיותר. דירוג האלבומים של אאוטקאסט לטעמי - 1. Aquemini 2. Atliens (בהפרש קטן מאוד, יש ימים שאני הכי אוהב אותו) 3. Speakerboxx/ The Love Below (עם עדיפות לאלבום של אנדרה) 4. Stankonia 5. Southernplayalisticadillacmusik 6. Idlewild (הפעם הראשונה בקריירה שאאוטקאסט איכזבו ומקווה שגם האחרונה)

volatile

New member
ממש לא הדירוג שלי

1. Stankonia 2. Ateliens 3. aquamini 4. the love below / speakerboxxx 5. southernplay.... את idlewild אני לא כולל כי לא התעמקתי בו

תודה

ATLiens יותר מידי ישנוני בשבילי בהשוואה ל Aquemini, אבל לעולם ייזכר כאלבום שבו גיליתי את אאוטקאסט - חרשתי עליו המון, אבל אל Aquemini אני חוזר כל פעם.

TakTik

New member
מקפיץ

כי מדובר באלבום חובה חובה חובה והמלצה מעולה

למעלה