בינוניות מהי?

בינוניות מהי?

שמעתי את המעבדה,את פינת הכחול לבן ופשוט לא הבנתי למה כולם דורשים להסתפק ברמה שהיא הרבה פחות מבינוני,כשהמעבדה מזמינים אמן/ראפיסט :) לאולפן שלהם אז הם בעצם אומרים "האמן הזה טוב ומוכשר מספיק בשביל להופיע בתכנית הרדיו שלנו" והם אפילו הראו חיבה לאמן האחרון שהתארח אצלהם,העקרב שמו,נו טוב השם לא עקרוני,הוא לא יודע לעשות ראפ חד וחלק! לקח לו המון זמן להכנס לביט,ושהוא כבר נכנס לביט הוא בקושי ישב עליו ושלא נדבר על התוכן המעפן שלו ועל הזרימה המשעממת. אני בכלל לא יתייחס לשיר שלו "כל הבנות זונות" למה ממשיכים לעודד פה את הבינוניות? למה אנחנו מעדיפים להסתפק בבינוניות? למה לא להגיד לעקרב הזה(או לכל ראפר שלא עובד מספיק קשה או שהוא לא מספיק כישרוני),צ´מע אתה לא טוב לך תשתפר ואז תבוא למעבדה הרי אם אנשים יתאמצו יצאו שירים יותר טובים ותהיה תחרות וזה יגדל אבל אם נמשיך ללטף כל אחד ולהגיד לו שהוא טוב למרות שהוא מעפן אז לאן הוא יגיע? הוא ימשיך להיות מעפן אבל אם ניתן לו את הרושם שיש לו מה להשתפר אז הוא ישתפר...תמיד חשבתי ככה אבל לאור שידור פינת כחול לבן האחרונה במעבדה הייתי חייב להוציא את זה. מה הקטע של סאבלימינל להביא למעבדה את כל מי שאין בו כישרון כדי להראות שיש "ראפ בישראל"?

2PAC4EVER

New member
יש בעיה קטנה...

אם הם יתנו רק לאנשים כישרוניים ובאמת טובים להתארח בתוכנית, אחרי 5 תוכנית תיסגר הפינה או שהיא תהיה בREPEAT בוא נתייחס לזה כמו משולש בTOP יש את הכי טובים והם קצת , באמצע יש בינוניים והם יותר ולמטה גרועים ומהם יש הכי הרבה אם תבסס פינה כזאת רק על הכי טובים ייגמר לך אנשים להביא מהר מאוד. די פשוט ,לא?

RunNGun

New member
תגובה

אני לא כ"כ מסכים לביקורות הקוטלות נגד העקרב, בעיניי דווקא יש לו חרוזים יפים. לגבי הזרימה שלו הדעות חלוקות ובצדק, אבל הוא לא עד כדי כך מעפן. ו"כל הבנות זונות" אולי שטחי מבחינת נושא אבל כשיר הוא לא שיר גרוע. כל הקטע של ראפ זה טעם אישי, ויכול שבעיני שי או סאב העקרב זה כישרון. יכול להיות שבעיניך העקרב הוא כישלון, אבל יכול להיות שבעיני אחר הוא כישרון. (אפילו מתחרז) וזה הסוף. סוף סוף סוף. אבישי

למעלה