ביצפר :(

LindZiv Cohan

New member
ביצפר :(

אז מחר נגיד חוזרים לביצפר [חלקנו לפחות], רציתי לאחל לכם שנה טובה ובהצלחה בלימודים וזה...
מחר ספרו איך היה היום הראשון בביצפר [אם יש פה מישו חח], אבל רציני ספרו, גם אם אתם לא חושבים ככה, זה מעניין
אוף אין לי כוח לזההההה ): ואגב, יש עוד בלוג מלינדזי, בגלל שהוא לא כבד כמו הקודם, אני אשים אותו כבר בהודעה הזאת-
Saturday, August 30, 2008 i love music Category: Music i was driving on long island with my friend brittany today and i was going through her ipod- i came across this song that i love, and have been playing it over and over because it just reminds me of dealing with certain situations... also felt like sharing some music.. ya know-spread the love :) xoxo L Currently listening : Walking On Broken Glass By Annie Lennox​
היא כתבה שהיא נסעה בלונג איילנד [איפה שהמשפחה שלה גרה] עם חברה שלה בריטני, ולינדזי התעסקה לה באייפוד והגיעה לאיזה שיר שהיא אוהבת, והיא השמיעה אותו שוב ושוב כי זה מזכיר לה התמודדות עם מקרים כלשהם... וחוצמזה היא רצתה לשתף את כל מי שקורא את הבלוג שלה בשיר...
והשם של השיר כתוב אחרי ההודעה שלה, אני סומכת עליכם שתורידו חחח.. תהנו מחר! קחו מצלמות וצלמו

Shiri from the block

Active member
בהצלחה בבית ספר לכולם../images/Emo24.gif אני כבר כל כך מעבר לבית ספר../images/Emo161.gif סתם, לא בהגזמה..

NoOop

New member
אוה, אני אוריד. ובהצלחה :)

וואהוואה, שנה מעניינת ביותר. מגמות וזה. הולך להיות טוב :) אין לי תמונות, לא חשבתי על זה לפני כן אבל כן סיפור קצרצר. סתם, האוטובוס איחר ככה שזה היה קצת מציחק אבל יום ראשון אז סבבה. תקעו אותנו בסוף העולם, יעני באחת הכיתות האחרונות שקיימות בבצפר. זה אומר שאני אאחר חופשי. ויש נוהלים חדשים כי זה כיתה י' וכאלה, אבל יהיה בסדר. המחנכת שלי טובה! אני ממש אוהבת אותה אבל המורה למתמטיקה רוסיה מפגרת, יש לה קול ממש מצחיק היא מדברת כאילו היא שרה בצורה זייפנית ביותר, זה כל כך מעוות. והיא לא יודעת להשתלט על כיחתה שטויות כאלה והיא מורה חדשה בבצפר אז בכלל... חחח בעיקרון הכל טוב אני במגמת תקשורת, שזה הולך להיות טוב. מחר במערכת הכל קשור לתקשורת P: איזה יום נחמד D:

LindZiv Cohan

New member
תקשורתתת

כולם הולכים בדרכנו
גם שי ואני בתקשורת [וגם דפנה, שהיתה פעם כותבת פה
] מה אתם לומדים? רדיו או צילום?
חחח באסה עם המורה למת', אבל לא נורא, את תתרגלי.. אני בטוחה שהיא לא גרועה כמו המורה שהיתה לי בכיתה י'
היתה זורקת עלינו טושים שנסניף >< היא גם היתה עושה לנו מלאאאאאאא חלונות, רציני.. ואז פיטרו אותה
מקסימום תעברי למורה אחרת.. כמה יחידות את?

