בימיי...

בימיי...

בימים אלה פרשתי כנפיים לעבר האופק הרחוק-קרוב לליבי. בדרך כשעפתי, נטשתי את הקן שלי, ונתקפתי געגוע לגוזלית שלי. היא חשבה שנטשתי אותה היא לא הבינה שציפור מתישהו צריכה לעוף במרחבים כדי לנקות את הראש לנפנף בכנפיים להרגיש בחיים , אחרי כל כך הרבה תהפוכות. אולי כשאגיע לאופק אעשה סיבוב מלא עד לקן שלי אבל לא אחזור בדרך שהלכתי ממנה אני אקיף את האיזור מהצד השני כדי שתבין שאני כבר אחרת. ואם אחליט להמשיך אל האופק, את הגוזלית שלי לעולם אנצור בליבי היא הייתה יקרה לי מכל. אהבתיה יותר מכל דבר אבל גם לציפור יש לפעמים צורך לעוף לפעמים רחוק....ולפעמים היא כבר רוצה את הקרוב. את זה רק הזמן במעופי לאופק יגיד...

בדרכי אלייך.

בדרכי אלייך, הרגשתי אותך- את כל מכאובייך. הכאב צרם לי בנשמה ואיתו נשארה בי הדממה. לעולם אוהב אותך גם אם לא אוכל להוריד לך כוכב תדעי שאם הנסיבות היו אחרות את ואני היינו מאושרות. את ליבי אתן לך אם יום אחד אפגוש בך כי את ואני זה חיבור אמיתי. קשה להתנתק מהאחת שמילאה את חייך בכל כך הרבה כוח ואור. אבל אחזיק מעמד עד אז בציפייה לבוא היום. לעולם אוהב אותך, גם אם לא אוכל להוריד לך כוכב תדעי שאם הנסיבות היו אחרות את ואני היינו מאושרות.... והכל יכול להיות... יכול להיות. +++נכתב ברגע של חולשה+++

אני במוזה....../images/Emo9.gif

הלב מחייך ברגש כואב את כל היום נמצאת בתוכי במוחי בנשמתי. כי כשאת מחייכת טוב לי בלב. אם טוב לך, טוב לי. אם רע לך גם בי זה נוגע ופוגע וגווע. כל הזמן המחשבות עלייך זה כשאת נותנת לי נשיקות מלטפת את ראשי ואני לך נכנעת. הרגש גובר בי וגובר וקשה לי להתגבר כשכל הרגש כבר לא עובר. כי עברו כבר שנים ואת עדיין שורה בפנים בתוך חדרי אהבתי. כשטוב לך , טוב לי, כשרע לך גם בי זה נוגע רק תביני אותי ותדעי שכל מה שעשיתי היה מתוך רצון שיהיה לנו טוב שיהיה שלום בינינו ולא נריב יותר ולא נכאב עוד על דברים שכבר מזמן מתים.. רק תדעי שאם טוב לך, אז טוב לי גם אם לא תהיי שלי.

למעלה