בינה מלאכותית ...

ELIELI22

New member
בינה מלאכותית ...

שלום חברה , אני לומד כעת את הקורס בינה מלאכותית (באופ) .. ומשום מה לא הולך לי ואני לא מצליח להבין את החומר בפרקים : 6,7,8,9 קראתי אותם אך לצערי כלום !!! הבעיה היא שחסר לי תרגול הנושאים הם : מבוא ליצוג ידע באמצעות לוגיקה , תחשיב הפרדיקטים , לוגיקה מסדר ראשון , אסטרטגיה להסקה אוטומטית . אני אשמח אם מישהו מכיר סיכום טוב , תרגילים פתורים , ממ"נים משנים קודמות, נכחתי בכל ה-4 שיעורים שהיו עד כה , והכנתי את 3 המטלות עד כה (את האחרונה בקושי רב) , אבל לא מצליח להבין . מצאתי ברשת את הסיכום הבא שהוא די טוב . אשמח שוב לעזרה .

vicz

New member
רועי לא מלמד את זה?

זה קורס חדש יחסית, לדעתי, אז אני לא יודעת כמה סיכויים יש למצוא חומר משנים קודמות... מצטערת שאני לא יכולה לעזור - בהצלחה בכל מקרה

ELIELI22

New member
צר לי לאכזב ...

הוא אולי מנחה מצוין , הוא לימד ממש טוב מערכות ספרתיות לדוגמא. אבל אני ממש לא מרגיש שבסמסטר הזה אני מקבל ממנו את מה שנדרש להצליח בקורס ... וחבל ... בדרך כלל אני מסתדר מצוין עם הספרים,הנחיה וחוברת הקורס ... אבל הפעם זה מרגיש לוקה בחסר . (נראה לי שיש אווירת א"סק כי זה פעם אחרונה שהקורס נלמד ) אגב זה לא בינה מלאכותית החדש . זה מבוא לבינה מלאכותית 4 מתקדם הישן .. זה עוד אחד מהקורסים שאם החומר היה מסודר וערוך נכון היה יכול להיות קל הרבה יותר ... אחרת זה לי לפחות נראה אסון .. אם אני כל הזמן צריך לחפש חברים שיסבירו לי אז הקורס לא כתוב נכון לטעמי . יום טוב, ושבוע טוב .

mulix

New member
גבינה מלאכותית

אין לי חומר נוסף אבל אשמח לנסות לענות על שאלות הקשורות לחומר... (גם אני לומד את הקורס כעת).

למעלה