ביצעתי בדיקת MRI

מ י מ ו ן

New member
ביצעתי בדיקת MRI

הובחן אצלי - "בלט דיסק פרוץ בגובה L 2-3 עם לחץ על השק הדוראלי והיווצרות תעלה,מרכזי ובלט דיסק נוסף ב L4-5 " שאלותי הם: א.האם רק ניתוח יכול לסדר דבר כזה? ב.זריקות יכולות לסדר את הבעיה? ג. ללמוד לחיות עם זה אין פיתרון? תודה.

מימון שלום

גם אני סובל מבעיות דיסקים כאשר פריצת הדיסק הפעילה אצלי היא גם בין חוליות L2-L3 . מה הם הסימפטומים ובאיזה צד הם מורגשים ? האם קיימת הקרנה לאורך החלק הפנימי של הירך עד הברך ? האם קיימת התכווצות חזקה של השרירים בגב ?

מ י מ ו ן

New member
הסימפטומים הם כאבים ברגל ימין

שאני קם משכיבה במיטה יש הרגשה שהגב התחתון לא "מחובר" לגוף מרוב כאבים. אני לא מסוגל ללכת יותר מ 100מטר מבלי להיעזר בקביים, ההרגשה שלוקחים סכין ודוקרים את האזור מעל רגל ימין (כאבים רק באזור הירך) בכללי כאבים בדרגות שנות לאורך כול היום. יש מה לעשות או רק ניתוח? תודה.

מרי14

New member
מידע רב ניתן לקבל בדעת

ליד שרה והדסה שרות "דעת" הנותן מענה לכל שאלה רפואית בכל התחומים, השרות ללא תשלום כדאי לפנות אליהם ישירות 02-6444500 פרטים על שרות בקישור הבא www.yadsarah.org.il/daat מנסיון שלי הם רציניים ביותר ונחמדים. בהצלחה

MRI

מימון שלום, בדיקת MRI היא כלי עזר אבחנתי לרופא. בפני עצמה אין לה הרבה משמעות. ביחד עם בדיקה גופנית ואנמנזה התמונה יכולה להתבהר. בלטי דיסק הם בעיה מכאנית. טיפול תרופתי אינו יכול להחזיר את הדיסקוס הבולט למקומו. עם זאת, לא כל בלט דיסק דורש טיפול ניתוחי (למעשה, רק במיעוט המקרים נזקקים לניתוח). פנה לרופא שהפנה אותך לביצוע הבדיקה ועבור איתו על אופציות הטיפול. כאבים שאינם נרגעים ומגבילים באופן כה חריף הם תלונה רצינית ודורשים דיון מקיף באפשרויות הטיפול. מקווה שעזרתי, בברכה

מ י מ ו ן

New member
תודה רבה. חזרתי עכשיו

מהפרופסור שבדק את הבעיה שהעלתי בפורום - יש צורך בניתוח אבל שלב א' לפני הניתוח הוא שלח אותי לבצע זריקת אפידורל. וכך הוא מקווה לפתור את הבעיה. שאלתי היא - כאחד שיש לו ילדים אני מכיר את הזריקה מהסיפורים של אישתי שקיבלה בלידה. מה לזריקה ולגב? אפידורל זה משכך כאבים אז הפיתרון הוא זמני בלבד כמו שאני מבין. או שאני טועה והזריקה הזו תפתור לי את הבעיה? אפשר בבקשה לקבל רקע על הזריקה הזו. (האם מבוצע בהרדמה, מה יכולת הריפוי שלה ועוד דברים ) תודה.

למעלה