ביצוע של להקת Sum41 מבצעת שיר של Nickelback.

Nimrod121

New member
ביצוע של להקת Sum41 מבצעת שיר של Nickelback.

בקישור הזה, תוכלו לצפות בלהקה Sum41 מבצעת את השיר How You Remind Me של Nickelback. ועכשיו לדיון- מה דעתכם על הביצוע של סולן הלהקה Sum41, דריק וויבלי, לשיר? מה דעתכם על העיבוד החדש, המהיר והפאנקיסטי לשיר? מה דעתכם על הקטע הזה בכלליות? האם Sum41 חירבו את השיר (לדעתכם) או הביאו גרסה נוספת אישית משלהם, מעניינת גם היא? מה אתם יותר מעדיפים- את "הגרסה המחודשת" או את "המקור"? בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין שתי הלהקות על במה אחת? הייתם רוצים לראות את שתי הלהקות שרות את השיר ביחד על במה אחת או שלא? ולסיום, מה דעתכם על לקיחת שיר של Nickelback, על ידי להקה אחרת וביצועו?

Nimrod121

New member
Sum41 מבצעת שיר של Nicklback.

כך הייתה אמורה להיות הכותרת, מצטער.

Nimrod121

New member
Nickelback../images/Emo122.gif

מעכשיו אני פשוט ארשום ניקלבאק

danielle23

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה דעתכם על הביצוע של סולן הלהקה Sum41, דריק וויבלי, לשיר? אומנם Sum 41 להקה מצויינת, אבל אני לא בטוחה שבשיר הזה דרייק הביא את הקול הכי טוב שהוא יכול להוציא. מה דעתכם על העיבוד החדש, המהיר והפאנקיסטי לשיר? חמוד, אבל קשה להשוות למקור המעולה! משהו שם קצת לא מסתדר בהתחלה, זה נשמע מוזר מידי, אבל לקראת סוף השיר מתרגלים. מה דעתכם על הקטע הזה בכלליות? האם Sum41 חירבו את השיר (לדעתכם) או הביאו גרסה נוספת אישית משלהם, מעניינת גם היא? וואו. האמת, שהם שינו את השיר לגמרי, ועדיין לא לגמרי החלטתי ולא גיבשתי דעה בקשר לזה. מה אתם יותר מעדיפים- את "הגרסה המחודשת" או את "המקור"? אין ספק שאת המקור. אין מה להשוות. בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין שתי הלהקות על במה אחת? הייתם רוצים לראות את שתי הלהקות שרות את השיר ביחד על במה אחת או שלא? מעניין היה לראות אין הם משלבים את שני הסגנונות ושני הקולות הכל כך שונים של שני הסולנים. למרות שהאמת, אני לא בטוחה שיהיה מוצלח. ולסיום, מה דעתכם על לקיחת שיר של Nickelback, על ידי להקה אחרת וביצועו? זה ממש תלוי איזו להקה. בעיקרון, אם זאת תהיה להקה שדומה קצת לניקלבק-אותו סגנון, אותו קול, אז זה יהיה פשוט כמו חיקוי כזה. אם זאת תהיה להקה אחרת, מעניין מה הם יכולים לעשות עם השיר.

אני

מה דעתכם על הביצוע של סולן הלהקה Sum41, דריק וויבלי, לשיר? אני לא אהבתי בכלל, שר מהר מידי,בלי רגש,הרס את השיר לדעתי, בנוסף אני לא אוהב את הקול שלו. אין על הביצוע המקורי של השיר
מה דעתכם על העיבוד החדש, המהיר והפאנקיסטי לשיר? לא אהבתי,נראה שהוא שר בזלזול ובצחוק את השיר, הוא שר מהר מדי ולשיר הזה אמור להיות רגש ומשו מרגש,הבביצוע שלו אין כלום.ביצוע רגיל ביותר. מה דעתכם על הקטע הזה בכלליות? האם Sum41 חירבו את השיר (לדעתכם) או הביאו גרסה נוספת אישית משלהם, מעניינת גם היא? קטע חלש, נחמד לראות ששלהקות צעירות מבצעות שירים של ניקלבאק, אך ללא ספק הם הרסו את השיר. מה אתם יותר מעדיפים- את "הגרסה המחודשת" או את "המקור"? ברור שהמקור, ללא צל של ספק בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין שתי הלהקות על במה אחת? הייתם רוצים לראות את שתי הלהקות שרות את השיר ביחד על במה אחת או שלא? אני לא אוהב את הלהקה הזאת ככה שאני לא רוצה, ובעיקרון אני מעדיף את שניקלבאק ישירו לבד . מה שכן איזה שיר עם בון ג'ובי יכול להיות נחמד ביותר ולסיום, מה דעתכם על לקיחת שיר של Nickelback, על ידי להקה אחרת וביצועו? בקטע הזה אני דווקא בעד,אני מאמין שלקיחת השיר נעשתה באישור הלהקה, וכמובן שנותנים להם קרדיט על השיר וזה חושף עוד קהל ללהקה ולשירים שלהם. למרות שהביצוע החדש בדר"כ לא מתעלה על המקור.

Alaithlos

New member
מחריד.

