בימבה

בימבה

ניסיתם לברוח פעם מהגורל שלכם? ראיתם מה כרגע עשיתי? שאלתי שאלה מנחה. אני פשוט שונא שעושים את זה. כי הרי ברור שאין לכם מושג על מה אני מדבר, וזה בכלל לא מגרה לכם את הדמיון אלא סתם טופס לכם עוד שתי שניות מהחיים. בכל אופן. אני מאמין בגודל ובקארמה, לא כי אני מהאנשים שאוהבים להאמין בדברים כאלה , אלא כי אין לי ברירה. לדוגמא- תמיד , אבל תמיד אחרי שאני אעשה משהו רע אני אקבל עונש. כל פעם שאני גונב למישהו את החברה היא מתה מהרעלת קיבה. בקיצור, כאלו דוגמאות. אז אחד הבעיות שלי הם שנועדתי להיות סופר או עיתונאי ועוד משהו מעולם המדעים. הבעיה היא שאני לא בדיוק יודע מה ומנסה לברוח נואשות מהיעוד. טוב. לא משנה. משום מה אין בי את הלהט לכתוב שהיה לי פעם. פטיש לו היה לי פטיש. רעיון לו היה לי רעיון. ערן

black soul

New member
אין דבר כזה גורל - לדעתי האישית

ת`אמת זה רק בצורה שתסתכל על זה. בעצם כל אחד רואה את החיים בצורה שונה. אני חושבת שגורל לא קיים ואם עשית משהו רע - לא תקבל משהו רע בחזרה אלא אם כן תסתכל על הדברים בצורה הזאת כלומר, תחליט מה עשית רע ומה התמורה לכך black soul

kinuy

New member
גורל? סאמק תעזבו את המילה הזאת כבר. ותקראו אותי.

כל אחד...לא משנה כמה הוא חלש אופי או איפה הוא התחנך מחליט לעצמו מתישהו מה לעזאזל קורה בעולם...מי אחראי על כל הקטע הזה של לחיות...כלומר, מלחיט על תפיסת עולם: גורל, אלוהים, גלגולים ובלאגנות אחרים.כל האמונות האלו (ואני מדברת איתכם אמונות שקשורות לאמונה ולא קיום מצוות וטקסים מגוחכים אחרים)בעצם מובילות לאותו דבר פחות או יותר רק את הדרך אתה עושה בתחושה אחרת. אתה יכול לצעוד אותה כשיש לך אלוהים מלמעלה או גורל בפתח שאין להילחם בו או פשוט לצעוד אותה. לבד.

למעלה