ביסיידס של BWNN

uriko

New member
ביסיידס של BWNN

רציתי לעשות קצת סדר בנושא כי בנוסף לאלבום המשובח קיבלנו גם עוד כמה שירים חלקם לא הכי טובים חלקם בסדר וחלקם פשוט טובים. אז ככה: עם הסינגל CLOSER קיבלנו את השלל הבא: The Day Today שיר פרווה שנפתח במשפט they say that you are what you eat נראה שרוח השטות נחתה עליהם כאן וכך גם התוצאה. The Great Unknown ממשיכים בכיוון הפרווה , שיר שאפשר להסתדר גם בלעדיו בקריירה של טראוויס. This Love טיפה יותר דרמטי אבל שוב פרווה מדיי. עם הסינגל Selfish Jean קיבלנו את השלל הבא: You Bring Me Down שיר פשוט מאוד וטוב, לחן סוחף, טקסט פוגע במטרה, בקלות הייתי מוסיף אותו לאלבום. Is That Love לא ברור לי אם זה קאבר או לא אבל שיר קצבי וסוחף. Pulling Mussels (From A Shell ביצוע נחמד לשיר של SQUEEZE עם הסינגל My Eyes קיבלנו את השלל הבא: Chances מלודי ונחמד עם פזון מדביק וסולו גיטרה חמוד לאללה. My Last Chance אני לא מבין למה זה לא באלבום ??? שיר הימנוני מעולה. Up In the Junction שוב קאבר לשיר של SQUEEZE , ביצוע טוב, דומה מאוד למקור.

uriko

New member
אתר מצויין שנקרא Travis Spain

ומכיל בו להורדה גם את הביסיידס הנ"ל.

The Girl Who

New member
תודה../images/Emo45.gif

באמת אין לנו רשימה מסודרת של הבי סיידס, ורבים לא שמעו אותם עדיין (גם אני לא שמעתי את כולם). חבל שלא מביאים לארץ סינגלים. פעם היו מביאים חלק, היום זה כנראה לא משתלם להם... אישית אני פחות אוהבת שטראוויס מוציאים בסינגלים הרבה קאברים. אני בטוחה שיש לטראוויס הרבה חומר שמעולם לא יצא, למה לא לנצל זאת? במקום לחדש שירים של אותה להקה גם, וגם ללא שינוי מהותי מהמקור.

למעלה