בימי שני

noa128

New member
בימי שני

מגיעה שעתה הגדולה של פראייר-טורס. זה מתחיל ב 4 4 וחצי, עם האיסוף הראשון ב- 5 וחצי מתחיל החוג של הפרינססה ב 6 וחצי מסתיים החוג של הפרינססה ב 7 וחצי מתחיל החוג של יורש העצר ב 8 וחצי מסתיים החוג של יורש העצר ומזל שלאבי החבורה יש איזה שניים שלושה חברים מהשכונה במקום עבודתו - אחרת הייתה מסכת נמשכת גם אי שם לתוך שעות הערב המאוחרות - עם תום היצפאן. ופראייר טורס העשוייה ללא חת דוהרת לה ברחובות השכונה על הגרוטאה הלבנה עם הח.. של הציפורים, מקפצת מבאמפר לבאמפר, ומודה לאלוהים על חסדים קטנים: - על המתנ"ס שאינו מקפיד על התשלומים ולרגל ה"מצב" ממשיך לאפשר את החגיגה גם כשלא הכל מסודר שם במזכירות.. - על הטרנטלה המתקראה "אוטו" שעומדת במשימה בכבוד רוב הזמן (למעט במקרים שלא), ועדיין לא מבדילה בין אדי הדלק האחרונים לבין הדבר האמיתי.. - על ילדיה המוכשרים שהולכים בחדוה לחוגים ועושים שם חיל רב.. - על בריאותה הנפשית ועיניה המבחינות בכל חתולה ברחוב, למרות המשקפיים שכבר מזמן היה צריך להחליף במספר יותר גדול.. ועם ערב, עת ישובו כל החניכים לביתם ויילכו אינשאללה לישון עייפים אך הרוסים, תתרווח לה פראייר טורס על כורסתה, תדליק סיגריה של סיפוק, ותברך על כך שיש רק יום מוטרף אחד כזה בשבוע.. נ.

נגוהות

New member
נועה הכחולה - קרעת אותי מצחוק

וואו, את מעלה במוחי הקט זכרונות רדומים,פראייר-טורס הייתי ופרייאר-טורס אשאר..למזלי הגרוטאה החביבה עלי שובתת בחניה מזה שבוע, לא תקלה חלילה, כי גרוטאות כאילו יודעות לדהור על טיפת השמן האחרונה, אדי הדלק והמים, אלא מפאת חובי האבוד לבית המשפט, אפרופו קנס על מהירות..רשיוני טרם חודש. ואם בעיניני משקפיים היינו -הריני לציין בזאת שאני נוהגת לפי האינטואיציה...זהירות..אופס..שכחתי האוטו עדיין בשביתה. ומעט אופטימיות זהירה - זה עובר כשהם גדלים, מנסיון.

או, אז אפרופו

החסכנות הכפויה שתקפה את הישוב היהודי בציון ואפרופו מספר המשקפיים שלא עוצר באדום (וגם לא בירוק או בשום צבע אחר) חברה סיפרה לי זה עתה שאפשר לעשות משקפיים דרך קופת החולים. תבדקו את זה, מסגרת, שינוי מספר והכל. שווה בדיקה, לא?

noa128

New member
טגידי, גם מותגים ? ../images/Emo3.gif

אמרת קופת חולים וישר חשבתי על המשקפיים של הפקידה בסניף - מרובעות כאלה גדולות עם מסגרת עבה שחורה - שעשו איתה עלייה מחבר העמים... אבל תודה על הטיפ, ברבות הימים וכאבי הראש יש להניח שב'מת אנצל אותו. נ.

אני משערת

שמקבלים סוג של הקצבה, לא? אנא אערף, צריך לברר. הראשונה שמבררת מדווחת, טוב? חן חן.

או פק

New member
שמעתי שבאופטיקה של איזה רב

שלא אכתוב את שמו כדי לעשות פרסומת הולכת להיות מכירת סוף סוף עונה של משקפיים כולל מותגים כולל משקפי שמש במחיר שמקבלים עודף ממאה ובעודף אפשר עוד לשתות קפה או שניים.

אני רוצה להבין

כ-ו-ל-ם משקפופרים פה? אז נכון שאפשר לנדות את דורון עכשיו?
סתם סתם, דורון בלי מכות.

hrabba

New member
לא נכון ולא נכון.....

למרות שזה יגיע, זה הרי תורשתי אופק כייף לראות אותך באמת באמת

noa128

New member
האמת שכבר הייתה תקווה קלושה

בשבוע שעבר, החליט יורש העצר שהוא "בוגר עצמאי ומועיל" - כשראה את אמ'שלו מרוחה על הספה, ולקח את האופניים לחוג האחרון שמתחיל ב 7 וחצי בערב. אחרי שעה וחצי הוא חזר כולו שרוט וחבול בליווית חבורת אברכים מבית הכנסת הסמוך שבאה לעזרתו- התרסק עם האופניים כשנתקל בחושך באחד הבאמפרים המפורסמים שמטרתם להאט את התנועה בשכונה מרובת הילדים (אחרי שניגבנו את דמעותיו וחבשנו את פצעיו הסברנו לו שה"מקפצות" כמו שהוא קורא להן, נועדו לגרום לו לנסוע לאט, שלא מאיצים לפניהן, להיפך..) בזאת הסתיימה היוזמה הברוכה ההיא לפי שעה. ושאלה יהיו הצרות שלנו... נ.

טוב שאת מזכירה לי

כי המונח הזה שיצרת זה משכבר פרח מזכרוני. והוא טוב, טוב.

למעלה