ביסקסואל? אין דבר כזה

• פותח הנושא dkey
  • פורסם בתאריך

dkey

New member
ביסקסואל? אין דבר כזה

מאמר מרתק שתורגם בהארץ מהעיתון היוקרתי הניו יורק טיימס: "רוב הגברים שטוענים כי הם נמשכים לשני המינים הם בעצם הומוסקסואלים. היתר הם הטרוסקסואלים. כך טוען מחקר שמדד עוררות מינית במקום להסתמך על הצהרות הנבדקים"

white star

New member
../images/Emo54.gif ביפוביה? יש דבר כזה

כל מחקר בדרך כלל בא להוכיח את הדיעה המקורית של החוקר, לפעמים יוצא לו ולפעמים הוא גונז. אז בוא נראה... בשום מקום לא כתוב כמה נחקרים היו, זה כבר מעורר חשד. עכשיו את המשך התגובה של אני מפצל לשניים: 1) האם היותי הומו זה רק כי עומד לי על גברים? כי בא לי לבצא בהם פרו ורבו (
)? התשובה היא לא. זה חלק ממה שאני, אבל אני מחפש לאהוב גבר. להרגיש את הנשיקה העדינה שלו, את החיבוק האוהב ולהרגיש את ההלב שלי נמס כשהוא מדבר אליי בטלפון. לא הייתי סומך על שום מחקר שהיה מבסס את הנטייה המינית שלי על בסיס משיכה נטו כי זה ממש לא נכון. זה חלק ממנה אבל ממש לא העיקר. 2) ונניח שכן מגדירים נטייה מינית לפי משיכה. אז מה? לכל אחד יש את הטיפוסים שהוא אוהב, הטיפוסים שאליהם הוא נמשך. האם התמונות שם הראו את כל סוגי הטיפוסים והטעמים? אני מאוד מסופק כיוון שיש רק 6 מליארד סוגים, ועוד סופרים... לסיכום, אני אישית הומו, אני לא בי, אבל אני מאמין שאכן קיימים ביסקסואלים ואני מכבד אותם. אלא אם הם עצמם יגידו לי אחרת אני אאמין. עד אז אני מגחך למחקרים שמנסים לבדוק רגש באמצעות אלקטרודות

yetush

New member
אני אני!!

ואני יודע בוודאות.. אפילו יצאתי מהארון של הביסקסואליים(יש דבר כזה?) הייתי המון שנים בידיעה שאני הומו עד שהגעתי לצבא והתוודעתי לעולם הנפלא של הבנות ואיך זה מסתדר? זה פשוט תקופות זמנים מסוימים שפעם יש משיכה לגבר ופעם לאישה (למרות שעם נשים אני מרגיש שלם יותר וחופשי) לעיתים רחוקות ממש רחוקות, יוצא לי להדלק על זוג... ואפילו לסביות זה קצת מגרה אותי.. אז תקראו לי סטריט בהכחשה או מבולבל מאוד או כל דבר אחר...אבל אני שלם.. ומת על הרעיון שיש לי יותר אופציות מלכל העולם..

למעלה