בינתיים...

רוני13

New member
בינתיים...

צה"ל נכנס לעזה והשתלט על שדה התעופה. והפסקנו לספק להם חשמל... (לפי MSN)

שמולק

New member
בטח שלך זה לא איכפת.

לך איכפת מהחברים הפלסטינים שלך בחמאס. תתחילי לדאוג הם עומדים לקבל בראש.

חזרתי מסיני.

אם היו חוטפים אותי היו מלאן תגובות בווינט, שאני נסעתי לשם על דעת עצמי והמדינה ממש לא מחוייבת לשחרר שבויים או אנאערף מה בגללי. המון אנשים שהיו מאחלים לי להחנק. זה לא באמת שונה ממתנחל שעצר טרמפים, על אף ההוראה הברורה שלא לעצור טרמפים וכל זה אם נתעלם מהשאלה מה הוא לעזאזל עושה שם? הוא נמצא מעבר לגבולות המדינה, הוא ילד גדול.

../images/Emo31.gifהוא נמצא באזור בשליטה ישראלית

אני יודע שבחלומות הרטובים שלך מכריזים על יהודה ושומרון כולם כמחוץ לגבולות המדינה, אבל כרגע לישראל יש ריבונות צבאית באזורים האלה, ויותר מזה- ההתיישבויות שם, על אפך וחמתך, הן עוד סממן ריבוני. לא יודע איך ולמה החלטת פתאום שזה מחוץ לגבולות המדינה- אלו שטחים במחלוקת, שאין קונצנזוס בעם לגביהם. בהתחשב בכל העובדות שציינתי, המשפט האחרון שלך לא רלוונטי ורק חושף את מה שלשמאל נמאס כבר להכחיש- שהוא שונא את המתיישבים, שמבחינתו דמם אדום פחות מדמם של שאר אזרחי ישראל ואולי אף מדמם של הפלסטינים, ושתכל'ס, כולם מצדו יכולים להחטף וזו תהיה בעיה שלהם. קוראים לזה שנאת חינם וגזענות פוליטית. אני בטוח שאם היית נחטפת בסיני אפ'חד לא היה מאחל לך להחנק...כן, הייתה תרעומת עלייך כי הצלחת להכניס ת'מדינה לבוץ עם חוסר הזהירות שלך, אבל אפ'חד לא היה מגיב ב"למי אכפת" המאאאגניב והכה-סרקאסטי-בשקל שלך

Dudidud

New member
זה לא מעיד על השמאל

ולא על שום דבר דומה. רק על ילדה קטנה ואנוכית שאיבדה את הצפון. מישהו פשוט צריך לנער אותה קצת. תתעלם. בהנחה שהיא דיברה ברצינות כמובן.

Continuum

New member
למה צריך להיות אכפת לך מאדם בוגר..

שבחר להתגייס לקרבי? הוא ידע את הסיכון.

במותו הוא ציווה עלי את החיים.

מעט קלישאה, שגוי חלקית (אבל לא באשמתם, אלא בהנהגה), אבל אני לא מתכוונת לירוק על זכרם של אלו שבזכותם אני יכולה להרשות לעצמי לאונן כל היום, לראות קזבלנקה ולומר שתחום ההתעניינות היחיד שלי הוא קטין גבוה. מאידך המתנחל ההוא הינו הסיבה למות החייל. אמנם זה מעט קלישאה, שגוי חלקית (אבל לא באשמתו, אלא בהנהגה), אבל אני לא מתכוונת להראות ולו מראית עין של סימפטיה למתנחלים. הבחור מת, השתתפותי הכנה בצער המשפחה, אבל פרנקי מי דיר, אי דונט גיב א דאמ.

לא אכפת לי ממנו כי הוא מסכן אותי.

(סרט מעפן. חשבתי שיהיה מוצלח כ"חלף עם הרוח" אהוב נפשי, אבל היה מסריח. זאת תחילה של שנאה מופלאה).

למעלה