ביצוע החזרה

shayni2

New member
ביצוע החזרה

בוקר טוב... חדשה בפורום (-:
אני יחידנית ולאחר 8 ivf עם חוזה הורות באמצע שפורק , החלטתי בלב שלם להמשיך לתרומת ביצית. התחלתי תהליך באוקראינה ועשו שאיבה ראשונה והצליחו להפרות 4 עוברים... שניים הוחזרו ( לא צלח), שניים הוקפאו ... אחד שרד ,הוחזר ונקלט. לצערי בשבוע השלישי התבצעה הפלה טבעית. עכשיו אני עומדת לקראת עוד שאיבה (רק שלוש ביציות... פיצוי לסבב הראשון) ומתלבטת אם לטוס לאוקראינה לעשות את ההחזרה שם או לחכות לעוברים בארץ כמו שעשיתי בפעמים הקודמות. מבחינת הרופא , הוא טוען כי הסיכויים אותו דבר , כי הרי הם מגיעים באינקובטור טריים... משום מה , בהרגשה שלי , נראה שהם מנסים להוריד אותי מלנסוע לשם כנראה בגלל שהטיפול שם מייקר להם. גם לי זה מאוד מייקר... והשאלה שאני מתייעצת אתכן, מניסיונכן ומהבנתכן... האם זה משנה את הסיכויים איפה עושים את ההחזרה? אשמח להמלצתכן ... צריכה להחליט עוד היום )-:

ברוכה הבאה גם אני יחדנית שהתחילה בהורות משותפת שהתפרקה, זה הדבר הכי טוב שקרה לי שזה התפרק.
לגבי החזרת העובריםן קשה להגיד...כל מסלול יענה לך לפי האינטרס או אמונה שלו.
בהדסה ההמלצה להחזיר בצ'כיה, היום יש מסלולים שמביאים מוקפאים לארץ
תמצאי הצלחות בכל אחד מהם.
האם את יודעת מה איכות העוברים שהוחזרו לך?
המלצה אישית להקפיא בבודדים אלא אם את מתכננת תאומים.
אני הייתי במסלול שמביא עוברים טריים לארץ, החזרתי בבודדים (לפי המלצת הרופא שלי) הריתי מהעוברית השלישית (מוקפא) היום היא כבר בת שנה ו 8 חודשים.
שיהיה בהצלחה
איילת

תוספת נוספת תמצאי עוד מסלולים שעושים החזרות בחו"ל, אישית מאחר ותרומת ביציות הוא תחום כל כך פרוץ אני לא הייתי סומכת על התשובות כי ברור שבחלקן הן קשורות לאינטרסים שלהם.
מצטערת שאין לי תשובה או המלצה

shayni2

New member
מסלול...

אני במסלול של החזרת העוברים טריים...אך יש גם את האפשרות לעשות שם... מבחינת העוברים... לא ממש יודעת... אבל אשמח להנחייה מה לבדוק בטיפול הבא.... כרגע אני לא אשנה את המסלול עכשיו כי אני כבר במסלול הזה ומגיעה לי שאיבה נוספת עכשיו ללא תשלום נוסף (פרמטר מאוד חשוב לצערי) בשאיפה שהפעם זה יצליח... אם אצטרך אז אבדוק כבר מסלול אחר. לגבי החזרה בודדת נראה הרבה יותר אפקטיבי... תודה יקירתי

את במסלול שונה מהמסלול בו אני הייתי האם לא קיבלת דו"ח עם איכות העוברים? אני מראש ידעתי שממש לא בא לי לטוס. מה המלצת הרופא שלך? איילת

אשרת 1972

New member
אנחנו עשינו החזרה של טריים בארץ

רציתי מאוד לשלוח את בעלי שיחיה לאוקראינה לתת זרע טרי , קיוויתי שישבנו יקפא בכפור האוקראיני אבל המליצו שלא , יש לי ילדה מקסימה בת שנה ושישה חודשים מהחזרת עוברים טריים שהגיעו באינקובטור ( אנחנו צוחקים שהיא אוהבת לטוס כי היא טסה מגיל עובר ) , כל חברה תספר לך מה טוב אצלה ולמה היא מאמינה במה שהיא עושה , המלצתי תעשי מה שאת רואה לנכון אם טוב לך לטוס תתעקשי וטוסי

shayni2

New member
תודה יקירתי... נראה לי שאוותר על הקור באוקריאנה (-:

תודה יקירתי

למעלה