NoOop

New member
צילום ופרסום :]

אי אפשר לעבור! הם אפילו אמרו את זה ממש ברור ביום הראשון,ש אין מצב שעוברים כי זה בעייתי נורא. אני 3 יח', עברתי מבחן והם לא בדקו אותו בכלל ככה שלבינתיים אני 3. בתכלס? לא צריכה יותר :) באנגלית אני 5! D:

LindZiv Cohan

New member
בדיוק כמוני!../images/Emo152.gif

גם תקשורת גם מת' וגם אנגלית! מזה 7 וחצי?!? איזה טיפשים! אפשר לחשוב כולה איחור! חחח אבל אצלי זה מליון חלונות רק כי אני במגמה אחת ו3 יחידות מתמטיקה
אבל בתכלס הביצפר שלנו זה שכונה אחת גדולה
ואת צודקת בקשר למת', מה צריך יותר
איזה כיף לך שיש לך אחלה מורה לתקשורת! גם שלי חמודה, אבל קשה ברמות! אין אצלה 100 נגיד... וואי מחשבים! אני רציתי גם ללכת למחשבים, אבל הם לא קיבלו אותי כי אני ב3 יחידות >< אמרו לי שאני צריכה להיות על 100 כל השנה אם אני ב3.. ובסוף באמת הייתי על מאיות כל השנתיים חח

LindZiv Cohan

New member
היום הראשון האחרון שלי../images/Emo3.gif

אז הגעתי לביצפר וראיתי מלא אנשים שלא ראיתי מליון שנה! היה ממש כיף שוב לראות אותם... השנה התחלנו ללמוד אזרחות ותנך בעעע.. המחנכת שלי לא הגיעה אז ישר התחלנו ללמוד אזרחות [שזה סבבה כי במקום להשאר עד 4 ביום רביעי נחזור הביתה ב2
] ואז היה לי חלון >< כי סיימתי ללמוד מתמטיקה חיחי.. אבל ישמצב שיעבירו לי לחלון הזה ספורט במקום שעת 4 ביום חמישי, ואז יצא שבימי חמישי אני אבוא רק לאנגלית ברבע ל11 ואחזור הביתה אחרי שעה וחצי... [חלון שעה ראשונה בגלל מת', חלון אחרי אנגלית כי אני רק במגמה אחת, וכי שיעור ספורט יעבור לימי שני
] וואי דווקא בחלון שלנו החליטו שני מורים חביבים לספורט לעשות לתלמידים שלהם שיעור דווקא בדשא שלנו! וואי... זה היה מעצבן... כאילו, עזבו שהיה עוד דשא ריק ממש לידינו, היה להם דשא של החטיבת ביניים, ומגרש ספורט! ואולם ספורט! אבל לא, הם יבואו לדשא שלנו..
בכלל, כל הי'-י"א תפסו לנו את המקום
והכי מעצבן שכל החברים שלנו היו בי"ב, ועכשיו נשארנו רק עם הבנים של השכבה.. והם טיפשים [חוץ מכמה בודדים
] קיצור הצטלמנו אני וחברותי שעשו 3 יחידות מת', ובהפסקה הצטרפו אלינו החברות שבדיוק יצאו משיעור מתמטיקה מרתק של חכמים..
ואז התחלנו ללמוד תנך.. האמת שהשיעור הזה היא רק הסבירה דברים שאין לי מושג מה הם, כי בדיוק הייתי עסוקה בלכתוב לחברה שלי מכתב [שיום אחד כשאני אהיה מפורסמת הוא יהיה שווה מליונים- אני דואגת למצבה הכלכלי] בסגנון "תמשיכי לשחק במשחק החיים" רק באנגלית
עם כל הטלנובלות\סדרות\דרמה מוזיקלית יומית שיש בישראל.. כמעט
חזרתי הביתה ב2 ווחצי והייתי מוטשתתתת... לא יודעת למה...
וכאן תמה החפירה..
סורי ><

NoOop

New member
חחחח אהבתי :)

