בינונימי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
בינונימי../images/Emo152.gif

איך אתם מדרגים את השיר?
מה מתאר השיר?
שורה אהובה עליך מהשיר?
האם אתה מרוצה השיר יוצא כסינגל?
יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום?
והאם הוא בין המועדפים עליך באלבום?

1shiran1

New member
עונה [[:

איך אתם מדרגים את השיר? 8 מתוך 10 .. מה מתאר השיר? מממ עד עכשיו אני לא ממש מבינה מהסיפורים של אריק, משו שקשור לצבא?
שורה אהובה עליך מהשיר? "מגיע לך מזל טוווווב יש כבר תאריך?" האם אתה מרוצה השיר יוצא כסינגל? כןן [[: יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום? בהופעות הוא מגניב, כי יש תוספות של ההתחלה .. והשריקות
והאם הוא בין המועדפים עליך באלבום? ממממ לא הכי
אבל הוא קצבי כזה אז מבין השירים הקצביים כן חחח

ady18

Well-known member
שלי

איך אתם מדרגים את השיר?7 מה מתאר השיר? שורה אהובה עליך מהשיר?חשבתי אתה יודע קצת לחפש בחוץ זה בית משוגעים אחד גדול האם אתה מרוצה השיר יוצא כסינגל?כן יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום?הופעה והאם הוא בין המועדפים עליך באלבום?פחות

I מ י ר ב I

New member
בינונימי

איך אתם מדרגים את השיר? 8 מה מתאר השיר? אני לא מנתחת שירים של אריק,קטונתי. שורה אהובה עליך מהשיר? הכל מסביב בינוני,מי אני אנונימי אני... האם אתה מרוצה השיר יוצא כסינגל? זה היה נדרש. יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום? הופעות והאם הוא בין המועדפים עליך באלבום? אמצעי כזה

עונהההה../images/Emo3.gif

איך אתם מדרגים את השיר?6 מה מתאר השיר?לא ברור
שורה אהובה עליך מהשיר?"מגיע לך מזל טוב יש כבר תאריך?" האם אתה מרוצה השיר יוצא כסינגל?זה היה כלכך צפוי..אבל לא, אני חושבת שיש שירים אחרים שעדיף שהיו יוצאים.. יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום?בהופעות ברור..כמו ששירן אמרה, השריקותתת
המחיאות כפיים של אודי
לא נראה לי שיש מישהו שאוהב יותר את הגירסה שבאלבום..
והאם הוא בין המועדפים עליך באלבום?לא..באלבום הוא מזעזע

עונה

איך אתם מדרגים את השיר? 8.5 מה מתאר השיר?על אדם שהולך אחרי ה
ולא אחרי הסביבה (החברים בדו שיח) ומנסה להגשים את החלום שלו, להיות זמר... שורה אהובה עליך מהשיר?זמר? אחי עזוב אותך מחלומות מטורפים,כמוך יש בשקל כמה אלפים!" האם אתה מרוצה השיר יוצא כסינגל? כל סינגל הוא טוב מבחינתי יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום?הופעות והאם הוא בין המועדפים עליך באלבום?אני אוהבת הכל אבל יש שירים שיותר

sm18

New member
בינונימי.

איך אתם מדרגים את השיר? 10. מה מתאר השיר? אני חושבת שהשיר מדבר על הבינוניות שרובנו נוקטים בה, בכל תחום בחיים- בעבודה, במשפחה וכו'- עושים "מה שמקובל" ולא מה שבאמת רוצים לעשות- מסתפקים בדברים "בינוניים" ולא ב"הכי-הכי" שלנו. עושים פעולות שמשפיעות על החיים שלנו לפי מוסכמויות חברתיות, ולא דווקא מתוך אמונה שזה הדבר הנכון לנו. שורה אהובה מהשיר- "זמר, אחי? עזוב אותך מחלומות מטורפים. כמוך יש בשקל כמה אלפים" זה ממש מדגיש את העניין של "ללכת עם הזרם" ורדיפה אחרי כסף, ולאו דווקא עם מה שאנחנו אוהבים. האם אתה מרוצה שהשיר יוצא כסינגל: למה לא? יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום: באלבום. בין המועדפים, בהחלט.

daniel rubin

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif

איך אתם מדרגים את השיר? 85 מתוך 100:] מה מתאר השיר?אמ.. איש שהוא סך הכל בינוני כי הוא אנונימי?
שורה אהובה עליך מהשיר? "הכל מסביב בינוני, מי אני? אנונימי אני מה אני? בינונימי." האם אתה מרוצה השיר יוצא כסינגל?מאווודד
יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום? עוד לא הייתי בהופעה... והאם הוא בין המועדפים עליך באלבום?אממ.. אפשר להגיד
קליל כזה, כיפי

עונה

איך אתם מדרגים את השיר? מה מתאר השיר? אני חושבת שהשיר מתאר את הביקורת שלו מהחברה, אפשר לראות את זה בשיחה בינו לבין אחד, שהוא רוצה להיות מוזיקאי אבל השני חושב שלא יצליח לו. ואפשר לראות את זה גם בתיאור של האישה שהתחתנה. שורה אהובה עליך מהשיר? "אז מה האהבה פורחת וכל החרא הזה?" האם אתה מרוצה השיר יוצא כסינגל? כן, מאד. יותר אוהב את השיר בהופעות או באלבום? בהופעות, ברור!!! זה שיר של הופעות...! והאם הוא בין המועדפים עליך באלבום? כן.

למעלה