ביצי כינים

ביצי כינים

למי יש טיפ טוב נורמלי ומעשי איך נפטרים מהצרה הזו..... הכוונה לביצי הכינים שדבוקות עם "דבק מגע" לשער..... עם הכינים עוד אפשר להתמודד אבל אבוי הברוך עם הביצים...... מה עושים ?????????????

likig

New member
לקנות חפיף או כל תכשיר שנמצא

בשוק ולסרק אם מסרק שהשיניים שלו צפופות. להוריד אותם על נייר טואלט לפני הרבה מאד שנים כשאני הייתי ילד היו שמים נפט ומסרקים להסתפר קצוץ שעיר תמיד גודל

alyssa and gale

New member
אני יודעת.....

אם את מחפשת -תרופות סבתא אז את לוקחת שמן וחומץ ושופחת על הראש וזה הורג את הביצים ואת הכינים או פשוט לקנות בבית מרקחת תכשיר מתאים מקווה שעזרתי

משה פ

New member
לאחר חפיפה למרוח....

שמן רוזמרין, ולאחר קירצוף הראש (בעזרת הידיים של אמא), להעביר מסרק צפוף של כינים, ולהוציא את הביצים. ובמשך שבוע ימים לטפטף כל יום 3-4 טיפות ולהחדיר לקרקפת, לצורך מניעת הדבקה חוזרת. מניסיון אישי.........

psa

New member
../images/Emo91.gif ידידותית

כשביתי היתה בגיל בית-ספר. דאגה לשים טיפה רוזמרין מאחורי כל אוזן טרם לכתה לבית-הספר. טפו טפו זה מאוד עזר. אגב,גם כשהולכים לבריכה רצוי לערוך אותה פעולה. יצא שנדבקה מבריכה ,כן ממש כך. זה מסריח בתחילה ואח"כ רק הכינים יכולות להרגיש את הריח. בהצלחה.

haimw32

New member
כמו שציינו יש בסופר פארם שמפו ומרכך

רומרין ניתן להשיג אותו רק שסופר פארם והוא תחת המותג "לייף" ורשום עליו שהוא מעושר ברוזמרין,בקיצור אישתי גננת והיא משתמשת בזה וזה עוזר וכל הילדים אצלה בגן משתמשים זה מונע כינים וביצים היא ממליצה על זה

10shosh

New member
כדי לשחרר את הביצים מן השער

שוטפים במעט חומץ מדולל ומסרקים במסרק כינים מיוחד (צפוף) ואכן מעט שמן רוזרין מאחורי האוזניים מונע הדבקה.

צפנתי

New member
טיפ טיבעי להפטר מכינים../images/Emo62.gif

הדגש הוא להרוג הכל, זה שהביצים לא יורדות מהשערה, זה לא נורא, כל עוד הרגנו אותן ולא יעמידו לנו דור חדש על הראש! הבדיקה היא להוריד אחרי יומיים מרגע הטיפול כמה ביצים מדגמיות ולנסות לפוצץ אותן בין שתי ציפורניים. ביצה חיה עושה פיצוץ רטוב, מתה לא מגיבה כי התיישה לה... אין מניעה שאם יש ביצים מתות, לא תהינה ביצים חיות מדור חדש יותר, ולכן חשוב לדגום כמה ביצים, בעיקר קרוב לקרקפת, שם הן מוטלות. ביצה שבקעה מתנהגת כמתה, ומי שבאמצע מתקפת כינים, סביר שיהיו לו גם מתות, לכן המדגם חשוב... הפתרון שלי: לפני השינה מורחים את כל הראש בשמן שקדים, ישנים על מגבת מעל הכרית כמובן. בבוקר חופפים בשמפו והולכים לגן כרגיל. ערב אחרי, אותו סיפור, ישנים עם שמן שקדים ולמחרת חופפים והולכים לגן כרגיל. השמן בזכות צמיגותו וזה שהוא לא מתייבש כל הלילה, סותם את ה"נחריים" (מעברי תעלות האויר שיש לחרקים בצידי גופם) הזעירים של הכינים, והם נחנקים. גם לביצים יש איזור נשימה, וזה עוזר. בדוק! חבל לשפוך רעל על הילדים.... שמן רוזמרין כדאי לשים על קצות האצבעות ולפזר על כל הראש במגע קל, וצריך מעט מאד, גם מאחורי האוזניים וגם מעל העורף. אלה האיזורים החביבים על הכינים. בכל מקרה אני ממליצה על כל הקרקפת, כמובן לא צריך יסודי. הריח חזק מאד... בהצלחה ובבריאות, ובלי רעלים!!!

יעלת

New member
שמפו תוצרת "מורז"

שמפו שאמור להיות טבעי,כולל רוזמרין. מנסיון שלי כאשר חופפים איתו אין הדבקות בכינים. וכאשר כבר יש כינים,הוא לא מזיז לכינים אולם הורג את הביצים. אף אל פי שלא כתוב על האריזה שזו הפעולה.מנסיון רב שנים אצלנו בבית אלו התוצאות.

למעלה