בימ"ש השלום פ"ת

ציפי ג

New member
בימ"ש השלום פ"ת

לצערנו, הרשמת הקבועה בבימ"ש נמצאת מזה חודשים רבים בשמירת הריון. הרשמת הוחלפה על ידי רשמת אחרת החולה מזה זמן, ואין יודעים מתי תבריא (רפואה שלמה לאחרונה ולידה קלה לראשונה). ומה צריך הקהל לעשות בינתים? דיונים מתבטלים ונדחים. בקשות דחופות מועלות לשופט תורן, ורק אם הוא משתכנע בדחיפות, הוא מוכן לדון בהן. וכך עיקולים זמנים שוכבים זמן רב ללא טיפול, מועדים מתבטלים, לא נקבעים מועדים חדשים, והצדק נראה לעין כל.

יניב ב.

New member
אז מה את טוענת, ציפוש?

שהנשים יישבו בבית? את לא נראית לי שוביניסטית שיוסיפו עוד תקן לשופטים? גם ככה מתמנים שופטים ברמה נמוכה- אז להוסיף? להחזיר את הרשמת- שתבוא לעבודה עם תינוק? אז תציעי משהו ותעני בבקשה לשאלת צווי המניעה

ציפי ג

New member
קודם כל אין לי בעיה עם זה

שהרשמת תבוא לעבוד עם תינוק. המורה למתמטיקה של בני מגיעה לבי"ס עם בתה התינוקת, ושום נזק לא נגרם ללומדים. שנית היא טרם ילדה. לכשתלד, אז אולי נציע לה והיא תשקול את זה? שלישית, הואיל ומדובר בבימ"ש המשתייך למחוז, שישאלו רשם מבימ"ש ממחוז זה, עד אשר תלד האחת ותבריא השניה. רביעית ממילא היה צריך למנות רשם/ת נוספת לבימ"ש זה, ואולם בועדה האחרונה שהיתה לא מינו. אולי הם היו עסוקים יותר מדי בלהתווכח על רובינשטיין. חמישית: אני מאוד ליברלית בענין השם שלי. יש הקוראים לי ציפי, יש הקוראים לי צפורה, ואני לא אכנס לוריציות המשפחתיות. אבל ציפוש זה לא שמי בשום צורה ואופן לזרים , ואודה לך אם לא תשתמש בו בעתיד.

ה-שונית

New member
אם כך

וע"פ הגדרת תפקידם, כמתואר במכרזים הציבוריים האחרונים, עליהם לעבור על הבקשות השונות לנווט אותם לפי סדר דחיפותן למתן החלטה בין השופטים השונים... הפתרון המערכתי קיים ואך חבל הוא שזה לא נעשה, במיוחד כאשר נוצר "פקק".

ציפי ג

New member
אני עוד לא ראיתי את הנתב בפ"ת

אבל כנראה שהוא לא עושה תפקידו נאמנה. זאת ועוד, הדבר פותר רק את בעית תיקי בימ"ש. מה עם כל תיקי ההוצל"פ? מה אמורים לעשות הנושים המחכים נואשות לפקודות מאסר (עמ"נ שהמשטרה לא תבצעם, בשל פקק אחר) או המחכים לתור לחקירת יכולת חודשים ספורים, ואז החקירה לא מתבצעת בשל העדר רשם? התחושה היא של זלזול מוחלט בצורכי הציבור. הן ציבור עוה"ד והן ציבור האזרחים. פגשתי היום בבימ"ש עו"ד שטענה שההפסד שלה בשכ"ט מרקיע שחקים, בשל העיכובים האינסופים הללו.

יניב ב.

New member
אז מה את טוענת, ציפוש?

שהנשים יישבו בבית? את לא נראית לי שוביניסטית שיוסיפו עוד תקן לשופטים? גם ככה מתמנים שופטים ברמה נמוכה- אז להוסיף? להחזיר את הרשמת- שתבוא לעבודה עם תינוק? אז תציעי משהו ותעני בבקשה לשאלת צווי המניעה

למעלה