ביער

ביער

אז איפה נפגשים? שוב עלתה השאלה...

בא לי מפגש בוקר, משהו חדש ומרענן, בואי ניפגש ביער בן שמן הצעתי.

מגיעים בשעה היעודה, שמונה בבוקר, את בדיוק נכנסת, אני מיד אחרייך, מסמן לך - סעי אחריי...

מתחילים להסתובב , יותר מידי אנשים יש ביער בשעות הבוקר האלה, רצה המחשבה - אנשים לא עובדים???

מגיעים בבוקר צונן לקרחת יער, שמשית וחמימה, פורשים לנו שמיכה ויושבים לשתות תה של בוקר.

את מניחה עלי ראש, הידיים שלי מלטפות אותך, מהר מאוד הידיים שלי עוברות על כל גופך הענוג, הידיים שלך מלטפות לי את הבטן שאת כ"כ אוהבת

מתנשקים, טועמים אחד את השניה, הידיים שלי מצמידות אותך אלי, את מתמסרת למגע. גם אני..

הידיים שלך עוברות ופורמות את כפתורי מכנסיי, הזין שלי, שכ"כ עומד מאיים לקרוע את התחתונים

את מחייכת "כל זה בשבילי?" את שואלת

-רק בשבילך. אני עונה.

הידיים שלי מלטפות לך את השיער, בזמן שאת מוצצת את הזין שלי, הידיים שלך מלטפות את הבייצים שלי

אני נשען אחורה מסתכל עלייך, את כ"כ סקסית! את מוצצת מעולה! מחייך לעצמי ולא מסיר את מבטי ממך.

רוח קרירה מגיעה, מלטפת את הזין הרטוב שלי , את הגב החשוף שלך - אני מלטף עם הידיים, מזיז את השיער ומסתכל עליך.

את מרימה את מבטך, מסתכלת עלי, את יפה.

מרגיש את שפתייך עוטפות שוב את הזין שלי, איך הידיים שלך חופנות את הבייצים שלי, את ההתכווצויות שלי

מרגיש שאני עומד לגמור, גונח בקול, משחרר צעקה לאוויר היער ובאותה נשימה מתפוצץ לך בפה.. את ממשיכה ובולעת את כל הזרע שלי..

הטוסיק שלי כבר הרבה מעל הרצפה, הרגליים שלי רועדות.. את ממשיכה בליקוק עדין.. את כבר מכירה אותי, יודעת בדיוק מה אני אוהב ואיך.

כ"כ כיף לי איתך.

חוזרים לשבת ולהתחבק, יודעים, שהבוקר רק התחיל והיום הולך להיות נפלא!

למעלה