ביקורים

amir181

New member
ביקורים

הי, הכרתי בחורה גרושה אנו מסתדרים נהדר לגרוש שלה מפתח של הבית והוא בא מידי פעם בהודעה מראש ומבקר את הילדים בביתה. לי זה קצת מפריע מה דעתכם אמיר

babymmm

New member
תפרגן לה את הקשר הטוב שלה עם האקס

הוא מודיע מראש על בואו - נכון? אז אין חשש שיפתיע....אני מאמינה שאם הקשר שלכם יתפתח ויהיה אינטנסיבי יותר שניהם ידעו איך לארגן את המפגשים שלו עם הילדים.

amir181

New member
תודה

הבעיה היא שהוא לא לוקח את הילדים אליו אלא פשוט נוח , פגישות קצרות אצלה בבית ייתכן שאני שמפריע לי שגבר מסתובב אצלה בבית ?

babymmm

New member
|לגיטימי שמפריע לך -אולי תתאפק קצת

ותראה איך זה מתקדם. אני מניחה שלא נוח לכם לצאת מהבית בזמן שהוא מגיע אז תנסה להתנהג בטבעיות אלא אם כן הוא ממש מתנחל ואז לדעתי אין מנוס מהעלאת הנושא עם חברתך. אני יצאתי פעם עם מישהו שיש לו מס' אקסיות ואז לפי התור הוא היה מבקר כמעט כל יום בכל הבתים -זה היה ממש חולני כי כל הזמן נראה היה לי שהוא לא התנתק מאף אישה באמת ובסוף נפרדתי ממנו. אבל אתה טוען שיש ביניכם אהבה אז תנסה לפחות בינתיים לראות לאן נושבת הרוח - אולי הוא בסוף ירגיש לא נוח........או חברה שלך ואז היא תיזום שינוי.

רות 2

New member
מבינה אותך

מצד אחד ההיגיון שלך אומר .."הנה דוגמה ליחסי אנוש בריאים בין שני הורים פרודים...וזה בהחלט מציג את "המנש"של בת זוגתך... מצד שני הרגש בא ואומר "ואללה העבר תקוע חזק כאן בתוך הבית איך אני תוקע יתד... נסה למרות האי נוחות להסתכל על הכוס המלאה.. -אתה מבחינתה לא האורח ולא אתה לא בא לפגישה קצרה.. -לך תדע..ואולי דווקה הוא יכול להיות אחלה סחבאק שלך? -לילדים הביקורים שלו לפחות לתקופה מסויימת בביתם הזעזוע פחות גדול.. וקבלת העובדה הזו מצידך רק מקרבת אותם להפתח ולקבל אותך.. - לא נוח לך ,מפריעה לך.. מדוע לא תשאל ותספר לבת זוגתך -מה אתה מרגיש -האם צורת הבילוי של האב עם הילדים תשתנה בעתיד? ואם באמת באמת איתה אתה הולך לבנות את חייך אז בטח עם הזמן ובעתיד.... תימצאו את הדרך להרגיש הרבה יותר שלווה,ופרטיות אם על ידי מגורים לחוד ואם ע"י השכרה משותפת.. זמאן הואא אילואג'אבב...(זמן לעיתים הוא התשובה ) האם נוח לה

יכולה להוסיף שיש לי חברה גרושה

מזה למעלה מ-4 שנים,שעד לאחרונה הגרוש שלה עדיין "לא הסתדר" במקום משלו,ואת הביקורים שלו היה עושה בביתה היא,בימים קבועים,בשעות אחר הצהריים.בהתחלה היה "נחמד", אחרי מספר שנים,הבילבול אצל הילדים והגרושה היה עצום עד שהגיע לתחלואים אמיתיים אצל הילדים (בעיות השמנה וכדומה).היום הם בטיפול משפחתי.ואיך הדבר נוגע לך כשאתה צלע שלישית במערכה????ממש לא נוגע...כלומר,לגיטימי שזה מפריע לך,אבל עד שחברתך לא תבין שזו בעיה,לך הייתי מציעה לפרגן לעצמך זמן משל עצמך באותם זמנים,ביקור אצל חברים משכבר הימים,ספר טוב,והרבה עצימת עיניים.כי לא חשוב מה תגיד כרגע,לא נראה לי שמישהו ממש יקשיב לך.חבל,עצוב,אבל מצב מוכר.הזמן יעשה את שלו.בינתיים,המלצתי-לא להגיד כלום.כאמור-מדובר בחברה טובה שאפילו עצה מחברות קרובות לא היתה מוכנה לשמוע ,ורק כשהתחילו הבעיות סביב הילדים היה לה ברור שהמצב דורש שינוי.אז שמור על "מעמדך" כחבר,תהיה שם בשבילה,ותקווה לטוב.

amir181

New member
מקבל את עצה

המצב אני מקווה יישתפר בקרוב . דיברתי על זה עם החברה והיא מבינה שיש כאן איזו בעיה של בילבול הילדים. כשמך כך אני אופטימי. תודה

דיברת איתה

וזה מה שחשוב מאמינה שכדי לבנות זוגיות מה שצריך בראש וראשונה זו תקשורת פתוחה בהצלחה אמיר וברוך הבא ל
זה הקט אתה מוזמן לתפוס מקום ולהשאר

זה אומר שהיא אחלה והוא אחלה

ואם אתה תסתדר עם זה יהיה ממש אבל ממש אחלה

למעלה