"בין הילדות לזקנה"

Stillwater

New member
"בין הילדות לזקנה"

שישי בערב, אני בבית... משועממת רצח! ופתאום אני קולטת את עצמי מדלגת מדי פעם בין פורום סרטים מצויירים לפורום שמינסטים! סרטים מצויירים...סרטים מצויירים הרי שייכים בעיקר לילדות. לימי החופש הגדול, או לימי הלימודים שבהם קמתי מוקדם רק כדי להספיק לראות בולי איש השלג או האופנוברים ממאדים, או כל תוכנית אחרת שהייתה. ועכשיו? מה עכשיו? אני סוחבת, פה חמש דקות שינה, שם עשר ולמה לעזאזל שאני אקום מוקדם בבוקר כדי לראות תוכנית טלווזיה??? שום דבר כבר לא מלהיב, שום דבר כבר לא חדש! הכל כל כך סמתי! אני זוכרת שרק לפני שנה, שנתיים אמרתי "וואי, איך בא לי להיות בי"ב, איך בא לי לסיים בית ספר כבר". אבל פתאום, כשיודעים שזהו, שזה הולך להיגמר המחשבות קצת מקבלות כיוון אחר. החל מהיום הראשון בכיתה א' מרגילים אותנו למסגרת אחת, מסגרת (שבדר"כ) את בא ב8 והולך בצהריים. מסגרת שבא יש שיעורים, מבחנים, מותר לך לטעות ולעשות שטויות (גם אם זה רק 3 פעמים, אבל גם אח"כ זה לא יהיה נורא כ"כ). מסגרת נורא תומכת, נורא מגינה. ומה אח"כ 3 שנים בצה"ל...שטות אחת ואתה מוצא את עצמך בכלא. אין דבר כזה...'השבוע לא בא לי ללכת'. השבוע לא בא לי ללכת לצבא? או השבוע לא בא לי ללכת לצבא, אבל שבוע הבא בא לי להיות בכלא צבאי! אף אחד כבר לא מגן עליך! וגם אחרי הצבא...אתה מוצא את עצמך די לבד, צריך להתחיל להתמודד עם החיים, אתה כאן, אלה החיים שלך, זה מה יש! אוף, אני מבואסת! אפשר לעצור את הזמן? אולי לקצת? בבקשה!?!?! אני די מסרבת להתבגר! אני לא רוצה להתבגר! אני לא רוצה להיות בן-אדם מבוגר ואחראי! אני רוצה לקום בשש בבוקר בשביל סדרה מצויירת! אני רוצה להירדם בשמונה בערב מול הטלווזיה! אני רוצה להתלהב מכל דבר קטן! אני רוצה להיות ענת הקטנה והמפונקת שקונים לה נעלים עם סקווט כי היא עוד לא יודעת לשרוך לבד את השרוכים!

../images/Emo45.gif

כתבת מקסים... אין לי מה להוסיף. אני מזדהה עם כל מילה. באמת. גם אני יושבת ביום שישי בערב בבית משועממת, כשבעצם אני צריכה לעשות עבודה במתמטיקה... ואל תהיי מבואסת, זה באמת לא שווה את זה. מתבגרים, וזה חלק מהחיים. וזה לא שכשהיית בכיתה א' לא היו לך בעיות, פשוט בדיאבד, הן נראות טיפשיות וילדותיות. אוף! גם אני רוצה לראות בולי איש השלג! באמת מקסים! שיהיה לילה טוב
רזיה.

Ez sLeeP

New member
אני מסכים איתך..

בכלל.. מוציאים אותנו מן הרחם הזה, מקום חמים לאללה, מקבלים כל מה שרוצים, מתי שרוצים, עטופים בשכבות ספוגיות כאלו, ישנים כאילו אין מחר.. ואז, בבום אחד, אנחנו מוצאים את עצמנו בלבו של מחזה אוף-ברודווי מינימום, כשאנחנו הכוכב הראשי, כולם מחייכים להם חיוכים אוויליים וחסרי טעם ומדברים בג'יבריש ומשחקים לנו עם הלחיים. ואנחנו? חסרי כושר הבעה. לא יכולים לדבר, ומעודדים אותנו לדבר. כשסופסוף אנחנו לומדים לדבר, אומרים לנו לסתום. לו היינו יודעים כמה כיף להישאר בתמימות העלומים. להסתכל על סיפורי ילדים כסיפורי ילדים, ולא ככתיבתם המרומזת-מינית של פדופילים אלכוהוליסטים חסרי-מעש. היו לי עוד דוגמאות, אבל נעלמו. זה כ"כ עצוב. והילדים של היום, איך הם רצים להתבגר. שמישהו יעצור אותם. שמישהו יגיד להם איזה כיף זה להיות קטן ותמים.. אני רוצה בחזרה לרחם!! לילה טוב, נדבו'ש.

Stillwater

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

ואני שמחה שיש עוד אנשים שמזדהים איתי!

הזדהיתי :)

גם אני מצד אחד נורא רוצה שידאגו לי ויפנקו אותי... אבל מצד שני אני רוצה להיות עצמאית ולהצליח להסתדר לבד, בלי נעלים עם סקווט
אויש, ואיך אני מתגעגעת לבולי איש השלג
צריך לדרוש מערוץ 1 שיחזירו אותו ומהר, אני עדיין מוכנה לקום מוקדם בשביל זה

מלכוד 22

New member
וואי בולי איש השלג

אני זוכרת שקמתי כל יום בבוקר רק כדי לראות אותו וההורים שלי היו מבקשים ממני עוד כמה דקות לישון ושבחופשים הגדולים שישנתי אצל סבא וסבתא שלי הייתי רואה את החתולים הסמוראים וצבי הנינג'ה ובימבה ועוד מלא מלא סרטים כל הסרטים שיש היום הם ממש ממש דראק לעומת מה שהיה כשהיינו קטנים

Law Ho

New member
יווווו את מה זה צודקת!!!!!

כשהיינו ילדים... (נוסטלגיה).... בולי איש השלג זה ככה כיתה א ב משהו כזה - ממש מזמן... אבל היו גם מלא אחרים שווים... והמומינים כמובן... והיה משהו עם שועל ודוב והיה פינוקיו (מאה גרסאות). דווקא את רכבת ההפתעות ופרפר נחמד לא אהבתי אבל כל יום היה את זה... ושאליתיאל קוואק כמובן :). היום אני לא יודע מה יש אבל פני שנתיים אולי בדקתי ככה.... ואין מה להשוות בכלל...

למעלה