LindZiv Cohan
New member
ביצפר 
אז מחר נגיד חוזרים לביצפר [חלקנו לפחות], רציתי לאחל לכם שנה טובה ובהצלחה בלימודים וזה...
מחר ספרו איך היה היום הראשון בביצפר [אם יש פה מישו חח], אבל רציני ספרו, גם אם אתם לא חושבים ככה, זה מעניין
אוף אין לי כוח לזההההה ): ואגב, יש עוד בלוג מלינדזי, בגלל שהוא לא כבד כמו הקודם, אני אשים אותו כבר בהודעה הזאת-
והשם של השיר כתוב אחרי ההודעה שלה, אני סומכת עליכם שתורידו חחח.. תהנו מחר! קחו מצלמות וצלמו
אז מחר נגיד חוזרים לביצפר [חלקנו לפחות], רציתי לאחל לכם שנה טובה ובהצלחה בלימודים וזה...
Saturday, August 30, 2008 i love music Category: Music i was driving on long island with my friend brittany today and i was going through her ipod- i came across this song that i love, and have been playing it over and over because it just reminds me of dealing with certain situations... also felt like sharing some music.. ya know-spread the love
xoxo L Currently listening : Walking On Broken Glass By Annie Lennox
היא כתבה שהיא נסעה בלונג איילנד [איפה שהמשפחה שלה גרה] עם חברה שלה בריטני, ולינדזי התעסקה לה באייפוד והגיעה לאיזה שיר שהיא אוהבת, והיא השמיעה אותו שוב ושוב כי זה מזכיר לה התמודדות עם מקרים כלשהם... וחוצמזה היא רצתה לשתף את כל מי שקורא את הבלוג שלה בשיר...