בימר הולכת לים

shellywi

New member
בימר הולכת לים

בפעם הראשונה!!! ניפגשנו בים עם חברתי הטובה וכלבתה - ורה שהיא אותו דבר כמו בימר רק שחורה יותר (אותו אופי, אותן אנרגיות, אותו גובה ואותו פחד בלתי מוסבר מהמיים....) אז הנה התמונות.... תהנו...

tiger claws

New member
בימר סחתיין על הפוטוגניות

היי שלי!!! לא האמנת שאני באמת אכנס לפורום ואסתכל נכון? חשבת שאני סתם אומרת - אז נההההההההההה ורק שתדעי שהסתכלתי על כ-ל התמונות גם של ורה וואי בימר הספיקה לגדול עוד!!! ולא ראיתי אותה כולה שבוע!!! טוב אז שיהיה לך, לניקו ולבימר שבת שלום אפרת

shellywi

New member
גדול!!!!

איזו חמודה תודה
מקווה שנהנת מהתמונות...

shellywi

New member
אכן...

היא נראת כמו כלבת זאב שפשוט נעצר מוקדם מידי בצמיחה שלה בדיוק כמו בימר
כשלקחתי את בימר אמרו לי שהיא תהיה גדולה 7 חודשים אחרי זה היא רק 19 קילו... אבל הכי מקסימה בעולם!

katam

New member
אני עם דמעות בעינים

כמה שהיא גדלה ויפתה
אני זוכרת אותה מיד אחרי שלקחתם אותה מג'אנט ג'אנט ראתה את התמונות האחרונות שלה ? חיבוק ענק

shellywi

New member
לא...

האמת שהיא לא ראתה... אני לא יודעת איך לשלוח לה... את יודעת איך? דיברתי עם הבן שלה כבר כמה פעמים עידכנת על העיקור וכו'...

katam

New member
לא יודעת איך אולי יש לה מייל

תשאלי את הבן שלה. אני בטוחה שהיא מאד תתרגש לראות אותה כך.

shellywi

New member
אחרונה חביבה...

בימר חזרה הביתה הכי מוטשת בעולם!!!! היא ישנה כל היום אח"כ... אפילו לא היה לה כל כך אכפת שהיא באוטו הרבה זמן בדרך חזרה בגלל הפקקים, היא פשוט נשכבה ונחה במושב האחורי...

R E N I

New member
וואי!!!

איזו מתוקה! איך היא גדלה!!! אני זוכרת שפירסמת תמונות שלה כשהיא הייתה גורה,לפני כמה חודשים...! היא ממש גדלה!

למעלה