בימים האחרונים..

מתוקית.

New member
בימים האחרונים..

אני מחייכת אבל החיוך לא ממש מלא מכירים את המשפט יש לי מועקה אז זהו שיש לי אחת כזו אני יודעת שכבר הדברים מסתדרים אבל קשה לי עם התוצאה ועם הגעגועים וכאן לא מדובר באהובי אלא באהבה אחרת ולא מדובר גם במאהב שלא תטעו לרגע זו אהבה של ילד בעצם אהבה לילדה שלי אז אנו עוברות ביחד משו קצת קשה וכבר השלמנו וכבר קיבלתי ממנה נשיקה היום וחיבוק ענק והעיקר שקיבלתי ממנה היום חיוך אבל קצת קשה לי בעצם הרבה קשה לי עם ההחלטה שלה לגבי ההמשך אבל כדיי שיהיה לה טוב אין לי ברירה אלא לקבל את החלטתה אם זה זמני ואם לתמיד אמרתי לה היום שלא חשוב מה החליטה אני אוהבת אותה אבל כדי שהיא תהיה מאושרת ומחוייכת אני מעדיפה להיות זו שקשה לה העיקר שהחיוך והאושר יהיו מנת חלקה תמיד זהו ג´ול שמשתפת אתכם במועקה הפרטית שלה עם חיוך אבל גם עם טיפה של גשם שיורדת על הלחיים

ODED99AA

New member
מתוקיתתתתתתתתתתתתתת ../images/Emo24.gif

החיים קצרים מידיי ביכדי להיות מדוכאים קחי כל דבר עם חיוך שלך עודד

מתוקית.

New member
עודדי..

תודה על כל החיבוקים מה שלא הרג אותי חישל אותי אז אני עדיין עם חיוך כמו תמיד המצב יעבור נשארה רק עוד שריטה קטנטנה גם זה יעבור ואז תחזור גם הרוח תודה תודה תודה ג´ול שאוספת את עצמה

מתוקיתתתתתתתתתתתתתתתתת

החיים לא פשוטים, ולא פעם הם מכריחים אותנו לקבל החלטות לא קלות אבל זיכרי דבר אחד חשוב הילדה שלך היא שלך ותמיד תהיה שלך לא משנה מה יהיה/יקרה!! היא תאהב אותך ותמיד תהיה איתך גם אם היא לא תהיה ממש לידך והאהבה היא הצינור שמקשר וקושר הכל!!! (החזיקי היטב בקצה החוט..) תני לה חיבוק, קבלי את הנישוק שלה ויחד תצעדו ותעברו את הגשר.. יחד!!! שולחת לך כוכבי אושר וכוכבי דרך רק טוב!!!

מתוקית.

New member
גחלולה..

בשבוע האחרון לקחתי המון מהשקיות האילו שאת משאירה לי כל הזמן תחדשי את המלאי כי אוטוטו הן אוזלות לי נעבור את הגשר בוודאי אני כבר מחייכת שזה כבר טוב לאט לאט אוספת את הרסיסים והפצעים לאט לאט יגלידו והכל כבר בסדר ילדתי מאושרת וזה מה שחשוב כשלה טוב גם לי טוב אז אני כבר מאושרת עם חיוך עדיין יש מצב ועוד תחזור הרוח ג´ול שאוהבת אותך ושמחה שאת כאן בשבילי ובשביל כולם תמיד אף פעם לא מאבדת תקווה

למעלה