בינינו ובשקט

jdpworld

New member
בינינו ובשקט

לרובינו ברור מהנסיון וההגיון... ששום קשר לא תמצא בין ההליכה לקלפי וסיבותיוץ בטח שבטח ליום שיבוא מיד. יבחר מי שיבחר הוא יזרוק כל הבטחה לפח ומיד ויעשה הוא כל מה שישמור אותו בכסא המכובד. אין זו רק הסרקסטיות {אם כי לה בהחלט מקום} שמעלה סברה שכזו,לא רק רוע יושב לו מאחורה. זו מציאות שלטון 2006 בדמוקרטיה של אנשים שלא רוצים לקחת. יהיה זה מי שיהיה הוא יואשם {ר-מ הבא}כמעט מידית על תרומות לא חוקיות ימצא עצמו מבלה את רוב זמנו בהגנה על טיב שמו. יתמודד לבדו מול מתחרים מבפנים.כאלו שעל פגרים חיים. וישב מיד לראות מה רוצים האמרקאנים והפלשטינאים וכיצד זה,שאת רצונם הוא מתרץ בפני ביתן הוא... יהיה זה מי שיהיה נמשיך להתקפל ללא שום הישג מדיני 67 אחר כך 48 בסוף נתפשר על גוש דן. גם אז,גורלה של יפו ישאר פתוח,על השולחן... יהיה מי שיהיה ישפיע על העינינים מעט מאוד ואם כבר כך נגזר,משמים או לפחות הקהל, לא עדיף לעשות זאת עם גוינט ביד? או לפחות קצת אוויר וחוף של ים?

kyael

New member
וזה כל מה שנותר לנו.....

ציניות סרקסטית. צוחקת בציניות מדבריך (עמם מסכימה, אגב), אך בתוך תוכי חשה עצבות. האם באמת זה כול שנותר לנו לעשות? להתמסטל, לגלגל, להתגלגל באפטיות, לרחף בעולם דמיוני ולהתנתק מהמציאות הבלתי נעימה האופפת אותנו? אתה יודע מה - אין לי תשובות!!! אבל לפחות מנקה את מצפוני מחוסר עשייה והולכת להצביע, כדי שלא אוכל לבוא בטענות כלפי אף אחד חוץ מעצמי.

ובכל זאת

כל הכבוד להם למנסים שוב ושוב להנהיג, עם עצבני וחסר רחמים,קובל ומתלונן אף פעם לא בא אל סיפוקו בהכרת תודה. הרי גם אלו הבאמת רואים מטרה מקודשת במנהיגותם ומנסים לשנות אי אלו דברים ייתקלו בהרבה תחנות רוח בדרך. עם קשה,מנהיגים שנסוגים ונכנעים מהר מידי לתענוגות הכסא הרך,בטוחה שהם יותר מאיתנו רוצים לברוח אל הג'וינט... והייאוש לא נעשה יותר נוח. אני לא בעד האדישות, אני בעד לתת צ'אנס נוסף ואם צריך אז צ'אנס נוסף נוסף נוסף עד ש...? מה אנחנו רוצים בעצם?

jdpworld

New member
לא חושב ישות נפרדת

המושל והנמשל ולי בלב לא דבר או חצי דבר לפולטיקאי שמתאמץ... כבר ילד גדול ומבין העם מקבל מה העם רוצה.

יערית

New member
אז זהו...

בגלל שיש " כ"כ " הרבה חשיבות בעיניי לבחירות הללו,מחר אחכה לדקה ה-90 להיות זו שתגרום למ-הפך

בדיוק בגלל מה שאמרת-מפלגת הירוקים

מהנוף האנושי התייאשתי גם אני, אבל אולי איזה נסיון נואש לשמור על הנוף הטבעי.. לפחות כאן אתה יודע שיש אנשים שנלחמים על איכות חייך תרתי משמע, ושצירוף אחד או שנים מהם אולי יאזן משהו כשיבואו להרכיב ממשלה וקואליציה. שני חברי כנסת או שלושה מהכוון הזה בהחלט יעשו משהו. נאיבי? אולי. אבל בלי זה, מה באמת נשאר.

t o t a l

New member
זאת טעות מאוד נפוצה

הירוקים אולי נאבקים [אישית לא אוהב את המונח "נלחמים"] על שמירת הנוף הטבעי, אבל בהחלט לא על איכות החיים שלנו. איכות חיים לא נמדדת רק בכמה שטחים פתוחים יש מסביב. איכות חיים נמדדת [בין השאר] בכמה משכנתא אתה צריך לקחת בשביל מגורים סבירים [או כמה שכ"ד יש לשלם]. איכות חיים נמדדת [בין השאר] בכמה זמן אתה צריך לבלות בבוקר בפקק בדרך לעבודה. איכות חיים נמדדת [בין השאר] בהיקף האבטלה או בכמות מקומות העבודה. הפואנטה היא שהמאבק הפאנטי שלהם בעד השטחים הפתוחים, הופך למאבק פנאטי נגד כל יוזמת פיתוח, מבלי לשים לב שללא פיתוח, לא יהיו מספיק דירות והמחירים יעלו, או לא יהיו מספיק כבישים ומסילות ברזל ונתייבש בפקקים, או לא יהיו מספיק אזורי תעשיה ותעסוקה על מנת לספק מקומות עבודה. ולכן, כל מאבק פאנטי לא חכם והצלחתו תיצור עיוותים וכשלים חדשים. אני בעד הגישה הפרגמטית [ולא הטוטאלית] גם בתחום של איכות החיים.

למעלה