ביל המושלם!!!! חולה על ביל קאוליץ
S SpongBobit New member 31/1/08 #3 גם אני OO: איזה קטע שיואוווווווווווווווווו את יודעת מיזה גוסטב ? או שזה לא אומר לך כלום !?
L lital3434 New member 31/1/08 #7 כן אני יודעת מי זה גוסטב אבל ביל קאוליץץ הרבה יותר שווה ממנו!!!!חולה על ביל!!
S SpongBobit New member 31/1/08 #11 מאמי שתקי !! אל תדברי על גוסטב הוא הכי מוכשר שם, זה שביל חתיך על כוסון ברמות כפרעליו, זה לא הפך אותו ללהקה עצמה ! יא מעריצת מונסון אחת!
מאמי שתקי !! אל תדברי על גוסטב הוא הכי מוכשר שם, זה שביל חתיך על כוסון ברמות כפרעליו, זה לא הפך אותו ללהקה עצמה ! יא מעריצת מונסון אחת!
ע עדן וונטז New member 31/1/08 #8 XDDDD תמיד חלמתי לראות תמונה שלו = ] קישט מעריצת מונסון,לכי לאתר מעריצים שלך על רן דנקר לא לפה.
L lital3434 New member 31/1/08 #15 זה לא האתר שלי אחותי ביקשה ממני לפרסם ובכלל היא מחקה אותו זה היה מזמן ואני שיניתי את החתימה!!!אני חולה על טוקיו הוטל ואני לא יעוף מפה!
זה לא האתר שלי אחותי ביקשה ממני לפרסם ובכלל היא מחקה אותו זה היה מזמן ואני שיניתי את החתימה!!!אני חולה על טוקיו הוטל ואני לא יעוף מפה!
ע עדן וונטז New member 31/1/08 #17 את לא חולה על טוקיו הוטל,את חולה העל ביל. תני לי בשתי דקות שמות של 5 שירים שלהם לא רק באנגלית ואת השמות הפרטיים ושל המשפחה של כל חברי הלהקה,וזה בסדר לרוץ לחפש בויקיפדיה
את לא חולה על טוקיו הוטל,את חולה העל ביל. תני לי בשתי דקות שמות של 5 שירים שלהם לא רק באנגלית ואת השמות הפרטיים ושל המשפחה של כל חברי הלהקה,וזה בסדר לרוץ לחפש בויקיפדיה
D dirty look New member 31/1/08 #23 לא נשמע טוב../images/Emo6.gif או שזו סתם אני והראש הכחול שלי... -.-'
ע עדן וונטז New member 31/1/08 #16 תקשיבי מונסונית,אנחנו יודעות איך ביל נראה את, לא צריכה לשים פה תמונות שלו!!