ביצים סיניות

ditiii

New member
ביצים סיניות

שמעתי שביצים סיניות יכולות לחזק את שרירי הנרתיק. בן זוגי האחרון היה טוען כי הוא לא מרגיש כלום כשהוא חודר אלי. דבר זה ביאס אותי והוריד לי את הביטחון שמה אין לי שרירים. לא יכולה לענג בחדירה את בן זוגי, דבר שהיום מפריע לי כשאני חושבת להיות בקשר עם מישהו חדש. לאחר שקניתי את הביצים הסיניות וניסיתי אותם( דרך אגב- כיף מאוד) שמתי לב כי אכן יש לחץ, כלומר,משהו כן פועל. ניסיתי ללכת איתן וגם זה אפשרי, שאלתי היא-מה פיספסתי, כלומר- למה הוא לא מרגיש, ואפרופו-איך אפשר יותר לחזק את השרירים הנ"ל

אולי אבר המין דק . תנסי לכווץ את

הנרתיק בזמן שהוא גומר . אז הוא ירגיש יותר חיכוך ולחץ . אחרי הלידה הנרתיק יהייה יותר רחב . אז מה הוא יעשה ?. כאשר אוהבים לא מיסתכלים על דברים קטנונים. בימקום ביצים תחליפי חבר שתחשב זה מה יש

larama

New member
ביצים סיניות זה כן עוזר

אני אמא לשלוש בנות ואחרי הלידות תמיד הרגשתי שמשהו נורא קורה שם למטה. מאז שהתחלתי להשתמש בביצים סיניות הנרתיק של התחזק אני כבר כמעט שנתיים לאחר הלידה האחרונה ואני מרגישה נפלא וגם בעלי מרגיש את ההבדל. יש מגוון ביצים סיניות לחיזוק הנרתיק. תוכלי להתרשם ממגוון ביצים נחמדות באתר רומנטי-כאן יש להם באתר אפשרות ליצור קשר ויש שם מישהי שעונה על שאלות, אולי תוכלי להתייעץ איתה יותר בעניין הזה. ולא כדאי להתייחס לעצה של החלפת בן הזוג. תאמיני לי שבסופו של דבר ישתלם לך השימוש בביצים וכמו שכתבת אפשר לעשות איתן כמעט הכל וזה גם מענג. כדאי לנסות להתייעץ עם צוות האתר דרך האימייל.

ditiii

New member
אז לגבי הביצים הסיניות..

עדיין לא ניתן הסבר מכובד איך, כיצד , ובאיזה אופן זה עובד

היי ../images/Emo13.gif

יש כאן הסבר שכזה

ditiii

New member
ואם כותב המאמר כותב על עצמו..

שהוא "זיין שכל מדופלם" ועוד גבר, האם את חושבת שכדאי להסתמך??

למעלה