בימר

shellywi

New member
בימר ../images/Emo189.gif

אני בשיא תקופת הבחינות (6 מבחנים ב- 11 ימים
) מה שאומר שאני יושבת בחדר מחשב הרבה ולומדת... בימר התחילה להסתובב לייד הרגליים שלי ונישכבה בכל מיני מקומות לשניה ואז קמה הבנתי את הרמז, הבאתי לה את המיטה שלה, שמתי ליידי וזאת התוצאה... פשוט מקסימה אותי כל יום מחדש המתוקה הזאת...

מאמוש

New member
../images/Emo6.gifמתוקה../images/Emo70.gif

מה זאת המיטה המקושטת הזאת
טנגו רוצה כזאת גם..

shellywi

New member
התמונה זה סיפור נחמד...

כשהחלטנו אני ובנזוגי לקחת כלב הוא הביא לי את זה בהפתעה כדיי שאני ידע שהוא רציני איתי בעניין... איכשהוא מהרגע שבימר הגיעה כל הסמיכות שלנו שאנחנו מיתכרלים איתם על הספות עברו למיטה שלה... והיא כמע ולא ישנה שם!!! היא בעיקר על הספות... אני מניחה שיותר נוח שם...

טון טון1

New member
../images/Emo6.gif פשושה קטנה ויפה

אני מתה על התנוחות ה"נוחות" האלה שהם מוצאים לעצמם, כל מיני פוזות בלתי אפשריות ומוזרות

shellywi

New member
קצת קשה...

כי אנחנו לא מצליחים לקבוע פגישות בנזוגי עובד כל הזמן ככה שהוא לא ממש פנוי והמאלף מתעקש (ובצדק בהתחשב בעובדה שרוב הבעיה היא כשהיא איתו) שם בוא יהיה נוכח...

shellywi

New member
היא הבינה שאני אוהבת את זה

אז עכשיו היא עושה את זה בכל מקום! אני יושבת לאכול היא נישכבת לרגליי אני מנמנת על הספה היא נישכבת על הספה ליידי לנימנום קל אני הולכת להתלבש היא נישכבת לייד המחסום בין הסלון למסדרון עד שאני חוזרת היא מתוקה כזאת! עכשיו כאן ניכנסת הבעיה... היא ככה רק כשאנחנו שתינו ביחד בדד... ברגע שבנזוגי מגיע היא נהיית
! היא נושכת כל דבר שזז לא מפסיקה להציק לו ולנשוך... אני מבינה כי זה מאיזה שהוא תחושת נטישה כי הוא בחודש האחרון, חודשיים בערך בעצם עובד בלי הפסקה ורוב היום לא נימצא בבית וגם כי אני קצת יותר דמות סמכותית בעייניה כי אני עובדת איתה על האילוף יותר, אני זאת שיוצאת איתה יותר וזאת שמאכילה אותה תמיד... אבל איך אני מתקנת את זה? איך אני גורמת לה להישאר רגועה גם כשהוא מגיע?

sheepii

New member
מתוקונת שובבה ../images/Emo140.gif

מצטערת שאין לי עצות לעזרה רק רציתי להגיד שאני מוקסמת ממנה

בימר הזאת נסיכה

איזה כיף, שהיא נצמדת אלייך כך. בתמונות זה נראה, כאילו היא ניסתה להבין משהו מחומר הלימוד שלך, ונרדמה מיד.

למעלה