כמו שאמרתי בכותרת. מחריד. הריסה מוחלטת של השיר. ושלא תבינו לא נכון, יש לסאם כמה וכמה שירים שאני אוהבת, אבל האופי של השיר הזה בעיני, פשוט לא מאפשר לו להיות כ"כ מהיר, להיות "מדובר" יותר מאשר ששרים אותו ממש. חוץ מזה, הקול של הסולן נחמד, אבל פשוט העיבוד לא עובד מבחינתי. לא הגעתי הרבה מעבר לתחילת השיר, אולי אחר כך זה משתפר. עצרתי אי שם בשניה ה52, ואולי טעיתי לעשות את זה, אבל פשוט לא יכולתי יותר
בעניין:בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין שתי הלהקות על במה אחת? הייתם רוצים לראות את שתי הלהקות שרות את השיר ביחד על במה אחת או שלא? אני חושבת שיש לזה אולי סיכוי. שמעתי פעם את "it's my life" בגרסא המקורית לצד הגרסה של נו דאוט כך שבכל רמקול נשמע גרסא אחרת, וזה דווקא עבד. צריך לבדוק את העניין. :)

המ. ../images/Emo5.gif

מה דעתכם על הביצוע של סולן הלהקה Sum41, דריק וויבלי, לשיר? קצת נסחף לא? Sum41 להקה טובה, והשיר הוא במקור לא כזה קופצני וכל הקטע שהם הפכו אותו לקופצני זה לא מתאים לדעתי. מה דעתכם על העיבוד החדש, המהיר והפאנקיסטי לשיר? ההתחלה הייתה נחמדה ואח"כ לא אהבתי בכלל. מה דעתכם על הקטע הזה בכלליות? האם Sum41 חירבו את השיר (לדעתכם) או הביאו גרסה נוספת אישית משלהם, מעניינת גם היא? לא אהבתי. זתומרת לקחת שיר שהוא לא קופצני ולהפוך אותו לקופצני בסגנון הזה זה לא יפה לדעתי. מה אתם יותר מעדיפים- את "הגרסה המחודשת" או את "המקור"? אין ספק שאת המקור. בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין שתי הלהקות על במה אחת? הייתם רוצים לראות את שתי הלהקות שרות את השיר ביחד על במה אחת או שלא? המ, אין לי מושג. לדעתי הן להקות דיי שונות, סגנון שונה [לדעתי] וזה יהיה מסקרן האמת לראות אותם ביחד על אותה במה. ולסיום, מה דעתכם על לקיחת שיר של Nickelback, על ידי להקה אחרת וביצועו? ממ חבל שבצורה כזאת הם לקחו את השיר ועשו אותו ככה, הם יכולו לעשות אותו הרבה יותר יפה, ופחות קופצני ברמה הזאת.

TheBlackParade

New member
עונה

מה דעתכם על הביצוע של סולן הלהקה Sum41, דריק וויבלי, לשיר? לא מש'ו... מה דעתכם על העיבוד החדש, המהיר והפאנקיסטי לשיר? גם לא מש'ו אבל אני חושבת שאם הם היו מקליטים את זה באולפן זה היה נשמע טוב יותר... מה דעתכם על הקטע הזה בכלליות? האם Sum41 חירבו את השיר (לדעתכם) או הביאו גרסה נוספת אישית משלהם, מעניינת גם היא? אמממ הם די הרסו ת'שיר מה אתם יותר מעדיפים- את "הגרסה המחודשת" או את "המקור"? ברור שאת המקור. המקור תמיד יהיה הרבה יותר טוב. בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין שתי הלהקות על במה אחת? הייתם רוצים לראות את שתי הלהקות שרות את השיר ביחד על במה אחת או שלא? לא:S עדיף את ניקלבק לבד. ולסיום, מה דעתכם על לקיחת שיר של Nickelback, על ידי להקה אחרת וביצועו? זה די קשה לקחת שיר של ניקלבק ולחדש אותו. במיוחד כי צ'אד קרוג'ר מלך!!!!

SweetVenom

New member
עונה :]

מה דעתכם על הביצוע של סולן הלהקה Sum41, דריק וויבלי, לשיר? פשוט..איך אני יגיד את זה בעידנות..זה לא מתקרב בשיט למה שניקלבאק עושים, שהוא פשוט מדהים.
מה דעתכם על העיבוד החדש, המהיר והפאנקיסטי לשיר? איכ איכ ואיכ. קודם כל הוא לא מגיע לקרסוליים של הקול של צ'אד.
וגמכן שם ניסה לדפוק שם צרחה יצא לו כמו לאידעת מה. XD בקיצור, פשוט חרא. [לפי דתי כמובן. ><]
מה דעתכם על הקטע הזה בכלליות? האם Sum41 חירבו את השיר (לדעתכם) או הביאו גרסה נוספת אישית משלהם, מעניינת גם היא? חח אלווי, הם פשוט הרסו את השיר "from the top to the bottom" מה שניקרא. ><
מה אתם יותר מעדיפים- את "הגרסה המחודשת" או את "המקור"? המקורר#$$!##$!$!# אין כמוהו.
בנוסף, מה דעתכם על שיתוף פעולה בין שתי הלהקות על במה אחת? הייתם רוצים לראות את שתי הלהקות שרות את השיר ביחד על במה אחת או שלא? מממממ..זה תאמת יכול להיות מעניין. אבל לפי דעתי הם סתם יהרסו. ><
ולסיום, מה דעתכם על לקיחת שיר של Nickelback, על ידי להקה אחרת וביצועו? זה יכול ליהיות ממש נחמד, תלוי איזו להקה ואיך היא מבצעת אותו.
:p [נגיד יש תביצוע של צ'ילדרן לאופס איי דיד יט אגיין, זה שילוב כזה אדיר.
אז אני לא אומרת אפשר ניגודים אבל בכל זאת, תלוי. ><]

yoolyool9

New member
אמ

אני לא אענה בהרחבה אבל זה דווקא לא כזה נורא.. חמוד כזה.. ברור שהוא לא השקיע בכלל אבל זה סביר

למעלה