בינתיים...

קקטוסץ

New member
אתה מעצבן

תלמד לכתוב בלי הכללות, אחרת הטענות שלך סתם ילדותיות.

רוני13

New member
הנה ההוכחה...

אכן הם חטפו עוד נער...(אני לא רוצה לחשוב אפילו מה עובר עליו בגלל שהוא לובש כיפה!)

חה"א ביצע גיחה מבצעית מעל ארמונו של

נשיא סוריה בשאר אל-אסד בעיירה קרדאחה, סמוך לעיר הקיט לאדקיה. מדובר צה"ל נמסר, כי הגיחה היא חלק מפעילות צה"ל, הכרוכה בהבנה כי ההנהגה הסורית נותנת חסות ותמיכה לראשי הטרור בדמשק ובראשם חמאס, האחראים לחטיפתו של רב"ט גלעד שליט.

איך אמרו בחדשות? לא טסנו נמוך מספיק

אני בטוח שהסורים רועדים... רועדים מצחוק

a B C e

New member
ברור,הרי אין מצחיק יותר

מאשר מטוס קרב מעל בית ראש ממשלתך.

ואתה חושב שעכשיו אסד יזהר?

אתה חושב שעכשיו הוא יתחיל לפחד לתת מקלט לחאלד משעל, לתמוך בחיזבאללה וכו'? או בשלוש מילים פשוטות- גיחת ההזהרה הזהירה?

a B C e

New member
שוב, זו לא הכוונה

אני לא חושב שצה"ל או משהו חשב שאחרי האקט הצבאי הזה אסד יסוג ממדינות התמיכה בטרור, זה רק הזהרה, שאם הוא ימשיך ככה, לפגוע בו לא תיהיה בעיה.

אז זה כן ניסיון להזהיר ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, אין לגיחה הזו שום ערך... אסד יודע שאין לנו בעיה להפציץ בסוריה כמעט כל יעד שנרצה. יודע ויודע עוד דבר- שאנחנו בחיים לא נשתמש בעוצמה הצבאית שלנו, כי רועדות לנו הביצים בכל פעם שהכלבים המתחסדים באירופה נובחים עלינו קצת...

S h a y D u

New member
מוזר! איך בכלל

הצליחו בכלל להגיע מטוסים שלנו לשם? אין להם אמצעי נ"מ?

שיעשו חילופי שבויים

הפלסטינים כל כך בעד חילופי שבויים, אז למה לא? חטיפה זה לגיטימי? כמה הם חטפו לנו? שלושה מקסימום? בואו נחטוף שלושה מעזה ונחזיר אותם כדי להחזיר את הבנים הביתה, ואז ניכנס בהם עם הצבא. מעבר לזה, אם הפלסטינים לא מוכנים, סימן שהם לא באמת רוצים חילופי שבויים, כי זאת בדיוק המשמעות של חילופי שבויים.

למעלה