בימים האחרונים

• פותח הנושא א77
  • פורסם בתאריך

א77

New member
בימים האחרונים

אני דיי הרבה בכבישים. ובאוטו אני חושב רק על הפורום. בשבת התארחתי במקום שנקרא גבעת יערים. במוצ"ש הייתי חייב להיות ברמת שלמה שבירושלים. ואח"כ הביתה בשעה מאוחרת. היום אחה"צ יצאתי שוב לגבעת יערים, ואח"כ ירושלימה לפגישה חשובה. ומשם לאירוע של חנוכת הבית. ולמזלי יש היום את כביש מנחם בגין, דרך פסגת זאב ומודיעין עד בן שמן. ומהיציאה מירושלים לאותו כביש, בנסיעה סבירה לחלוטין, עד צומת גבעת שמואל, בסה"כ 36 דקות. במוצ"ש עשיתי את זה ב35 דקות. אני מגיע הביתה. ונכנס מייד לפורום. ומחפש הודעות בצבע אפור, הודעות שעדיין לא פתחתים. ומשום מה, דיי שקט ורגוע ביחס להיפר אקטיביות שלי. אוליי ערן רא"ם יספר לנו על טיוליו, ואוליי מישהו אחר יגיע עם איזשהו סקופ. חודש טוב, זאבי.

נכון שבימים האחרונים - הקצב קצת

אטי. אולי זה בגלל מזג האויר שגורם לתחושת כל-מה-שאני-רוצה-לעשות-זה-לאכול-מרק-חם-ואחר-כך-להיכנס-מתחת-לפוך... אולי זה בגלל שאין הרבה חדשות שקשורות לענייננו... אולי זה בגלל עייפות זמנית... בכל מקרה, צריך לתת לדברים לזרום. הקצב עולה והקצב יורד, אני לא דואג...
ארנון

כוכה

New member
מכינה לך צילומי בתי כנסת

לפי בקשתך. מאחר והלנת שקצת "יבש" אצלנו לאחרונה והצדק בדבריך. קח צילום ראשון של בית הכנסת בעיר קובנה-ליטא ואסרוק לך עוד ואולי יהיה לך קצת עניין...

א77

New member
תודה רבה.

ומה זאת אומרת "אסרוק" ? זו תמונה שצולמה בצורה אישית? אם כן, אז אשמח לכמה מילים גם על המקום. ותודה מראש לתמונות שיבואו אח"כ כהבטחתך. ואני רוצה להוסיף משהו: אמנם יותר מחצישים % ממה שאמור להיות מצולם, מכוסה בעצים. ואף אם לא היה מכוסה, זו תמונה של חלק בלבד מבית הכנסת. אבל ניתן לחוש את בית הכנסת, גם את המכוסה בעצים. התמונה לא מגלה לנו הכל. אבל חשים שמדובר פה במקום שיהודים מתכנסים שם לתפילה ולכל מטרת התכנסות יהודים.

כוכה

New member
והי תמונה מהרשת. לא משלי

אך יש לי מהמקום מזווית אחרת - אסרוק ואכניס לכאן.

למעלה