וואה, לא רציני אצלכם P: סתם, בתכלס אצלנו שנה שעברה היינו מתחילים די הרבה ב-9, חוזרים ב-12 וכאלה.. אפילו מתחילים ב-10 ואולי ב-11 אבל זה היה קצת והפעם נראה שהם השתלטו על עצמם >>" ואין לנו יותר מדי חלונות אבל יהיה טוב! היה לנו היום יום חביב כזה. קיבלתי 7 וחצי [כשמאחרים, מודיעים שביום למחרת באים לבצפר ב7 וחצי ומחתימים מישהו.. איזה שטויותתתתתת] ואני צריכה לתפוס אוטובוס ב-7. 77777!!!!! לא משנה. קיצר.. אז יהיה בסדר. והייתה לנו מורה היום לתקשורת, אחת הטובוותתתת!!! היא פשוט קלילה ומצחיקה כזאת, היא לא מפסיקה לרדת על עצמה XD היא כל הזמן אומרת שהיא לא רואה מספיק טוב ושהשמיעה שלה הלכה עם הגיל ושהיא כבר לא צעירה כמו אז, וגם כל מיני מילים שהיא אומרת שיעני בשפה שלנו. בקיצור היה אחלה יום. ^^ אני גם לומדת מחשבים מסתבר. או משהו בסגנון.

שיקה221

New member
אחחח גם לי היה היום הראשון האחרון שלי!

היה שכונה רצחחחחחחחחח אפילו הקראתי בטקס כנציגת י"ב וקיבלתי את התלמידים החדשים..אההה RESPECT!! חחחחחח קיצר היה טרור ביום הראשון כי כמו כל יום ראשון כל הבנות באות עם מכנס [שבתכלס יכול לתפקד כמו בגד ים] וחולצה ממש חשופה. והבנים עם כל מיני שטיקים משלהם. דווקא אהבתי תחולצה של הבנות שהיו בנאפה הם כתבו GOOD GIRLS GO TO HEAVEN BAD GIRLS GO TO AYA NAPA חחח נחמד נכון? ומעבר לזה נחמד נחמד.. המערכת שלי בת זונהההההההההההה יום ראשון אני לומדת 6 שעות שבאמצע יש לי חלון שעה. יום שני אני מתחילה ב8 מסיימת ב10. יום שלישי אני מתחילה ב8 מסיימת ב10. ורביעי חמישי אני עד 3. ושישי עד 11. קיצור פאנן כי בדיוק בשני ושלישי יש לי את האוטו אז אני אחזור צ'יק צ'ק הביתה. סיימתי עם אנגלית כבר שנה שעברה אז בגלל זה יש לי את כל הימים האלה שאני מסיימת ב10..אחח פאנן להיות דובר. וחוצמזה אמממממממ יש לי רק 6 מקצועות. אזרחות תנך חיבור תקשורת ביולוגיה ומתמטיקה. היום הכנתי שיעורים! אל תצחקו עליי! שנה שעברה עשיתי את הטעות של חיי ולא השקעתי במתמטיקה ומי שב5 יחידות יודע ש5 יחידות לא הולכות ברגל. אז הנה אני משקיעה את זמני בשיעורים.. אחחחחחחחחח כייף להיות י"בניקית.. ופה נגמרת החפירה שלי.

LindZiv Cohan

New member
פנאן להיות 3 יחידות מת'../images/Emo11.gif

חח איזה כיף לך! את יכולה לחזור הביתה, אצלי החלונות הם באמצע תמיד חוץ מחמישי. ושישי אני לא לומדת וויפי! מה כבר נגמר לך המלווה?
חח באמת חולצה נחמדת!
מה, אצלנו אשכרה השעו כאלה באו בלי חולצת ביצפר... מזל שהחלפתי לפני שראו אותי :|

NoOop

New member
וואהוואה,

נשמע מה זה טובב... הייתה לנו היום מן שעה חופשית כזאת אבל לא יצא יותר מדי משנה כי יש אח"כ שיעור ואני גרה רחוק >>" אבל הלכתי לחבר שלי D: אז נחמד. יש לך אחלה מערכת, הלוואי עליי P: ואני הייתי קונה חולצה כזאת חחח

למעלה