ביצעתי אליס בחלום!!!!

חצלול

New member
ביצעתי אליס בחלום!!!!

הצלחתי סוף כל סוף לחצלל, ויותר טוב מזה, גם לפגוש מראה (מרגע שקראתי את פרק 9 בבתולת החלומות, זה עלה היישר לראש רשימת המטרות שלי וכל החלום התרכז סביבה) אז לפני שהלכתי לישון,החלתטי לתת למוח תרוץ קטן,שבגלל שהלכתי לישון כמה דקות מוקדם מהרגיל, יהיה לי חצלול, וזה עבד!! החלום התחיל בזה שאני בכלא עם עוד כמה אסירים,לוקחים אותנו אל הצינוק שם,אני מעודד את האסירים ומספר להם שאולי זה חלום. אני מבצע בדיקת מציאותקצרה ומתברר שצדקתי!! אני מודיע להם שזה חלום ושאנחנו יכולים לברוח. וזה מה שאנחנו עושים, רצים דרך הקיר אל החירות, בסוף אחד מהבורחים מגיש לי מראה קטנה, אני מתחיל אליס אבל הפעם לא עובד. ואני מתעורר. בבית של סבתא שלי (מזמן לא הייתי שם, נראה לכם שיש קשר?) !!!! ההתעוררות הכוזבת מתחילה לתפוס אותי, אבל אחרי שאני מתלבש אני נזכר במשפט של מיכאל מהמאמר על בדיקות מציאות ועוגנים "- בכל התעוררות, מכל סוג (מיד נעבור על זה). אני סופר אצבעות ומגלה את השישית,הידד! זה חלום שוב! ההתעוררות לא הצליחה!! אני רץ למראה הקרובה ביותר שיש ומתחיל אליס, זה עובד! הדמות מתעוותת ונהפכת לדמויות אחרות,אני מרגיש סוג של שיתוק, אבל לא ממש, אני יודע שאני מסוגל לזוז אבל האסימון לא נופל לי... אני שולח ד למראה, היא עוברת כמו במים,נכנס עם כל הגוף. הרקע לבן טהור ויש שם את הדמות במראה 4 פעמים, אני בא אל אחת מהן בחיבוק אבל היא שולחת יד ומשב רוח הודף אותי חזק לאחור והתעוררתי. כמובן ששוב,בדיקת מציאות, ולא,זאת המציאות.( או שלא??) בכל אופן, מבחינתי למרות כישלון האליס, החלום הזה היה חשוב כי: 1.חצלול!!! זה חשוב בפני עצמו 2.זה חלום ראשון מזה שבוע שאני זוכר!! 3.התעוררות כוזבת לא תפסה אותי (בזכות מיכאל) 4.הבנתי שמראות זה עם שומר טינה (למי שקרא מה כתבתי על פרק 9 בבתולת החלומות) 5.גיליתי שבחלום, החששות שהיו לי לפני נעלמו כליל, ולא פחדתי לשנייה מהמראה. ושיהיה ברור לכולם- זה שהניסיון נכשל רק אומר שאליס יישאר בראש הרשימה שלי,אני אבוא למראה עד שהיא תחזיר לי חיבוק!

ליזי133

New member
יפה!../images/Emo13.gif

אני גם אנסה את התירוץ הזה!
גם לי היה חלום על בית כלא....
ואני כמעט ולא זוכרת לעשות בדיקת מציאות ישר בבוקר כשאני קמה... רק היום כי ראיתי משהו משונה... וגם זה התברר כמציאות.....

חצלול

New member
כן זה לא תמיד עובד

אני באמת תוהה אם התירוץ ממש עובד או שזה סתם צירוף מקרים מה שכן, אני זוכר שהתחלתי ממש לפני שנרדמתי לתת לזה וויבראציות שונות "איזה כיף! הלכתי לשון מוקדם, זה אומר שאחצלל הלילה" "שיו איזה כיף! הלכתי לישון מוקדם! יהיה לי חלום צלול!" וככה המשכתי...

Amaterasu

New member
מושלם.

חחח אהבתי את הניסוח. "ביצעתי אליס". אין לך מושג כמה אני שמחתי לקרוא את כל זה!!! זה כל כך כיף להיות שותף לכזה דבר! עשית מסע מדהים וחזרת עם תובנות מדהימות עוד יותר! קודם כל, התירוץ של ללכת לישון מוקדם יותר היה מעולה. וכמו שראית, זה עבד. לפעמים כל מה שצריך זה תירוץ. דבר שני, רשימת מטרות, וכשיש רשימה אנחנו זוכרים אותה בחלום. מממממממשששש אהבתי את הסצנה עם הכלא! אני מדמיין את זה ופשוט מתפוצץ פה מאושר. XD עזרת לאסירים לברוח - וקיבלת מראה מאחד מהם בתמורה! זה כמו משחק מחשב. פשוט אדיר. אני בטוח שמאוד נהנית מהחלק הזה. לקבל פרס על המעשים שלנו זה תמיד כיף. הבית של סבתא בהחלט מקום חשוב. גם אצלי הבית של סבתא משחק תפקיד חשוב בחלומות. במקרה שלי זה בגלל שגדלתי שם, וזה נוסטלגי מאוד עבורי. הבית של סבתא שלי (הרצפה שלה בכלל) הוא עוגן מאוד חשוב אצלי. אבל כמו שתיארת, התעוררות מכל סוג היא העוגן הכי חשוב. אז... סיבוב שני! והפעם אתה רץ ישר למראה, לא מבזבז רגע אחד על פחד או חשש. מאוד מסקרנות אותי 4 הדמויות שבתוך המראה. תוכל לתאר אותן? מה הרגשת כשהסתכלת עליהן? כמובן שאתה תחזור לשם (הרי כתבת את זה), ואתה לא מוותר למראה. אני חושב שזה דבר מצוין, ואשמח לשמוע על ההתקדמות. יכול להיות שזו הייתה הפעם הראשונה מתוך 4? בכל פעם אחת הדמויות תגיב לניסיון שלך לחבק אותה באופן מסוים? יכול להיות שאתה צריך להסתכל עליהן ולבחור אחת מ-4 דמויות. אולי רק הנכונה תחזיר לך חיבוק? מה אומר לך המספר 4? אולי ארבעה סוגי אופי שונים?

Amaterasu

New member
4 ביקורים במראה

"יכול להיות שזו הייתה הפעם הראשונה מתוך 4? בכל פעם אחת הדמויות תגיב לניסיון שלך לחבק אותה באופן מסוים?" התכוונתי שיכול להיות שאתה צריך לפגוש מראה בחלום עוד 3 פעמים. אולי היית צריך לפגוש מראה בחלום יותר פעמים בהתחלה. הפעם הראשונה הייתה כבר, השנייה הייתה בכלא... אולי נותרו עכשיו רק עוד 3 דמויות, ובכל פעם שאחת תרד - תגיע עמוק יותר לתוך המראה, עד שתגיע אל הדמות האחרונה - אתה. סתם זרקתי רעיון.

חצלול

New member
וואו תודה רבה

הרעיון של הארבע ניסיונות נשמע לי מעניין, זה מאוד מזכיר לי את הקטע שכשמשחקים בקלפים,אחרי שמחלקים כמה חבילות כל אחד מהמר על אחת, ואי אפשר לדעת איזו חבילה הכי טובה.אני מתכנן לנסות את זה, מחר אני אשקוט את ארבעת הדמויות כמו שסודרו במראה, ואמחק כל אחת שכבר ניסיתי ולא הצליח. אבל למספר ארבע אין משמעות מיוחדת אצלי, ויכול להיות שבחלום הבא בכלל יהיו שתי דמויות או חמישים אלף. בכל אופן,שוב, כשאחזור מהניסיון הבא עם המראה אעדכן. דרך אגב, שכחתי להוסיף שגם אצלי הבית של סבתא הוא מקום נוסטלגי, ובתור ילד אהבתי לבוא אליה,ותמיד כשישנתי שם תמיד ישנתי בדיוק בחדר ההוא.

חצלול

New member
ובנוגע לדמויות עצמן

אני לא זוכר את המראה המדויק של הדמויות,אני יודע שהן נראו אותו הדבר, ובצד שמאל למעלה היה להן משהו דומה לאש אבל לא זז... הן היו מסודרות בשורה,ואני הלכתי אל השנייה מימין. ובאופן מעניין,כמו שציינתי קודם,לא הרגשתי פחד או משהו דומה,לעומת פחד קל ששרה עליי לפני שנרדמתי ועוד דבר ששכחתי: רגע לפני שהתחלתי להיכנס למראה, באמת ההשתקפות נהייתה בעצם כל רבע פרצוף אחר, ואני חושב שהדמויות נראו דומה אליה.

למעלה